עוד משהו קטן...

עוד משהו קטן...

ששכחתי להגיד אתמול בתגובות שלי, למרות שיצא לי לדבר המון בגלל חדוות הקניות שהמקום הזה מעורר בי, הוא שכדאי לכן לחפש ספקים מקומיים של חברה שנקראת בנג´מין. זו חברה שמייצרת בגדים במידות גדולות וביניים. הקוים שלהם נעים בין קז´ואל לחלוטין למחוייט מאוד. יש להם מגוון של ג´ינסים, חולצות מיוחדות, חולצות כפתורים, ז´קטים מג´ינס וקורדרוי ומכנסיים בגזרות מעולות. המחירים שלהם קצת גבוהים (בעיקר של החולצות) אבל סבירים יחסית לשוק המידות הגדולות. על מכנסיים תשלמו בין 110-220 שקלים, על חולצות בין 40-150 שקלים ועל ז´קטים 80-159 שקלים. המוזר בחברה הזו היא שאני מוצאצת אותה בכל מיני מקומות שלכאורה אין קשר ביניהם- בקניון באיזו חנות של רזות שמחזיקה מעצמה בוטיק יוקרה, בשוק בנתניה באיזו באסטה, בחנות בחדרה שמביאה בגדי פרחות זולים שכאלה ובעוד כל מיני מקומות. הבגדים הם איכותיים מאוד ומאוד מאוד מומלצים. קניתי בשנה שעברה ז´קט ג´ינס שלהם מג´ינס ביסטרץ´ כהה עם פרווה כבשתית כזו בצווארון ובקצוות והוא עלה לי 100 שקל. בקשר למידות אז כבר אמרתי שאני מידה 1-2 של מתאים לי, הז´קט שלי הוא מידה 5 אבל זה רק בגלל שאמא שלי התעקשה לקנות לי ללא ידיעתי את הגדול יותר ואני צריכה מידה 3 בז´קטים, מכנסיים וחולצות. המידות מאוד מתואמות ביניהן. הקולקציית חורף שלהם ממש מדהימה (יש איזו חולצה שכל השרוול שלה מלא רצועות כאלה....משהו מגניב..כדאי לבדוק). וזהו....קמתי מוקדם, אני הולכת להתארגן ויוצאת לקנות כמה סוודרים...או שאני אתחיל לחסוך למעיל עור של עונות...או שלא...1750 שקל זה הרבה זמן לחסוך...טוב נראה כבר. יום נעים ומקסים לכולן.

DREAM111

New member
היי טלטלונת

את חייבת לעזור לי למצוא מי החברה הזו. בדקי בתוויות שעל הבגדים מה בדיוק כתוב איך כתוב וננסה למצוא את החברה המדוברת. אולי אפשר לברר מי המקור בחברה הזו. תודה.

אחותי...ניסיתי...

נראה לי שזאת איזו חברת כיסוי של המאפיה או משהו כי לא מופיע שום דבר על התווית או הטיקט חוץ מהלוגו והמידה. חשוד בהחלט. גם אין תוויות נלוות עם הוראות כביסה או משהו בכל הבגד אבל יש להם קולקציית ג´ינסים חדשה ומטריפה לחלוטין ב-180 שקל לג´ינס...עם כל מיני קשירות כאלה וחוטי עור ודברים מגניבים..

DREAM111

New member
אהבתי את ההגדרה

"כיסוי של המאפיה| כן יש חברות כאלו. היום בערב דיברתי עם דורין פרנקפורט ומפה לשם הגענו לקטע של המידות וכו´ והיא אמרה לי שחברות שמוכרות כזה זול זה שוק שחור כי לא ניתן במידות גדולות למכור כזה זול. (נתתי לה דוגמא לחולצה שעלתה לי 70 ש"ח). כנראה שגם החנות הזו מהשוק.

למעלה