עוד מעט 5 שנים לפורום

דורד

New member
עוד מעט 5 שנים לפורום

ב- 26/11/2007 יחגוג פורומנו היקר 5 שנים. ולשם כך, קצת נוסטלגיה... קבלו לקט מההודעות הראשונות: --- שי ומעיין הקימו את הפורום ב- 26/11/07 ותכננו להודיע על פתיחתו למחרתף ב- 27/11, אך לפתע שי מצא שם הודעה... אני ראשון!! ו La Gamba ו 21:52 | 26/11/02 אני ראשון! ד"א, כל הכבוד שיש לכם את שמות המנהלים בשלב כה מוקדם! ושי כמובן, בתגובה... אהההה איך כבר הגעת??? ו kedeman ו 22:21 | 26/11/02 אני לא אמרתי לאף אחד... מי אתה? אותו בן אדם, שעד היום לא ברור מי הוא בדיוק ואיך הגיע לפורום שלנו ראשון, כתב ארבע הודעות נוספות בפורום.. ומסתמן כאדם עם אובססיה מוזרה לתומר קרמרמן... --- ואז הגיע אדון עומר חרובי... עם הודעה שתשנה את עתיד הפורום של בני המושבים (לימים "חטיבת..")... או שלא!! די כבר עם השרשור הזה זה נוראי ו מ ו ר ע ל ו 22:12 | 28/11/02 אנשים זה נוראי הגעתי גם למסקנה שאני כבר ממש מתגעגע לפורום הישן! יש מקום מוגבל לרשום כותרת! כבר מלא פעמים שלא היה לי מקום לרשום מה שאני רוצה בכותרת! וכל הוספה לדף שרשור הנוראי הזה מעלים בכלל את כל השאר! זה ארוך מדי זה נוראי כל השרשור הזה זה נוראי כל הפורום הזה הוא נוראי! צריך לעשות הצבעה דמוקרטית מה רוצים! אני לא מסוגל עם הפורום הזה!!!!!!! --- ואז תראו מי הגיעה לפורום... גברת עדי פרילינג בכבודה ובעצמה... ומי ידע באותם ימים שהנני כאן = הראל סקעת? "הנני כאן" ו שקסי ו 20:19 | 28/11/02 טוב אז אני פה... רק רציתי להכריז...ולקח לי פשוט יותר מידי זמן להבין את הפורום הזה ... אתם יודעים לא כל אחד חכם...אז אני חושבת שזה יכול להיכנס בתור הודעה בפני עצמה...וכמו ששי אמר לעשות קוראים לי עדי ואני ערפד (סתם בצחוק... פשוט בדר"כ אני מגיעה רק לנשק את הצוואר של האנשים בגלל שאני "קטנה"...)ואני ממועצה איזורית דרום שרון שכן היא אימפריה וממושב גני-עם שגם הוא אימפריית על- 11 ילדים בכל בי"ס- שזה כבוד ואני באה לחנוכה ומי שלא בא ופרש ...ואני זאתי שפתחה את הדיון על חולצה כחולה שבסוף ניהיה לסקר (אז אני גאה בעצמי:), ) וזהו נראה לי... אה ולמי שיש פלאפון ובא לטיול חנוכהואני מכירה אותו אז שייתן לי כי אני מה זה רואה את עצמי הולכת לאיבוד... ואוהבת אותכם ויאללה ביי אגב, אני מציע להיכנס לעולם שלה ולראות את התמונה שיש לה שם... עדי, גם אם את לא זוכרת מי אני, את חמווווודה בתמונה
. --- ולסיום, באותו היום (אומנם קצת יותר מוקדם מעדי), קבלו מי דפקה הודעת מזל טוב לפורום ולעצמה: אנשים יקרים! ו מורעלת חדשה ו 00:07 | 28/11/02 יווווו איך אני גאה בכם!!! מעיין - לא מכירה אותך אבל כל הכבוד! שי - אני מתה עליך! שיחקתם אותה פשוט!!!!! מזל טוב לפורום! ומזל טוב לי! אני בת 16 היום!!!! יאללה... 5 שניות לנחש מי זו הייתה... קוראת לעצמה "מורעלת חדשה", נולדה ב- 28/11/86... מי זו? מי זו?... סלעית!!! ולמי אכפת שהיא כבר קשישה בת 21... כי הפורום שלנו עוד מעט בן 5... והגיע הזמן לקצת נוסטלגיה... --- ועד כאן תכניתנו להפעם.. תודה שהייתם עימנו... נתראה כאן מחר או מחרתיים או בשבוע הבא באותו יום (או שלא) ובאותה שעה (אני גם לא בטוח)... להתראותתת.. (דמיינו את הגוזלים האלה שצווחים להתראות בפספוסים...)

shir828

New member
חתיכת פורוםO:

מזל טוב!
עד 120 שנה (אלא אם העולם לא יתפוצץ או משהו..)

ולכבוד זה... ../images/Emo26.gifסקר ההודעה הראשונה!

מה הייתה ההודעה הראשונה של כל אחד ואחת מכם בפורום? בואו נבדוק את זה...איך? פשוט מאוד: בראש הפורום מעל הכניסה לתיבת המסרים ניתן לחפש הודעות! יש מקום לכתוב ומתחתיו כתוב "חיפוש" ו"חיפוש מתקדם"! 1. לחצו על חיפוש מתקדם! 2.לחצו על "מעבר לחיפוש הישן" 3. כתוב "קריטריון חיפוש:" ומתחת כל מיני דברים, סמנו את "שם משתמש" 4.נפתחה לכם חלונית לכתוב, כתבו בה את הניק הראשון שבו כתבתם בפורום! 5. נפתח לכם דף עם כל ההודעות שכתבתם באותו ניק, לחצו למטה על הדף הבא, עד שלא יהיה יותר לחצן כזה. 6. פתחו את ההודעה הכי תחתונה והעתיקו את התוכן שלה לתגובה לשרשור הזה! זהו! תהנו :)

שלי ../images/Emo9.gif

23.10.05 (יום אחרי שנגמר יוסי יפה 05) אני חדשה
ו עדידוששש מגזר ו 17:26 | 23/10/05 שלום
מצאתי היום תפורום הזה, וזאת הודעה ראשונה שלי כאן P: אז שלום לכולם. אני עדי, מגזר (מישהו מכיר?) והיה מדהים מדהים מדהים!! היה כ"כ כיייייייף!! וקרר ברר
חזרתי צרודה בלי יכולת להוציא שום מילה מהפה :] חולה, מצוננת, מטונפת, עייפה, חלשה. ותשושה.. אבל נהנתי בטירוף :] טיול בנזונה! :] מחכה כבר לטיול הבא בחנוכה :] ערב טוב
עדי. ואם כבר.. באותו שרשור: ההודעה הראשונה של ספיר: [
] שלווווווווםם
ו כבר אין לי דרך לעצור חברה שלי שלחה לי ת'פורום יאיי איזה מאאגניב לא ידעתי שיש לנו פורום
היה ממש ממש ממש כיףףף כ"כ נהנתי..!!! עם עמק חפר היה מדההההההההייייייים
אני מגזר

Taina12

New member
שלי../images/Emo3.gif

גאאד היו לי 28 עמ', וזה לא נראה לי כלל את כל ההודעות כי היו חלק שלא ראיתי שם! קצר בחשמל זה באמת הפתרון הכי הגיוני מאת: Taina12ו 20/11/06 | 22:37 ירד גשם מטורף, החשמל על הפנים, רוב השריפה התחרשה בגג ורק שני חדרים נשרפו, בכל השאר הגג קרס פנימה. בכל אופן, אני המדריכה של הקבוצה שנשארה בלי חדר ובינתים עשינו להם פעולות חוץ ואולי ימצאו לנו איזה מקלט שנוכל להיות בו. נקווה לטוב. יעל.

Danale151

New member
חיחיחיחיחיחי

עדידוש..
Danale151 ו 12:55 | 19/06/06 תקשיבי.. אני חושבת שעדיף שההכנה שלכם היתה ככה. לנו היתה הכנה ככה שיצא לנו להיות עם די הרבה מהמועצה שלנו.. זה אמנם יצא שמ-מ-ש נהנו אבל זה לא יהיה ככה במד"צים!! במקרה הטוב נהיה עם 1 מהמועצה ונצטרך להסתגל לקבוצה שאנחנו לא מכירים.. את מבינה?. {דנה, טרומפ"ית בג"ת}

בעייתי קצת../images/Emo3.gif

ההודעות הראשונות שלי הן מ.. אחרי בעקבות
ואז כתבתי בתור "אורח" כי המחשב היה דפוק ולא יכולתי להרשם או משהו כזה

2 דברים:

דור - תשתוק ועדי - כן! אני לא מוצאת את ההודעה אבל... בואי נגיד שלא ידעתי שכולם יודעים מה זה "גרעין עודד":)

צריך לעשות טקס פרסי הפורום!

מעניין מי יזכה בתואר של הכי זקן
או הכי חופר! או הקורא הכי סמוי
יאללה מי בעד? ><

למעלה