עוד מעט

שמים1

New member
עוד מעט ../images/Emo79.gif

עוד מעט יעלה השחר על עיר שטופה כאב וצער מבעד לחלונות מנופצים יגעו החלומות כמעט בשמים. אנשיה יצעדו ברחובותיה הלומי חרדות מחפשים את עברם בין ההריסות ממרחקים ירעמו קולות התותחים כאומרים מילה אחרונה. עוד מעט תשקע השמש תצבע את השמים בצבעים של תקווה ילדה קטנה תביט אל הגלים אל דמותה החולפת של שעת סערה.

jud1001

New member
שמיים..זה מאוד דיבר אלי..../images/Emo41.gif

לפני שעה קלה סיימתי שיחה עם קולגה שלי לעבודה שגרה בקריית שמונה... היא עזבה את העיר עם 4 ילדיה אומנם אבל השבוע חזרה אל קריית שמונה... ובעוד אנו משוחחות...נשמעים ברקע קולות המילחמה...

שמים1

New member
גו'ד ../images/Emo24.gif

אני מתקשרת לחברה מהצפון מדי פעם ושומעת את ההזעקות ברקע... וזה כל כך עושה לי רע בלב.. לא כל שכן לכם שגרים ועוברים את אווירת המלחמה הזו כל כך קרוב הביתה. מקווה ...שאילו קולות המלחמה האחרונים , שתזכו לימים שקטים.. שלווה ורגיעות. את האיחול היפה הזה השאלתי מפורום שכן
..

dardara

New member
ערב טוב לכם ולכן ../images/Emo140.gif

מי יתן ויפסקו כבר קולות הרעם קולות האזעקות קולות ההתפוצציות ותחזור השקרה יחסור השקט וכלכם תושבי הצפון שתמיד מוזמנים דרומה מגיע לכם את כל הטוב ובעיקר את ימי הבילוי בקיץ הזה ......... ומי יתן והכל כבר יהיה

jud1001

New member
כל כך הרבה אנשים טובים באמצע ../images/Emo41.gif

הדרך ... ממש ראוי לציון ולמלוא ההערכה... הסלולרי שלי לא שותק כמעט לרגע.. שיחות מכל רחבי הארץ..ויש לציין ממש מהימים הראשונים של המילחמה...וזה לא מפסיק.. כולם מחזקים...מזמינים...מתעניינים.. למרות שמגורי בחיפה... אני דואגת יותר למכרים וחברים שצפוניים יותר ממני...נהריה..קרית שמונה... והלואי שהטירוף ההזוי הזה יפסק..

למעלה