עוד מקרה

catchet

New member
עוד מקרה

אתמול לקחתי את הילדים לסבתא וסבא, ובדרך עצרתי באיזה סופר קטן לקנות בקבוק שתיה. קלטתי שיש חניה ממש בצמוד לסופר ומיהרתי לתפוס אותה. למרבה הצער לא שמתי לב שעמדו שם כמה ארגזי פלסטיק וכמובן נכסתי בהם. מיד ניגש אלי בחור והעיר לי על כך. כמובן שהתנצלתי, והוא כולו מבודח אומר לי "לא נורא... ברור שלגבר זה לא היה קורה..." וחייך. אמרתי לו "תודה" והמשכתי לסופר.

מה אתן הייתן עונות?

ga26

Member
נשמע כמו עוד אחד שמנסה ללמוד את הסדנאות של "אומנות הפיתוי"

פשוט היית צריכה להגיד לו משהו בסגנו "משפט פתיחה לא מוצלח.... יש לך עוד הרבה להתאמן עד שתהיה באמת גבר" וללכת.

catchet

New member
זה מה שמלמדים בסדנאות אומנות הפיתוי?

אוי ואבוי... ונראה לך הייתי נשארת מספיק זמן בשביל להגיד את המשפט הארוך הזה. אני מחפשת משהו קצר שמצד אחד לא יבזבז לי זמן ומצד שני יעביר את המסר. למרות שגם לא להתייחס זה סוג של מעביר את המסר

ga26

Member
אני לא באמת יודע מה בדיק מלמדים שם אבל זה

לא רחוק מזה ואולי גרוע מזה (לפי מה שכתוב באינטרנט). בכל אופן כנראה שהתעלמות זו הדרך הפשוטה והנכונה להתמודד עם טיפוסים כאלה.

GreenMamba

New member
אחת השיטות

היא "לרדת" על הבחורה שאתה רוצה להתחיל איתה, מתוך ההנחה שכל מי שמתחיל איתה מחמיא לה, וזה גורם לה להיות סנובית ו"לעוף על עצמה"
עכשיו היא נמצאת בעמדה גבוהה בעיני עצמה, ולמה שתסכים לצאת עם אפס כמוני? חושב לו "אמן הפיתוי" עלוב הנפש.
אז נתחיל באיזו ירידה או עקיצה, ובכך נשיג שתי מטרות חשובות- האחת, אני אהיה שונה מכל מי שמתחיל איתה והשניה- אני אוריד אותה לרמתי העלובה וכך היא תסכים להמשיך איתי את הקשר.
&nbsp
בשפתם זה נקרא neg.
&nbsp
(כמובן שגברים חייבים להמציא לכל העניין שפה משלהם, כולל ראשי תיבות עאלק צבאיים, כי את הרי יעד לכיבוש- לא אדם, נניח)

catchet

New member
כל כך נכון

ולחשוב שהרבה מערכות יחסים מתבססות על יחסי גומלין כאלה: הגבר מזין את חוסר הביטחון של בת זוגו על מנת שלא תרגיש טוב מדי עם עצמה ואז אולי תעזוב אותו. וככה המון בנות לא באות לידי מיצוי. לא יודעת מה זה מעורר יותר כעס או רחמים

Berethor

New member
יש גם הרבה סרטונים ברשת של אמני פיתוי שמנסים לנשק נשים זרות

מצאתי סרטון בyoutube שבו הם תיעדו את הכישלונות שלהם, ואני מניח שהוא יותר מתאים לפורום פמיניזם, אבל יש גם הרבה סרטונים שבהם אמני פיתוי הצליחו בזה, כל מה שצריך זה לכתוב "pick up kiss" בחיפוש, לאחרונה גם מציפים את פורום הכרויות בסרטונים מהסוג הזה, במיוחד מאז שהגיע המנהל החדש לשם, אשר תומך בדברים מהסוג הזה. באופן אישי אני מאמין שעדיף להיות רווקים מאשר להתנהג ככה.

A לוןA

New member
רק שזה לא אחד מהם

זה סרטון של LAHWF- שהם כמה חבר'ה שמצלמים מתיחות, בין היתר הם צילמו גם את זה- כמתיחה.
&nbsp
&nbsp

GreenMamba

New member
בפשטות

"נו, עוד שוביניסט" (אפשר להוסיף אחר כך גם עלוב/טיפש/ניאנדרתל, אם את לא מרגישה שזה מסוכן)
&nbsp
מניסיון, זה די סותם להם את הפה.

catchet

New member
העניין שהוא שדיי התביישתי

כי באמת עשיתי פאדיחה עם החנייה הזו.הרגשתי שאני עושה שרות רע לתדמית של הנשים הנוהגות. כאילו בדיוק נהגתי בהתאם לסטריאוטיפ של האישה שלא יודעת לנהוג...

GreenMamba

New member
הפנמת הסטראוטיפ

תארי לעצמך שהבת שלך, שתמיד מביאה במבחנים 95 ומעלה, היתה מגיעה עם 65 במבחן במתמטיקה וכולה זורחת מאושר. כשהיית מבררת למה היא כל כך שמחה מציון יחסית נמוך, היא היתה אומרת לך שהמורה אמר לה שיחסית לבת במקצוע ריאלי, זה ציון לא רע.

לא נהגת "כמו אישה", נהגת כמו אדם שמיהר, שדעתו הוסחה, שלא שם לב. השוביניסט הקטן עט על המציאה כמוצא שלל רב, גם מצא לנכון בחוצפתו להעיר לך (מה שלא בטוח בכלל שהיה עושה לגבר) וגם השתמש בסטריאוטיפ הכי שחוק בספר כדי לעקוץ אותך.
ואת, אחרי שנים של אמירות מסוג "נוהגת כמו אישה"- הפנמת את הסטראוטיפ ואמרת לעצמך- וואלה... באמת נהגתי כמו אישה. צודק הבחור.

ובכן לא צודק ולא נעליים. שוביניסט קטן ותו לא.
והנה, קחי לך קצת מספרים לחיזוק:
  • "נשים מהוות כמעט מחצית (42%) מתוך סך הנהגים במדינת ישראל, אך הן מעורבות משמעותית פחות בתאונות דרכים לעומת גברים. המצב קיצוני אפילו יותר כאשר מדובר על תאונות קטלניות: בשנת 2013, מתוך כלל הנהגים שהיו מעורבים בתאונות קטלניות בהן ישנו לפחות הרוג אחד, רק 11% היו נשים, לעומת 89% מהתאונות הקטלניות, בהן היה מעורב נהג גבר."
  • "שמואל אבואב, מנכ"ל עמותת אור ירוק: "נשים מאופיינות בנהיגה זהירה יותר מאשר גברים בכל קבוצות הגיל. הדבר מתבטא במעורבותן הנמוכה יותר באופן משמעותי בתאונות דרכים קשות וקטלניות. הסברה וחינוך יעודדו נשים לקחת יותר את מפתחות הרכב ולתת לגברים לשבת לידן"."
  • "88% מהמזומנים לדין בגין עברות תנועה היו גברים, לעומת 12% בלבד נשים."
  • "סיכוייו של גבר להיות מעורב בתאונה קטלנית בטווח של תשע שנים, הינו פי שלושה מסיכוייה של אישה למצוא עצמה מעורבת בתאונה קטלנית. " (שמעת, מינהלת? 300% יותר!)
  • "״הגברים הצעירים בישראל נוטים להסתכן יותר והנשים הצעירות בישראל נוטות לנהוג יותר בבטיחות״ מסבירה יוסט. לדבריה סיכוייו של גבר צעיר להיהרג בדרכים בישראל גבוה פי 5 מסיכוייה של אישה צעירה. באירופה- סיכוייו של גבר צעיר להיהרג בדרכים גבוה פי 4 מסיכוייה של אישה צעירה."
הנתונים מאתר אור ירוק

אז בפעם הבאה שמישהו אומר לך שאת "נוהגת כמו אישה"- קחי את זה כמחמאה- כרגע הורדת את הסיכוי שלך להיות מעורבת בתאונה :)

catchet

New member

catchet

New member
להפנמה הזו יש מחיר

הבנות באופן שיטתי נדרשות להנמיך צפיות ולהיות פחות טובות. זה מזעזע לחשוב כמה פוטנציאל אנושי מתבזבז באופן כזה

meidadc

New member
כשגבר עושה פאדיחות בכביש

והן לרוב הרבה יותר מסוכנות מפאדיחות שנשים עושות בכביש, הוא לא מכליל את הפאדיחה שלו על כל המין הגברי וחושש לעשות שירות רע לתדמית הגברים הנוהגים

valery13

New member
לגבר זה לא היה קורה

"אהה, באמת? אז למה זה קורה לך?"
&nbsp
ככה.

catchet

New member
לא הבנתי

את עונה "אה באמת, אז למה זה קורה לך"?
מה קורה לו?

catchet