עוד מצטרפת

lihico

New member
עוד מצטרפת

שלום! גם אני במצטרפים - מתחילת ספטמבר (בגלל תחילת שנת ה"לימודים"). חשבתי על רעיון - יש הרבה מצטרפים, עם כל מיני שאלות לגבי "מתקנים" בעיר (מחוסר מילה כוללת טובה יותר). מה דעתכם ליצור איזשהו מדריך (או, אם חשבו על זה לפני - אולי תפנו אותי, בבקשה?) למתקני העיר? משחקיות/גי'מבורי, גינות מוצלות שוות ללכת אליהן עם תינוקות בערב, צופים לילדים הגדולים יותר, וכו' אני חושבת כרגע רק על דברים שקשורים לילדים/תינוקות, בגלל שאחת הסיבות העיקריות לבחירה במודיעין היא מיה (אוטוטו בת 7 חודשים), אבל בטח יש דברים נוספים שכדאי שייכנסו לרשימה כזו, ומיועדים לבוגרים שביננו. נוכל לשמור במאמרי הפורום, לעדכן מדי פעם, וכולם יוכלו להשתמש ולהנות!

blue43

New member
ברוכה הבאה

למרות שלל בעיות העיר- עשית בחירה נכונה. בסה"כ באמת עיר שבנויה לילדים וצרכיהם, וגם ירוקה (חוץ מפסולת הבניה וכד שאני מקווה שתיעלם מעיננו בקרוב אי"ה).

lihico

New member
תודה על קבלת הפנים!

מאוד נעים לי. הייתי שמחה לפתוח את הרשימה, אבל אני לא ממש מכירה את העיר... היינו כדי לראות דירות (ובחרנו את השניה שראינו), ואח"כ כדי למצוא פעוטון למיה (גם פה, בחרנו די מהר, אחרי בירורים וקריאה והמלצות בפורום - תודה לכל המשתתפים על העזרה!). יוצא מזה, שלא הסתובבנו ממש הרבה - התרשמנו מהמראה הכללי, ומהקריאה בפורום ומשיחות עם מכרים שגרים במודיעין שזו בחירה טובה עבור מיה, אבל רוצה לדעת יותר על מה העיר "מציעה" לנו כהורים לתינוקות. לדוגמה - ראיתי מישהו מזכיר "דיאדה" - האם עומד להפתח סניף במודיעין, או כבר קיים? האם יש בריכה שאפשר לקחת תינוקות קטנים אליה (היא רשומה לחוג שחיה לתינוקות - האם יש כזה באיזור?) ועוד בסגנון. ותודה לכל העונים! אני חושבת שזה ישרת רבים מאוד מהנכנסים לפורום - אקטיביים ופאסיביים.

Neta558

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

לגבי חוגי שחיה לתינוקות, נסי את אפשרות החיפוש, כתבו פה בעבר על כמה בריכות באיזור עם חוגים כאלה.

יונית ש

New member
ברוכה הבאה

אנחנו גם חדשים במודיעין ובפורום אז קטונתי בעצות רק אגיד ברוכה הבאה..

למעלה