עוד משאבה לאוסף

תמר155

New member
עוד משאבה לאוסף

השרשור לא קפץ (הוא מלפני 4 ימים) אז פתחתי הודעה חדשה..... בקיצור :אני מניקה תאומות ופתאום אחרי שרק שאבתי יומיים ירדו כמויות החלב,ולפי עצתה של טלטלים החלטתי להחליף משאבה: הייתי במ.מ.ש., ניסיתי כמה משאבות ובסוף קניתי את הספקטרה 2 שללא ספק עושה את העבודה,מ50cc במאמץ רב עם המדלה עברתי ל90CC ועוד היד (או הציץ יותר נכון) נטויה מה שכן,יש לי חוסר בטחון לגבי כמה שהבננות יונקות אז תמיד כמה דקות אחרי הנקה אני מציעה להן חלב שאוב מבקבוק והן לא מסרבות כמעט אף פעם.זה נכון לעשות את זה? הן נולדו קטנות,אז בתור פולניה אני דואגת שבת שלום שתהיה

ציפיק2

New member
יניקה

דעתי האישית אני לא יודעת בדיוק את את מנהלת את ההנקה של תאומים אבל אצלי היו כל מיני בעיות שהייתי צריכה לתת תוספת שאוב ואפיסודות של ירידה במשקל אז הייתי כמו שאעמרת אמא פולניה והצעתי בקבוק אחרי הנקה בסופו של דבר היא העדיפה את הבקבוק והפסיקה לינוק, זה הסיכון במה שאת עושה את העוד 10-20 סיסי תינוק תמיד ישתה מקבוק כך שזה לא מדד אפשר להציע שוב הנקה אם את רוצה אבך ברור לי שאם תאומים זה מסובך

1טלטלים

New member
לתמר

היי, אני זוכרת אותך (שאבת עם מדלה מיני אלקטריק ,נכון...),לא מוצאת את ההודעה המקורית...סליחה. נשמע,שאת מרוצה ממשאבה וכמויות משתפרות ! כל הכבוד! לגבי פולניות,מותר לך
(להיות פולניה ,כמובן). לגבי השלמה- אם הן עולות היטב במשקל,מייצרות מספיק טיטולים(קקי/פיפי),גדלות ומתפתחות יפה ושאר...נראה שאפשר להשאיר "פולניה" בארון ולהסתמך רק על עצמך ועל היכולות שלך (שלא חסרות
. את יכולה לשקול אותן לעתים קרובות ולוודא שעליה במשקל תקינה וכו'... פגשת יועצת הנקה מוסמכת בממ"ש?אולי פגישה או שניים (לפי מה שאני יודעת אפשר לעשות מנוי לכמה פגישות) וחוסר בטחון,דאגה ייעלמו לגמרי
. הצצת בפורום הנקה תאומים,ממליצה בחום!תוכלי לקבל הרבה תמיכה ועזרה,טיפים מאמהות אחרות! שבת שלום והרבה חלב! תעדכני איך הולך,נשמח לשמוע ממך

תמר155

New member
עוד עדכון

אני שוקלת את הקטנטונת שלי כל שבוע ויש שבועות שהיא עולה יפה במשקל ושבועות שלא (נולדה 2.1 ועכשיו בגיל 6 שבועות -2.9 אחרי שבשבועיים הראשונים בקושי גדלה ואז גדלה יפה ושוב הפסיקה). יש לה צהבת וכבר שני רופאים הבהירו לי שהיא חייבת לעלות יותר במשקל כדי להעלים את הצהבת. אני אשאר פולניה עד לשקילה הבאה, ובינתיים אחפש יועצת הנקה שיכולה לבוא אליי הביתה( מכירה מישהי באיזור השרון?)

למעלה