עוד מקרה קשה

עוד מקרה קשה

היא מתקרבת מתרחקת ומוציאה אותי מדעתי

ואין לי מושג למה ני ממש לא כזה

היא פשוט מצליחה להלחיץ אותי היא פשוט טובה בזה

עברתי ימים קשים והיא הוותה נטל

ני מתפרק בצאטים והיא נמצאת שם

האם כל מקום שאלך תהיה איזו בחורה שתצליח להוציא אותי מהכלים

לצורך העניין לא מדובר בקשר רומנטי בשלב זה בכל אופן

איך יוצאים מזה ולא נותנים לזה להפריע לך?

sani48

New member
זאב

מה מצב?
,לפי ההודעות הקודמות שלך,חשבתי שאתה שובר לבבות גדול,ושאתה חושש להיכנס לפורום,כי מישהי עושה לך חיזור גורלי חח,אבל עכשיו אני רואה שהמצב הפוך,וזה חבל מאוד,על כל מיקרה אתה יכול לתת קצת יותר פרטים,למה אתה מיתכוון שאתה אומר שפעם היא ופעם ומתרחקת?היא פתאום נעלמת לך להרבה זמן או מה?או שבשיחות אתה פשוט מרגיש סוג של ריחוק, וזה כל פעם מישתנה?על כל מיקרה אם פיתחתה לגביה תלות שכזו,עוד לפני שבכלל פיתחתם קשר רומנטי,זה לא טוב בכלל ,כך שאם אתה רואה שהיא ממשיכה לשחק איתך משחקים,מציע לך לנתק איתה את הקשר לגמרי,על תרגיל את עצמך להיות בקשר עם בחורות לא יציבות כאלה,אחרת אתה תאכל חרא כל פעם מחדש,תוציא את האנרגיות שלך,רק על בחורות שבאמת מעריכות אותך,ולא על בחורות שמחפשות מישהו שיחמם להם רק את האגו,בקיצור אם היא ממשיכה בדרך הזו,תשחרר אותה לדרכה,אתה גם מוזמן להעמיד אותה במקומה,ולשאול אותה,למה יש לה פיצול אישיות,וכל פעם היא משנה את הפרצוף,תלמד להיות ישיר,ולא לחשבן,כי אין לך מה להפסיד,גם ככה בסופו של דבר אם לא ישתנה משהו,תצטרך לנתק איתה את הקשר,אז לפחות תן לזה צאנס,בזה שתיהיה ישיר,ותגיד לה שלא מתאים לך העסק הזה,יאלה גבר,ביי בנתיים

Megie

New member

מסכימה עם סאני,
אשמח לקבל עוד פרטים על הסיפור..גם אני הבנתי בהתחלה שיש מישהי שמטרידה אותך עם הודעות באופן סידרתי.. אשמח להבין מה באמת מטריד אותך ולדעת לכוון את דעתי בצורה יותר מתאימה

אהלן : )

לא מדובר באותה אחת

תודה לאל נראה לי שזה פסק

בעיקר האי וודאות מוציא אותי מדעתי

הייתי רוצה יותר לדעת איך לפעול ולהבין מה מפעיל אותה אם לא רגשות

היחסים שני יוצר מאוד לא מבוססי רגשות אין לי מושג איך הם עובדות לצורך העניין

חח התחלתי לדבר גאגא טוב אפסיק לפני שיאשפזו אותי

כמו בתגובה שלי לסאני לא אצנזר אגב יש בו הרבה אינפו על העניין עם העכשווית

כך אהיה ממש אני על הנייר כי זה נושא סבוך אצלי לא רק עם העכשווית

טנקס

אהלן סאני

ירדת לשורש העניין וואלה תטוב בזה

תלות אצלי זה נושא מאוד מעורבב

וגם הבנות שני מסתדר איתן אלו בנות מסובכות

אנשים בכללית זה נושא מסובך אצלי

היא לא שחקה בי זה קרה כתוצאה של דברים

היא בחורה מסובכת שמאוד מאוד מזכירה לי את עצמי

היא אמרה לי אותו דבר עליה

עברתי כמה ימים של מתיחות ביני לבן עצמי

והרגשתי שהיא לא נותנת לי מספיק אנדקציה שהיא רוצה בחברתי

אבל זה ברור לשנינו שהיא רוצה

לפעמים היא נותנת הרבה אינדקציה

כאשר הייתי פחות במתיחות הצלחתי להסתדר גם לא בפשטות

אבל בסך הכל היא גרמה לי לתחושות נעימות אז היה מוטיבציה

בימים האחרונים היא סחפה מאוד את הקשר קדימה

וזה גרם להמון מתיחות בינינו מה שגמני וגם היא גורמים בסביבה שלנו מימלא בלי קשר לקשר

הנושא הפך ליותר עמוק מרצונות וכאן מתחילה הבעיה ושמה אי וודאות

איך לפעול במצב כזה שלא הרצונות הוא המניע אלא המניע הוא הרצון?

ישירות זה פשוט לא נכון כאן כי זה הפוך ממה שהקשר מיצר פה

הקושי העיקרי פה זה האי ודאות והנושא שיש בינינו כל כך הרבה דמיון מהווה הרבה יותר פחד מלאבד אותה

לא אכפאת לי שלא נהיה בקשר רומנטי או כן נהיה זה רק מילים בסופו של דבר המניע יניע וזה תלוי בשתינו

זה רק החיבורניתוק הזה שאין בו חוקים מוציא אותו מדעתי

מה שקרה שלא עמדתי במתח והוצאתי אותה מהסקייפ מה שגרם למד המתיחות לעלות הרבה יותר גבוה

לא שוחחנו מאז

ולא נעים לי עם עצמי בכללית ובמיוחד בצאט שכל כך מהווה חלק גדול מהפרק הזה מחיי

והייתי רוצה לדעת איך לפעול כדי לשמור על צלילות כי נראה לי שהמניע הזה שאין לו שום קשר למה שקורא במציאות הולך להיות חלק מאוד קבוע מחיי

אם זה איתה או בלעדיה כמובן שהייתי מעדיף איתה אבל זה הולך להיות חלק גדול מחיי

יש פה הרבה גורמים שהופכים אותה למיוחדת בעיני יותר מבנות אחרות וזה נובע דווקא בגלל מאפיינים בה שדומים לי רק ברמה הרבה פחות קיצונית

יש פה הרבה שהייתי יכול לסנן עם הייתי עובר על זה שוב והרבה חסר על עצמי שהייתי יכול לכתוב בתמצות

אבל נראה לי שהכי טוב שאשאיר זה כחומר גלם בלי יותר מידי צנזורה

Do your magic

sani48

New member
רשמתה הרבה,אבל עדיין

יש הרבה דברים שלא מובנים,אז תרשה לי לישאול אותך כמה שאלות טוב?חח,אז ככה,רשמתה ש-(ציטוט)בימים האחרונים היא סחפה מאוד את הקשר קדימה וזה גרם להמון מתיחות בינינו.
מצד אחד אתה מיתבאס שהיא מיתרחקת,אז למה שהיא סוחפת את הקשר קדימה ומנסה להיתקרב,זה גורם למתח בנכם?אתה לא מרוצה מזה?או שאולי אתה נילחץ כי זה ניראה כאילו היא רוצה משהו רומנטי איתך?,ואתה חושש מזה משום מה?הסבר ונמק,כמו כן לא הבנתי את מה שרשמתה אחרי זה- מה שגמני וגם היא גורמים בסביבה שלנו מימלא בלי קשר לקשר,אפשר תרגום?חח,כמו כן רשמתה איך לפעול במצב כזה שלא הרצונות הוא המניע אלא המניע הוא הרצון?ואני שואל אותך,מה המניע שלך בעצם?ומה אתה מצפה ממנה שיקרה?אתה רוצה אותה רק בתור חברה טובה,או משהו מעבר לזה?כי אתה בעצם זה שגורם לאי ודאות,שאתה לא כל כך יודע מה אתה רוצה שיקרה איתה,נכון או לא?רשמתה שלא אכפת לך שלא תיהיו בקשר רומנטי,השאלה אם אתה באמת מיתכון לזה?,כי לי ניראה שנילחצתה מזה שאתה מפתח אליה רגשות,ולכן החלטתה להיתרחק ממנה,ולנתק אותה מהסקייפ,אני טועה?דרך אגב,לגבי זה שניתקתה אותה מהסקייפ,זה לא כל כך יפה,הייתה צריך לפחות לנסות לדבר איתה לפני זה,להבהיר כל מיני דברים,סתם למחוק חברה,שהיתה איתה בקשר,ללא כל הסברים,זה לא לעניין.
כמו כן אתה אומר שלא נעים לך מעצמך בכללית,במיוחד בצאט,שמהווה חלק גדול מחייך כרגע,אז אני שואל אותך,למה אתה מדבר כל כך הרבה בצאט עם בחורות?לא עדיף שתיפגש איתן במקום כל הקידוחים האלה?אתה רוצה לשמור על צלילות,אז קודם כל תחשוב עם עצמך,מה בעצם אתה מחפש, ואחרי זה תלך אחרי המטרה שלך,בלי יותר מדי שיגעונות וקידוחים מיותרים,כי אתה סתם מתסבך גם לעצמך,וגם לאחרות את החיים(שלפי מה שאתה מתאר,הן גם ככה מתוסבכות כבר מספיק חח) ,דרך אגב לגבי הבחורה הזו,,היא דווקה ניראת לי מעוניננת בך,כי למרות כל התסבוכים שיש בך,היא עדיין לא ויתרה ופעלה בשביל לקדם את הקשר,אתה אבל מצידך ויתרת משום מה,ומחקת אותה מהסקייפ,מה שבעיני היה טעות(למרות שאני לא יודע מספיק את הרקע),על כל מיקרה,אם אתה מיצטער על זה,והיא באמת חשובה לך,אז תיצור איתה קשר,ותתנצל ותסביר לה מה הסיבה שעשיתה את זה,מקווה שהיא לא פגועה מדי בשביל לסלוח לך,חוץ מזה תישתדל לענות על השאלות ששאלתי אותך,שאני יוכל להבין יותר את הרקע,ביי בנתיים

חח

http://he.wikipedia.org/wiki/קנאביס

הפיתרון האולטמתי

חח אל תדאג לא באמת רק מפנטז מתי כבר זה חוקי דמאט

חח טוב אפסיק לפני שיעיפו אותי מפה

חחחחחחחחחחחח סליחה

נראה לי ני ציך לשכוח מהכל לאיזה שבוע כי כ דבר מלחיץ ומבלבל אותי לכן הוצאתי אותה מהסקייפ

נראה לי ני בעצבים בגלל דברים אחרים וני מנתב את זה לכיוונה

מסכנה אבל היא לא בדיוק הקלה עלי אז אין צורך לרחם עליה

אם הדיסקים בראש שלי יחזרו להסתובב בקצב הנצרך אז אנסה לנתח את הסטיואציה עוד

התגובות עזרו לי הייתי קצת תקוע ביני ובן עצמי

תודה : )

sani48

New member
חחח,לא מספיק אתה הזוי

אתה רוצה עוד לעשן? חח,רק זה חסר לך(ואם כבר התחלתה לעשן מזמן,אז החומר משפיע עליך לא טוב,וכדאי שתפסיק חח) חוץ מזה תנסה לקרוא את מה שכתבתי עוד כמה פעמים(שתיהיה צלול יותר)אולי תוכל להפנים יותר,על כל מיקרה,שיהיה בהצלחה

חח זה המצב עוד לפני עישון

חח וזה עוד כלום אין לך מושג

כן נראה לי פשוט אחכה שבוע ואמנע ממקומות מלחיצים

כל פעולה שאעשה עכשיו עלולה להזיק

אז אצטרך שבוע לרדוף חצאיות לא באינטרנט

daoli

New member
שלום חנוך כתב על זה שיר

זה אומנם שיר ישן, אבל אולי הוא ידבר אליך.

רגיש מדי
ביצוע של דפנה ארמוני

רגיש מדי אתה אוהב
מחזיק הכל קרוב ללב
אולי אתה רגיש מדי
זה כואב.
אתה רגיש מדי, נוטה ליפול,
לא עומד בלחץ, לא יכול
פשוט רגיש מדי
זה הכל
כל מילה שנזרקת
מפריעה את השקט
אתה הולך ומאבד ענין.....

והנה הביצוע מיוטיוב למקרה ואתה לא מכיר: http://www.youtube.com/watch?v=cpXHc-IR268

למעלה