עוד מעניין אותי..

the use

New member
עוד מעניין אותי..

לפני כמה זמן כתבתי הודעה שהייתי רוצה לשמוע את קריס קורנל ומינארד עושים משהו ביחד.. כמה פה קפצו פה עלי ואני קפצתי בחזרה ולא יצא מזה הרבה.. אבל תכלס, למה לא? לא הייתם רוצים לשמוע מה הם היו עושים? אותי תמיד מעניינים דברים כאלה, כמו שטייפוורם מעניין אותי כבר כמה שנים, הייתי רוצה לשמוע משהו כזה. אז מה העניין?

MelodicTruth

New member
אני אדגים את זה במשל פשוט

המשל:תות זה טעים, בננה זה טעים, תות-בננה זה דוחה!!! אני מתאר לעצמי שאתה מבין את הנמשל.....(רמז: אודיוסלייב). למרות שזה לא מה שקרה עם tapeworm משתי סיבות:1.מיינארד ורזנור הם שני האנשים הכי מוכשרים בתעשיית המוזיקה, נקודה. 2.vacant הוא פשוט שיר מצוין ועם עובדות לא מתווכחים

אני דוקא לא מסכים

תות בננה זה מאוד טעים סתם ^ ^ הייתי רוצה לראות את כריס קורנל עם מאיינרד רק בישביל הנסיון והקטעים הקוליים (עיברות דפוק!) כי לשניהם יש את זה!! ואין על זה ויכוח... אבל לא הייתי רוצה שזה יהיה שמיינרד בהופעת אורח אצל סאונד גרדן הייתי רוצה שכריס יתארח אצל טול... כי מה לעשות אני יותר אוהב את טול למרות שבזמן האחרון אני דיי חוזר לשמוע סאונד גרדן...

MelodicTruth

New member
השילוב האולטימטיבי

מיינארד+כריסטינה סקביה מ-lacuna coil, הבן עם הקול הכי יפה יחד עם הבת עם הקול הכי יפה, מה עוד אפשר לבקש?

virginsuicides

New member
הכימיה בין מיינרד לקורנל ...

אינה אותה כימיה כמו בין מיינרד לטרנט או מיינרד לסולן של דפטונס... קורנל הרבה הרבה יותר ארצי, עממי, למרות הdown on the upside וכאלה ובכלל, קורנל גאון, אחד הטופ טאן שלי. אולי קורנל מזוהה יותר מדי עם גראנג´ אצלי, לכן אין כאן כימיה... טרנט רזנור מצד שני הוא כבשה שחורה, יוצר יחודי ביותר, בדיוק כמו טול

RX Queen

New member
אין כמו מיינרד וצינו ../images/Emo3.gif

השילוב קול הכי שולט.... או דפטונס עם סבנדאסט אבל זה לא בדיוק קשור לשיחה שלכם...

למעלה