עוד מפגש מוצלח בחיפה

eraneldar

New member
עוד מפגש מוצלח בחיפה

שוב נפגשנו אצל אמיר בבית. התחלנו את המפגש ב 6 עם 3 אנשים (אמיר, עמיר ואני) ושיחקנו Goa המשחק לקח לנו 3 שעות, החצי הראשון לקח שעתיים והשני לקח שעה. אני מניח שזה בגלל עקומת הלימוד של המשחק. המשחק היה איך שסימנו את המשחק הגיעו אברהם (לא אבי), שגית ודנה ועברנו למשחקים קלילים יותר. המשחק הראשון היה Sack Noar שזה משחק שמשלב שתי סוגים של מכירות פומביות של חלקי עץ מוזרים ולבנות מהם מגדל. הייתי קרוב מאוד לניצחון אבל זלזול ביכולת המבנה של דנה עלה לי קשות ו דנה ניצחה עם מבנה מרשים ביותר. נקודה מעניינת שחשוב לציין היא שהארכיטקטית בננו נפלה ראשונה ומיד אחריה מהנדס..... המשחק השני היה Wicked Witch Way שהוא סוג של משחק זיכרון. אני הובלתי רוב המשחק, דבר שגרם לכך שלא אקבל שום בונוסים וקלפים ששחקנים אחרים שיחקו פגעו בי קשות ואפשרו לעמיר לסגור את הפער ולבסוף ל תקו בייננו. את הערב סגרנו עם פאזל מדהים ש אברהם הביא שנראה כמו צב (תלת מימדי) אמיר הפגין יכולת הרכבה מצוינת. אני כבר לא יכול לחכות למגש הבאה.

ycyclop

New member
נשמע מצויין

3 שעות ל-GOA אכן נשמע הרבה, לנו לוקח בד"כ שעה וחצי בארבעה, מצד שני אנחנו לא אנשים של AP כך שמהחשקים אצלינו זורמים מהר בד"כ אני משח שמתפתחת קהילה גם בצפון

YR90

New member
אגב GOA

ראיתי שהוא מקום 12 בBGG אך לא שמעתי עליו כמעט כלום.... הוא מומלץ למתחילים או שהוא ארוך ועמוק מדי?..

eraneldar

New member
כן ולא

למתחילים כן - אבל לא למי שזה המפגש ראשון או השני שלו. לדעתי זה משחק נהדר אבל צריך לזכור שזה לא משחק שכולם יאהבו, זה לא משחק כליל, המנגנון יותר מורכב ופחות אינטואיטיבי ממשחקים כמו Settlers ודרך המדבר....אבל זה בדיוק מה שיפה בו משחקים שאנשים שאוהבים Goa גם אוהבים: Power Grid Railroad Tycoon Age of Steam

YR90

New member
אה אוקיי זה מה שרציתי לדעת.. אם זה קליל או לא

backdoorslam

New member
היה מפגש מהנה מאוד!

תודה רבה לאורחים שהגיעו. היה מעניין להכיר אנשים חדשים (אברהם+שגית), היה כיף לנצח וגם להגיע למקום שני. העובדה שקינחנו במשחקים קלילים הייתה מרעננת מאוד. התרשמתי עמוקות מ-sac noir שהוא שילוב מנצח בין דינמיקה תחרותית קבוצתית לבין משחק פיזי-יצירתי. קונספט מעולה. היה כיף לראות את כולכם יוצאים עם חיוך. מקווה להפגש בהקדם (מתישהו אחרי המילואים שלי).

למעלה