עוד משהו נחמד............

עוד משהו נחמד............

מהו השם המלא שלך? כמה אחים ואחיות יש לך? חיות מחמד?! כן?! איזה? מה אתה רוצה לעשות כשתיהיה גדול? הטעם האהוב עלייך? הטעם השנוא עלייך? הממתק שאתה הכי הכי אוהב? אוכל אהוב? מספר התאהבויות והסבר על כל אחת מהם! מה המזל שלך? (כלומר גדי,שור) פיריסינג? איפה? ניסית פעם לעשן? הכי רחוק שהגעת עם בן/בת הזוג הדבר שהכי מגדיר אותך? פריט לבוש שחרשת עליו? צבע אהוב? משחק ילדים אהוב? (תופסת, מחבואים) שלוש משאלות:

תשובות..........

מהו השם המלא שלך? טל הקטנה כמה אחים ואחיות יש לך? שתי אחיות חיות מחמד?! כן?! איזה? שני כלבים:קטנאיש-פקינז בלי עין, תקווה-פג נכה מה את רוצה לעשות כשתיהיי גדולה? להיות טייסת ואם לא, עורכת דין צבאית הטעם האהוב עלייך? חריף הטעם השנוא עלייך? מר הממתק שאת הכי הכי אוהבת? טופיפי, פררו רושה אוכל אהוב? רסק עגבניות עם מלא חריף מספר התאהבויות והסבר על כל אחת מהם! עדיף שלא לפרט... מה המזל שלך? סרטן שולט! פיריסינג? איפה? רק באוזניים ניסית פעם לעשן? כן, לא אהבתי הכי רחוק שהגעת עם בן/בת הזוג? עדיף לא להגיב! הדבר שהכי מגדיר אותך? הגובה שלי פריט לבוש שחרשת עליו? לא חורשת על בגדים... אלא אם כן בגדי שינה נחשב? או מדים??? צבע אהוב? שחור/אדום משחק ילדים אהוב? פלישה לדגל!!! שלוש משאלות: 1. לאהוב ולהיות נאהבת (זה כבר התגשם!) 2. למות בגיל 70 3. למות לבד!

בלה בלה בלךה כמה אפשר??

מהו השם המלא שלך? טולי כמה אחים ואחיות יש לך? 2 אחים ו-2 אחיות חיות מחמד?! כן?! איזה? אין לי מה אתה רוצה לעשות כשתיהיה גדול? כשאני אגיע לשם אני אודיע לכם הטעם האהוב עלייך? השפתיים של אהובתי! הטעם השנוא עלייך? דיאט קולה בעעעעעע איך אנשים שותים את זה? הממתק שאתה הכי הכי אוהב? הסוכריה שלי (טל) אוכל אהוב? שניצלללל (של בורגראנץ) מספר התאהבויות והסבר על כל אחת מהם! עזבו אני יעשה לכם פה רשימה ארוכהההה... אני רק אגיד שעכשיו אני מאוהב במלאך הכי יפה בעולם!!! מה המזל שלך? מזל טוב.. חח סתם אריה שולטטטטט כמעט כל מי שאני מכיר במזל הזה! פיריסינג? איפה? באוזן והיה לי בגבה כל השאר מפחיד אותי ניסית פעם לעשן? לאאאאאאאאאא איכסססס הכי רחוק שהגעת עם בן/בת הזוג: רחוק.. למה נראה לכם שאני אפרט? הדבר שהכי מגדיר אותך? החיוך שלי.. אני תמיד מחייך אין מצב שתתפסו אותי בלי חיוך! פריט לבוש שחרשת עליו? אין ספציפי אבל אני כל היום בTNT כל הבגדים שלי משם! צבע אהוב? העיניים של הנסיכה שלי משחק ילדים אהוב? 7 אבנים פחחח מה? זה כיף!! שלוש משאלות:1. להשלים עם הדבר הכי יקר לי בעולם.. שני! <---הושלם 2. שהנסיכה שלי תאהב אותי (תמידדדדדדדדדד) <---הושלם 3. שכולם תמיד יחייכו אני אוהב שאנשים מחייכים זה בריא <---בדרך

תשובות שלי

מהו השם המלא שלך? סבטלנה טודר כמה אחים ואחיות יש לך? 2 אחיות ו-2 אחים חיות מחמד?! כן?! איזה? 8 חתולים.... וצב מה אתה רוצה לעשות כשתיהיה גדול? להיות מנתחת פלסטית ודוגמנית (לא להגיב!!!!!!!!!!!!) הטעם האהוב עלייך? שוקולד הטעם השנוא עלייך? אמממ לא חשבתי על זה.. הממתק שאתה הכי הכי אוהב? לא אוכלת ממתקים... זה משמין אוכל אהוב? יש הרבה.. חבל שאני יכולה לאכול רק תפוחים מספר התאהבויות והסבר על כל אחת מהם! 1- הומו טמבל כלב שונאת אותו לא רוצה לדבר עליו! 2- אהוביייייייייייייייייייייייייי מתה עליו! מה המזל שלך? (כלומר גדי,שור) תאומים פיריסינג? איפה? אף, טבור ניסית פעם לעשן? יס.... (אני לא כזאת תמימה איך שאני נראית חהחהחהחה) הכי רחוק שהגעת עם בן/בת הזוג חיחיחי לא לפורום ובטח שלא לפורום הזה! הדבר שהכי מגדיר אותך? ורוד...... פריט לבוש שחרשת עליו? אמממ מדים!? חח סתם... לא יודעת צבע אהוב? ורוד משחק ילדים אהוב? (תופסת, מחבואים) מחבואים שלוש משאלות: להישאר עם אהובי תמיד! רק המשאלה הזאת מגשימה את הכול!

dogli3

New member
פורום שוחרים או פורום סקרים?!

מהו השם המלא שלך? רותם dogli_3 כהן. כמה אחים ואחיות יש לך? 2 אחים ואחות. חיות מחמד?! כן?! איזה? שני כלבים ואוגר. מה אתה רוצה לעשות כשתיהיה גדול? מתכנתת מחשבים. הטעם האהוב עלייך? הטעם של המשושה (Antenna לעלגים) של הטלפון שלי. הטעם השנוא עלייך? טעם של חלב מקולקל. הממתק שאתה הכי הכי אוהב? איכס, ממתקים.. אוכל אהוב? אוכל של אבא/אימא. מספר התאהבויות והסבר על כל אחת מהם! 1 אמיתית, כל השאר (3-4) סתם. פירוט? כן, בטח... מה המזל שלך? (כלומר גדי,שור) דגיגים. פיריסינג? איפה? איכס, פירסינג. ניסית פעם לעשן? ממש לא. הכי רחוק שהגעת עם בן/בת הזוג- כבר אמרתי, עד הצד השני של העיר. הדבר שהכי מגדיר אותך? המחשב (?), ספורט. פריט לבוש שחרשת עליו? הממ.. הממ.. אין. צבע אהוב? כחול! משחק ילדים אהוב? (תופסת, מחבואים) חמש אבנים, ארבע אבנים, טאקי, מחבואי כדור ועוד המון. שלוש משאלות: אין לי משאלות, רק רצונות ושאיפות.

who is this

New member
תיראו כמה אני משועמם!!

מהו השם המלא שלך? עומר נורי כמה אחים ואחיות יש לך? אח ואחות חיות מחמד?! כן?! איזה? היו.. מה אתה רוצה לעשות כשתיהיה גדול? טכנאי מטוסים שטוחן שעות בבסיס... אה, רגע, זה מה שאתם תהיו! אני אהיה איזה טייס שיתן לכם פקודות... הטעם האהוב עלייך? קוקה קולה- טעם החיים הטעם השנוא עלייך? אין כזה הממתק שאתה הכי הכי אוהב? כולם במידה שווה אוכל אהוב? איטלקי מספר התאהבויות והסבר על כל אחת מהם! חחח נהפכנו להיות ריק לייק/ אופרה ווינפרי? מה המזל שלך? (כלומר גדי,שור) שור פיריסינג? איפה? אין ניסית פעם לעשן? לא הכי רחוק שהגעת עם בן/בת הזוג רגע, זה משחק אמת או חובה? הדבר שהכי מגדיר אותך? טאלנט במלוא מובן המילה! פריט לבוש שחרשת עליו? מדי א'! צבע אהוב? שחור, כחול ולבן משחק ילדים אהוב? (תופסת, מחבואים) מחבואים שולט! שלוש משאלות: להקים להקה, להופיע איתה ברוק עצמאות ואז לרדת על אביב גפן, רוני, שרית חדד וכל זמרי המזרחית ועל כל זמרי ההיפ הופ!

גם לי משעמם

מהו השם המלא שלך? איריס זילבראס (איכס) כמה אחים ואחיות יש לך? אחות ואח שנהרג חיות מחמד?! כן?! איזה? כלבה-מגי, חתולה-הדס מה אתה רוצה לעשות כשתיהיה גדול? להיות גדולה הטעם האהוב עלייך? קוקה קולה הטעם השנוא עלייך? לא יודעת הממתק שאתה הכי הכי אוהב? אין לי ממתק אהוב אוכל אהוב? סיני מספר התאהבויות והסבר על כל אחת מהם! כמו שעומר אמר:"מזה אמת או חובה?" מה המזל שלך? (כלומר גדי,שור) סרטן פיריסינג? איפה? אין, אבל מה עם קעקועים? יש אחד בשם נורי ניסית פעם לעשן? מעשנת קבוע הכי רחוק שהגעת עם בן/בת הזוג: שוב מזה אמת או חובה? הדבר שהכי מגדיר אותך? פסיכית? פריט לבוש שחרשת עליו? מדים צבע אהוב? כחול משחק ילדים אהוב? (תופסת, מחבואים) מחבואים שלוש משאלות: 1)שתפסיקי להיות כזאת מפגרת 2)שהצבע ורוד ימחק מהעולם 3)שאני עבור את כול הבגרויות

פחחחחחחחח אני מפגרת!? את מפגרת

ודבר 2- כל עוד אני חיה בעולם הזה ורוד לא יימחק אף פעם!!!!!!!!!!!!

kamikazaa1

New member
תשובות שלי(משעמם לי רצח)

מהו השם המלא שלך?אריאל כמה אחים ואחיות יש לך?אח אחד חיות מחמד?! כן?! איזה? 2 חתולים... מה אתה רוצה לעשות כשתיהיה גדול? הלוואי שידעתי הטעם האהוב עלייך? בשר הטעם השנוא עלייך? חריף הממתק שאתה הכי הכי אוהב? הכל אוכל אהוב? סטייק מספר התאהבויות והסבר על כל אחת מהם!היו לי כמה התאהבויות האחרונה בהם לפני כשנה והתגברתי על זה..אף אחת מהם לא יצא מזה כלום מה המזל שלך? (כלומר גדי,שור) תאומים פיריסינג? איפה? בגבה ניסית פעם לעשן? כן..לא אהבתי הכי רחוק שהגעת עם בן/בת הזוג:לא הגעתי לכלום לצערי הדבר שהכי מגדיר אותך? חוש הומור טוב פריט לבוש שחרשת עליו? מכנס בגד ים כזה עם הצבעוני שהיה באופנה פעם צבע אהוב? אני מגוון משחק ילדים אהוב? (תופסת, מחבואים) שוטרים וגנבים שלוש משאלות: חברה,עושר ואושר.ואהבה בחייפ.

תשובות....

מהו השם המלא שלך?שניר בן דוד כמה אחים ואחיות יש לך? 2 אחים 2אחיות חיות מחמד?! כן?! איזה? כן, כלב בונייייייייייייי מה אתה רוצה לעשות כשתיהיה גדול? אני כבר גדול..סתם אני לא יודע.. הטעם האהוב עלייך? חריף הטעם השנוא עלייך? לא יודע...זה לא מוגדר הממתק שאתה הכי הכי אוהב? קינדר בואנו אוכל אהוב? פסטה מספר התאהבויות והסבר על כל אחת מהם!יותר מדי אבל זה כלום לעומת רותם שייליייי אוהב אותה יותר ממה שאני יכול להראות... מה המזל שלך? (כלומר גדי,שור) נאכס... סתם עקרב.. פיריסינג? איפה? אין ניסית פעם לעשן? אני מעשן קבוע סיגריות ונרגילות הכי רחוק שהגעת עם בן/בת הזוג נמנע... הדבר שהכי מגדיר אותך? שינה פריט לבוש שחרשת עליו? המכנס מניו יורק צבע אהוב? כחול בייבי משחק ילדים אהוב? (תופסת, מחבואים)פרה עיוורת שלוש משאלות:שרותם תאהב אותי שיהיו לי חיים מאושרים ורכב משופר סוףףףף

למעלה