עוד מעט...

עוד מעט...

עוד מעט יום הולדת, הראשון שלא נחגג. 11.4. היא היתה אמורה להיות בת 17... כל-כך הרבה זמן לא הייתי שם. הערב יצאתי עם חברים וזה, והתחלנו לדבר עליה. לא יודעת איך. באמצע פשוט קמתי והלכתי, לשם. כל-כך הרבה זמן... אחרי זה התקשרתי לאמא שלה, באתי לבקר אותה. גם אצלה הרבה זמן לא הייתי...זה כל-כך מוזר. כל-כך הרבה זמן שלא הרשתי לעצמי לחשוב עליה...ועכשיו זה פשוט מעיק. אני מעיקה, על עצמי. העיניים שלי כל-כך יבשות וזה גורם לי כמעט לכעוס על עצמי. אני הולכת לקבר שלה [כמה קשה לי לרשום את המילה הזאת] ואני מרגישה כאילו אני מביטה על...כלום. כאילו אני מנסה להיאחז במשהו שלא באמת קיים, כי אני לא באמת יכולה לחבק אותה. ורק שבו [אמא שלה] מחבקת ולא עוזבת, מחזיקה אותי מחייכת גם כשמדברים עליה ולא נותנת לי להתפרק, כשזה בעצם כל מה שאני צריכה כרגע...אבל בעצם, על מי אני עובדת? אני זו שלא נותנת לעצמי להתפרק.

yazi22

New member
תודה שהלכת לבקר

זה חשוב להורים לדעת שיש עוד מי שחושב עליה וזוכר. קשה להבין את הריק שנשאר אחרי מישהו שכך היה האם זאת הילדה משוהם?

yazi22

New member
אני אבא

אני זוכר מהעיתונים. בתור אבא אני תמיד מצטמרר מעוד ועוד סיפורים על ילדים שמתים. כששמעתי עליה מאד מאד הזדהיתי. זה יותר מדי הזכיר לי את עמר. איך בפתאומיות מוחלטת עוברים מצחוק ללוויה בלי אף שניה להפרד. איך הכל נקטע בדיוק צעד אחד לפני שיוצאים לחיים האמיתיים. ובעיקר איך מזל מטורף של אחד למליון נופל דווקא עליך, מביא מוות בלתי מתקבל על הדעת, ועד כמה זה מגביר את בדידותך. מה שלום ההורים והמשפחה שלה?

...

הממ...אמא שלה במצב [יחסית] יותר טוב. למיטב הבנתי, במקום להתאבל רוב הזמן, היא פשוט מקדישה את כל מעשיה ועבודתה אל בר, להנצחתה וזכרונה. אבא שלה...טוב, הקשר איתו קצת פחות חזק, הוא אדם נורא גסור, וזה גם מה שהבנתי מאמא שלה. היא סיפרה לי שנורא קשה לו, ושהוא בוכה הרבה. הבנתי גם אותו הדבר בנוגע לאחותה [אחותה חיילת]. משפחה שבורה...

משפחות שבורות

יש כל-כך הרבה. לפעמים הייתי רוצה, ללכת ברחוב ולדעת מי שבור כמוני. להנהן זה לזה בהבנה, לשלוח חיזוק שבמבט. לפעמים זה מרגיש כאילו רק המשפחה שלך שבורה, וכל מי שמסביב שמח וחוגג.

yazi22

New member
מרגע שאתה שם

אתה כל הזמן מגלה עוד ועוד כמוך. רבים כאלה שהיו שם תמיד ואתה אף פעם לא ידיעת

שרון123

New member
גם אנחנו משהם וירדן שלי

נפטרה כמה ימים לפני בר. גם אנחנו וגם הם משפחת כהן. אני לא מכירה את המשפחה, אבל יש מכרים משותפים כמובן.

שרון123

New member
ירדן שלי היתה חולה מאד

בחתימה שלי יש הפניה לאתר שבניתי לזכרה, עם כל הסיפור

...

ואו, זה נשמע כל-כך קשה. לעבור את כל זה במשך כל-כך הרבה זמן... מה שקרה עם בר היה הכי פתאומי בעולם. כל הזמן שהיא היתה בביה"ח, מה שחשבתי לעצמי [והבנתי שלא הייתי היחידה] הוא שזה נוראי והכל, אבל בטח פשוט נראה אותה בביה"ס באיחור של כמה ימים מתחילת שנת הלימודים, ולא יותר מזה. לא עלתה לי אפילו מחשבה אחת שהיא לא תצא מזה. זה היה פשוט הלם...

למעלה