עוד מעט..

~*~gaL

New member
עוד מעט..

הערב יתחיל.. אז מה יש לנו? אי. אר. בערוץ 3 אי. אר. בMBC (טוב, לחלק מאתנו) ואז.. האמי שכולנו צופים בו רק בגלל נוח ומאורה. למי אכפת מהפרסים שם? אאאאאאאאאז......... הכנתי לי פה קצת אוכל.. אבל נראה לי שאני אביא עוד.. וגם בקבוק קולה........ בזמן האמי אבל לא יהיה לי כ"כ נוח כי אני אהיה בהיכון על הוידיאו ;) *הלוואי שאם מישהו שאני לא רוצה שיזכה זוכה, יפול לו הפסל וישבר על הריצפה* טוב, סתאאאאם.. לא יפה. (אהמ
) *מתה לראות את נוח ומאורה כבר* *דופק לא סדיר* *"קליייייייירררררררררררררר!!!!!!!"* אההה.. (גיחי גל) הלוואי שהם יגישו את הפרס ביחד... ומיכל.. את עושה סקרינקאפסים כן? אני סומכת עלייך! :)) אז ערב מצויין שיהיה לכולנו, תנסו לא להתעצבן יותר מדי כשאתם צופים באמי, יהיה קשה, אבל נעבור את זה. BYE!

the magic

New member
גם אני מתרגש!!!

אבל בטח שאכפת מהפרסים! בתור שרוף של "חברים" אני מת שיזכו בכל ה11 קטגוריות! אבל אני רוצה לראות את אי.אר בדרמה! אחותם הצולעת, למה לא שמו את אי.אר??? מה הם חושבים שאם זאת עונה 8 אז זה פחות טוב????

Rוית

New member
שאלה,

האם זה היום שיש ב-E! את כל מה שהולך להיות בשטיח האדום? אם כן, באיזה שעה זה?

the magic

New member
גם אני חשבתי שזה היום אבל...

לפי מה שכתוב במגזינים ובמדריכים זה מחר ב12 בצהריים בערך, לא בטוח על השעה, משהו כמו 5 שעות - 2 תוכניות נפרדות...

Rוית

New member
שמתם ../images/Emo23.gif

השנה, בקטע שהקדישו לאנשים שנפטרו, היתה גם רוזמרי קלוני, דודה של ג´ורג´ קלוני שאפילו הופיע בפרק באי.אר.. וגם השחקנית ששיחקה את אמא של קרטר היתה מועמדת! אבל לא זכתה..

Rוית

New member
עכשיו מאורה ונוח הגישו פרס..

חביב ביותר, קצר ביותר..
ואי.אר הפסידה כבר, הבמאי או מפיק של הפרק "און דה ביץ´" לא זכה..

למעלה