עוד מעמד לנר

קסמלי

New member
צודקת מידור

המונח בנביתי יכול להכנס ללקסיקון העברי. קסם

זואני2

New member
בנבית, מתוק ומקסים!!!

לא הייתי משנה את השפתיים, ואם את ממש רוצה, אולי לצבע ברונזה, או זהב כהה, שמשאיר את אותה משפחת גוונים שיש עכשיו.

בנבית

New member
תודה בנות../images/Emo70.gif והתייעצות קטנה.....

אני רוצה לשנות את השפתיים שלה לצבע אחר שיהיה יותר בולט! מה כדאי לי? אולי כסף!
אשמח לרעיונות! תודה בנבית

אורמר

New member
המעמד החדש מתוק מתוק!

בנבית לא בטוחה שכסף ישתלב כאן. אולי זהב זהבי יותר? או אולי רק קו תוחם לשפתיים בצבע בולט?

בנבית ../images/Emo140.gif

מקסים !!! לא הייתי נוגעת בשפתיים, הן נראות נהדר על הפנים הללו !!! נראה לי, יקירתי, שאת כבר בהחלט יכולה לפתוח דוכן עם אוסף מחזיקי הנרות שיצרת !!! יש כל יום שישי יריד אמנים בגן העיר ואחד גם בסנטר !!! אין ועדות קבלה, רק תשלום עבור הדוכן !!!

בנבית

New member
ענתי../images/Emo13.gif

טוב...טוב לא נוגעת בשפתיים! תגידי לי מותק, את חושבת שאני יכולה לפתוח דוכן עם שלושה מחזיקי נרות?!?
הצחקת אותי..... אני צריכה לפחות 50 פסלים בתור התחלה! אני בכלל מפנטזת על דוכן בנחלת בנימין, הכי שווה! עם כל האמנים והאווירה הקסומה מסביב! בקצב הזה ועם חוסר הזמן שלי לשבת ולפסל אז אולי בגיל 43
ודרך אגב בסנטר כפי שידוע לי יש שוק רק של מעצבי בגדים ואוכל בימי חמישי ושישי!

בנבית ../images/Emo140.gif

שלוש עבודות אולי לא, אבל אין ספק שאת לא צריכה 50 !!! 20 מספיק מעל לראש !!! אני מציעה לך לעשות סיבוב בשני המקומות שציינתי ולהתרשם לפני שאת חורצת דיעה !!! בנוגע לנחלת בנימין - יש שם ועדת קבלה די פלצנית ממה שהבנתי, אז... כישרון ומקוריות אינם בהכרח ערובה לפתיחת דוכן שם !!! חוץ מזה, זו התחייבות ושיעבוד להרבה זמן פעמיים בשבוע מהבוקר ועד הערב (כולל גשם ושמש קופחת...) אז... אולי קסום לטייל שם מידי פעם (אותי, אישית, לא כל הדוכנים שם ממש הפילו מהרגליים...) אבל להתחייב לדוכן זה כבר משהו לחלוטין שונה !!! בנוגע לסנטר - ביום שישי מהבוקר - גם אמנים !!! בנוגע לשפתיים - יופי, ילדה טובה !!!

בנבית

New member
ענתי../images/Emo13.gif

בקשר לסנטר וגן העיר, שם זה לא התחייבות להגיע פעם בשבוע? אני יכולה להגיע לשם נגיד פעם בחודש?

רחל248

New member
ממש, ממש חמוד והצביעה יפה ומדויקת

למה את לא מראה משהו שימחיש את גודלו? ואשמח לדעת על איזה בסיס הוא עשוי, שבוע טוב! ובאמת בצביעה, אם תוסיפי קצת זהב לשפתיים באיזור שהן נפגשות עם הפנים, זה יבליט אותן יותר.

בנבית

New member
תודה רחל248../images/Emo13.gif ותשובה.....

הגובה שלו בערך 20 ס"מ, הבסיס של הגוף עשוי מקופסת חומוס עגולה, העיניים מעיגולי קלקר, הרגליים מבקבוק אקטימל והנעליים מקרטון ביצוע!

למעלה