עוד משהו מעניין ( לדעתי)-

אוקיי...

תוצאות הסקר הפתיעו אותי מאוד, לטובה כמובן. חלה ירידה בתמיכת המוסלמים בבן לאדן, די מפתיע האמת ( ישנה האפשרות שאנשים התעוררו, פקחו עינהם והבינו כי תמיכה זו לא תובילם לשום מקום!) אך מאידך,די התאכזבתי לראות את תוצאות דעת הנשאלים על שהם מרגישים כלפי היהודים. אני מניחה כי רגשות אלו הן בעיקר כי אין הם מכירים טוב את הצד השני ( לא מבלים במחיצתם בשעות העבודה ומחוצה לה/ בלימודים) כל שהם מכירים אודות הצד השני ניזון מדברי התשקורת לו הם היו נמצאים כאן ומבלים במחיצת חבריי וחברותיי מן הצד השני אני בטוחה שהיו משנים את דעתם. המשך לילה נעים.

דעתי על הכתבה

רדיה/עליה בתמיכה בבין לאדן, אני אישית לא רואה בכך דבר חשוב או מהותי, מבחינתי הקאה אמיתית של האדיאולוגיה עליה אל קעידה מתבסס, גם אירגונים אחרים, לאו דווקא אלימים, זה הדבר האמיתי, סקרים וגינויים אלה רק מילים, אני מחקה למעשים, אני, כדי להאמין שהאיסלם זו בסל הכל דת מתונה מצפה לראות, החרמה מלאה על כל מה שזה כולל של האדיאולוגיה עליה נשענים האירגונים הקיצוניים, האלימים והלא אלימים, בכל מקום בעולם הלשנות על המסיתים, החרמות של מסגדים הקוראים לג'יהאד נגד המערב, נגד איממים, לא לתת לפירסומים בתיקשורת האיסלמית מקום לדיעות קיצוניות, עד שזה לא קורה, הכל דיבורים..., זה לא משנה דבר...

sela v

New member
מה אתה חושב על חב"ד?

הם לא עוסקים בטרור, אבל הם תנועה קיצונית גם מהבחינה הדתית, וגם הלאומית.

sela v

New member
אתה בעל אלפי הציטוטים

אולי תביא לנו כמה ציטוטים שמאשרים את הדבר.

sela v

New member
אני לא בבית משפט

ולכן אין פה חובת הוכחה. ובעיני ציטוט מעיתון הוא גם לא בדיוק הוכחה.

sela v

New member
אחלה

בכל מקרה לא ראיתי שההוכחות בפורום או בכלל בכל הטוק בקים משנות את דעתו של מישהו. אז לפי דעתי זה בזבוז זמן להביא הוכחות.

sela v

New member
תקרא בעמוד הנוכחי

את תשובתי לזה שאני מנהל פורום זה.

סלוניק

New member
הגמל לא רואה את הדבשת שלו.

אתה מבקר אותו על שאינו מציג הוכחות בפנייך ובמקביל לא מצליח\לא מעוניין להביא הוכחות בשרשור אחר.

שלושתנו צריכים ללבן את הסוגייה

האם מישהו אמור להביא הוכחות לדבריו או שלא, מה נכון לעשות? כי שניכם בלבלתם אותי.

ולדעתך

צריך לבטל את דבריו של מישהו שלא מספק הוכחות ו/או לסיים את הדיון איתו?

אנחנו גולשים כאן לדיון על מתודיקה.

בפשטות: אם אתה רוצה לשכנע מישהו, עליך לדבר בשפה שלו. יש כאלה שדי להם להביט בעיניך הכחולות על מנת להשתכנע, ויש כאלה שגם אם תביא להם את העובדות עצמן מול העינים לא יעזור לך כלום.

סלוניק

New member
כן.

אני לא רואה תועלת בדיון המורכב מטענות חסרות ביסוס. אתה רואה?

למעלה