עוד משהו משונה.

estersh

New member
עוד משהו משונה.

למה תמיד קורים לי דברים משונים במה שאני כותבת?? אז ככה: בשדות מסויימים בטבלאות שאני מייבאת לאקסס יש נתונים שבסופם יש תוספות של אותיות וסימנים לא ברורים. אבל כל פעם השדה הזה מציג את הנתונים/סימנים אחרת: מיד אחרי שאני מייבאת את הנתונים אז הם מוצגים ללא הסימנים האלה, אני מריצה פרוצדורה לסדר את העברית ההפוכה, ואז אני רואה רק את הסימנים ללא הנתונים, אבל ברגע שאני לוחצת על הסימנים אז אני רואה את הסימנים+הנתונים. ניסיתי להעתיק לפה את הסימנים האלה, אבל אני לא מצליחה, זה מעתיק לי רק חלק, ובצורה לא נכונה, אבל זה דומה לצורה הזאת: ╦wt[יטרפ] ╦wv[ןויסמ.11.אשונה] ╦wj[ןויסמ.12.היעבה רצוי םש] מה זה יכול להיות?

estersh

New member
יו, עוד משהו מעניין

הסימן שמופיע בצד ימין, לא היה נראה כאשר כתבתי את ההודעה והעתקתי את הסימנים בעזרת העתק והדבק. רק בתצוגה של ההודעה כמו שרואים אותה עכשיו, הסימן הזה מופיע (והוא באמת מופיע לי בטבלה). אז מה זה? תוי קוד שעושים משהו (כמו קוד אסקי של מעבר שורה וכו´)???

א ו ר ח ת

New member
אכן כן .......

כאשר את מיבאת את הטבלאות את צריכה לבחור בפורמט הנכון לכל פורמט יש את המספור של קודי האסקי שלו לכן בכל פורמט אותו מספר נראה אחרת (חוץ מאנגלית ועוד כמה תווים שהם אותו הדבר בכל הפורמטים), פשוט תשני פורמט ביבוא עד שתגיעי לפורמט הנכון ... בהצלחה

למעלה