עוד מקרה

valery13

New member
הוא יכול להתכוון זה לא מוכיח כלום

זה יכול לקרות לכל אחד, גם לגבר

aaa123

Member
לא לכל אחד

למי שלא נוהג זה לא יכול לקרות,וגם אם נתעלם מאלו שלא נוהגים אני לא מסכים שזה יכול לקרות לכל אחד.
&nbsp
כמובן שזה יכול לקרות גם לחלק מהגברים וגם לחלק מהנשים כך שאין מקום להערה שלו שלגבר זה לא היה קורה.
&nbsp
&nbsp

valery13

New member

מתווכחת על סמנטיקה.
את מוזרה ומציקה
&nbsp
מה ההגיון בלחזור על הדברים שטענתי...
&nbsp
&nbsp

catchet

New member
לא נראה לי שהוא ניסה להוכיח משהו

סתם ראה בחורה עושה פאשלה על הכביש וזה הסתדר לו טוב להקניט אותה.

valery13

New member
לא חשבתי שהוא ניסה להוכיח שגבר נוהג יותר טוב מאישה

ובטח שלא חשבתי שהתכוון שזה קורה רק לנשים

valery13

New member
מה זאת אומרת התעלמות?

התעלמות לא תשנה את העובדה שזה השפיע עליה.
הבחור עומד לנגד עיניה ואתה אומר לא להסתכל ולהמשיך?
לאן היא תביט לקרקע?
ושוב נניח שהיא לא ענתה ו"התעלמה" ממנו, זה בכל מקרה מאוד לא נעים ואף מטריד!

אז את מציעה לה להתעמת איתו?

מה יצא לה מזה? זה שזה מטריד זה ברור אני לא מצדיק את זה, אני לא חושב שצריך לריב איתו ולומר לו כלום. אני הייתי עושה ככה וככה גם עשיתי מאז ותמיד וככה אני מציע שאחרים יעשו. אני לא רב אני מעדיף להמנע מעימות.

valery13

New member
איפה ראית אותי אומרת שצריך להתעמת?! איפה?!

די כבר לסלף!!!!!!! מעצבן!!!!!
לא אמרתי שחייבים לענות לו !!!!!!
אמרתי שהתעלמות לא תשנה את העובדה שזה מציק לה
לייעץ לבחורה להמשיך ולא להסתכל ?! ואם הוא עומד בדרך המעבר שלה?! לאן אתה רוצה שהיא תביט????

את לא צריכה לכועס כל כך.....

אז אם היא לא יכולה לא להסתכל עליו ואין לי בריריה אז שתסתכל ותעבור. אני לא יודע מה את רוצה ממני. אני לא אומר שהיא לא צודקת או שזה בסדר ( ברור שזה מטריד אני ממש לא בצד שלו אלא שלה).. הפתרון שלי במצבים כאלו זה להתעלם וזה מה שאני מציע אם יש לך פתרונות אחרים תצעי לה אין בעיה....

valery13

New member
לא רוצה ממך כלום ואל תחשוב שבחורה מתעלמת פותרת את הבעיה!

אבל מי אמר שזה פותר את הבעיה? תקראי שוב.

אני סך הכל מציע לה פתרון אני לא אומר שהוא הכי נכון וצודק, שאדם בא ושואל אותי מה לעשות אני מייעץ על פי נסיוני על פי הבנתי, יכול להיות שכל מה שאני אומר קשקוש...

valery13

New member
לא אקרא.בחורה שמתעלמת עדיין סובלת. לך תייעץ לגברים לא להטריד

נכון היא עדיין סובלת והם בני זונות.

אני לא יכול לעשות כלום אני לא יכול לפתור את זה גם אם אני רוצה. אני לא אומר שהיא לא סובלת להפך היא מאוד סובלת והם חרות לא אמרתי לרגע שלא.

catchet

New member
התעלמות אינה פיתרון

אלא דרך התמודדות. אישה יכולה להתעלם מהטרדות ולשחק אותה הכי אדישה בעולם, זה באמת נחמד, בעיקר למטריד, הוא גם זוכה לבטא את עצמו וגם יוצא בתחושה שזה בסדר, אף אחת לא נפגעה כי לא נראו סימני פגיעה. אך זה ממש לא פייר כלפי המוטרדת שגם צריכה לספוג העקיצה וגם לשחק אותה קול, כאילו הכל על חשבונה ואין לה שום בעיה עם זה. ברור שזה לא מעניין את המטרידן הדביל. השאלה איך עושים שזה יעניין אותו

אני מבין מה שאת אומרת ואין לי פתרון.

באמת שאני לא יודע מה לעשות אני יודע מה אני עושה שמערים לי מציקים לי אני פשוט מתעלם והולך. אם זה פתרון? אולי כן אולי לא. אני יודע להציע מה שאני עושה. כמובן אם הטרידו אותך מינית פגעו בך פיזית את צריכה לפועל בכל הכוח. אני התייחסתי למקרה כאן. שגם הוא לא נעים בכלל. ואני מבין לגמרי אותך ואנשים אחרים שנקלעים למצב כזה. אבל שאני לא יודע מה לעשות אני פשוט אומר " לא יודע" זה הפתרון שלי, מי שרוצה שיקשיב מי שלא - גם טוב החלטה שלך. אבל אני מסכים שהמטריד יכול לטפס עליך בגלל שאת " אדישה" אני מאלו שאומרים שצריך ישר להתלונן. אבל הכל קשור המקרה. אני התייחסתי למקרה הספציפי שהכלת.

למעלה