עוד משהו נחמד

עוד משהו נחמד

הסוגים של השיווק>תגיבו> זהו שיווק ישיר >* את אישה וראית בחור נאה במסיבה, ‏את ניגשת אליו ואומרת, "‏אני נהדרת במיטה". זהו פרסום >* את במסיבה עם חברים ואת רואה בחור נאה ‏אחד מחברייך ניגש לבחור, ‏ מצביע עלייך ואומר, "‏היא נהדרת במיטה". ‏ זה טלמרקטינג >* את רואה בחור נאה במסיבה, ‏את ניגשת אליו ומשיגה את מספר הטלפון שלו. ‏למחרת, ‏את מתקשרת אליו ואומרת, "‏היי, ‏אני נהדרת במיטה". אלה יחסי ציבור .*את רואה בחור במסיבה, ‏את מחליקה את שמלתך, ‏ ניגשת אליו ומוזגת לו משקה. את אומרת, "‏אפשר ?" ‏ושלוחת את ידך כדי לישר את עניבתו תוך חיכוך קל של שדך כנגד זרועו,‏ואז את אומרת, "‏דרך אגב, ‏אני נהדרת במיטה". ‏ זהו סימן מסחרי . * את במסיבה ואת רואה בחור נאה, ‏הוא ניגש אליך ואומר," ‏שמעתי שאת נהדרת במיטה". זהו נציג מכירות. * את במסיבה ואת רואה בחור נאה, ‏את משכנעת אותו לחזור הביתה עם חברתך ‏ זוהי תמיכה טכנית. *חברתך אינה מצליחה לספק אותו והוא מתקשר אלייך. ‏זה דואר זבל. * את בדרכך למסיבה כשאת נוכחת שעשויים להיות בחורים נאים בכל הבתים על פניהם את חולפת , ‏אז את מטפסת על אחד הגגות המרכזיים וצועקת במלוא גרונך "‏אני נהדרת במיטה !". *אני מקווה שלמדתם , איך כדאי לשווק את עצמכם נכון, נהנתם ספרו לי לא נהנתם ,תמכרו קרח בשוק כרמל אל תשכחו להגיב כרגיל.. לא עולה כסף :) שלכם עדי

למעלה