עוד מעט שנה!!!

ס א ט י ן

New member
עוד מעט שנה!!!

מה אני יכולה לעשות בשבילו? שירי- זה במיוחד בשבילך:)- שכחתי כבר- מה עשית בסוף בשנה שלכם? אלבום תמונות כבר עשיתי לו- אני יכולה להוסיף עוד תמונות... כרית עם תמונה הוא כבר עשה לי.... המממ...חשבתי על ציור...לצייר את שנינו על קנבס... לא יודעת... בא לי משהו נחמד מיוחד כזה... רעיונות?

Broken Identity

New member
גבר ממוצע

תמיד ישמח לקבל משהו שימושי או מפנק יותר מ...סמנטי... המלצות [בהתאם לגיל ולמערכת היחסים]: כל דבר ממצת יוקרתי ועד הגשמת פנטזיות. גבר עובד תמיד שמח לקבל פינוק על פני דבר שימושי - כמעט תמיד.

ס א ט י ן

New member
נראה לך שאני אקנה לו מצת?? :)

אנחנו שנה ביחד, אני לא אקנה לו סתם משהו, ואיך שאני מכירה את החבר שלי- הוא בטח יעדיף משהו שמסמל משהו בשבילנו... אני לא רוצה סתם לקנות לו מתנה בגלל שהצלחנו להגיע לשנה ביחד...זה קצת...קר..לא?

קראו לי ובאתי ../images/Emo3.gif

הנה מה שהכנתי לו כולל תמונות -http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1278&msgid=97759980 האמת שחשבתי גם לקנות לו משהו שקשור למלחמת הכוכבים, שזה סרטים שהוא משוגע אליהם- איזה לגו או פאזל, אבל יש לו לדעתי את כל הלגואים והוא לא בקטע של פאזלים, אז נשארתי בקטע של המתנות הקיטשיות
, והוא דווקא לא נרתע ממתנות כאלה- מצא מין את מינו במקרה שלנו
הציור נשמע לי מקסים, לדעתי זה די והותר- אם תוסיפי משהו תקלקלי.

גבר ( בן ) תמיד יעדיף איזה גד'אט מאשר...

לקבל ספר שירים. אפשר לשלב גד'אט חמוד בנושא עם ברכה. למשל מסגרת של תמונה שניתן להקליט בה כמה שניות של דיבור. כך יש לך גד'אט חמוד עם תמונה וברכה. ניתן להשיג בחנויות מתנות לגבר בדרך כלל עוד הרבה דברים דומים כאלו

ס א ט י ן

New member
בסדר...

אבל לא מדובר כאן ביום הולדת... זה שנה ביחד- לא מדובר על לקנות פרסים אחד לשני על זה שהחזקנו מעמד עד כה.... לקנות מתנות אחת לשני? זה לא הרעיון... הרי מה הבעיה בשבילי ללכת לחנות לקנות- סיר לפונדו, מצת, עט יקר, או כל דבר אחר... אבל איפה הרגש פה?....הרי בזה מדובר- על זה שאני איתו כבר שנה כי אני אוהבת אותו כל כך.... אז בסדר- אין לי בעיה לקנות לו איזה משהו בחנות... אבל חוץ מזה- הייתי שמחה לרעיונות יצירתיים יותר, אתה יודע- שיראו קצת יותר מ- "הינה, הלכתי לחנות וקניתי לך אייפוד..."...

nate2000

New member
למה להיות מלודרמטיים

תהיי בטוחה שהוא יהנה ויעריך יותר את סיר הפונדו או אייפוד. פרפרים ומכתבים במקרה הטוב יזרקו למגירה. רוצה באמת להפתיע תקני לו משהו שהוא רוצה אבל לא קנה לעצמו, לכל אחד יש רצון לאיזה חפץ שהוא תמיד רוצה וחושב לקנות אבל אף פעם זה לא יוצא לפועל, אבל מאוד שמח לקבל אחד כזה במתנה.

ס א ט י ן

New member
אתם לא מבינים את הרעיון...

על מה מגיע לו מתנה? יש לו יום הולדת? אני לא רוצה לצאת בכדי חובה.... רוצה משהו מיוחד... שנה ביחד, זה לא סתם מתנה בחנות...זה משהו של שנינו- זה קצת יותר רומנטי... אייפוד אני אקנה לו ליום הולדת...

DANA178

New member
יש לי רעיון..

תחשבי על 12 דברים שאת הכי אוהבת לעשות איתו.. (12=12 חודשים..) ואז תעשי איתו ת12 דברים אלה ובסוף-תגיעו לצימר/חופשה שכזו:)

היי

אני פעם הכנתי בעצמי מתנה לידיד שלי. ביקשתי מאבא שלי שיכין אלבום מעץ והוא אכן עשה וצבע כל דף עץ בצבע שונה עם ספריי מיוחד כזה. קניתי בחנות למוצרי כתיבה כל מיני קישוטים: מדבקות בד, מדבקות של מלאכים ופרחים, חיפושיות מעץ עם דבק ועוד כל מיני קישוטים חמודים וטוליפ. קניתי גם דפי מדפסת צבעוניים. הדפסתי על דפי המדפסת כל מיני שירים שאני אוהבת, קטעים מספרים שמאוד אהבתי, שיר שאני כתבתי ומכתב מרגש. יום שלם עשיתי את האלבום ויצא מאוד יפה. אני חושבת שעצם העשייה היתה מאוד מהנה, לא פחות מהתגובה שלו למתנה. כשהוא הגיע לסוף האלבום והוא ראה את המכתב הוא התחיל לבכות ואמר שבחיים לא הביאו לו מתנה כזאת. חשבתי שאולי תאהבי את הרעיון. מזל טוב שיהיה לכם.

elena20

New member
אני גם שנה עם חבר שלי בדיוק היום וכמה שאני

רומנטית ואוהבת קיטשיות,לא הרגשתי צורך לקנות ולחפש ולהכין משהו בומבסטי, אולי זה בגלל שבאותו חודש לשנינו היה יום הולדת בהפרש של שבוע, אז בכל מקרה כבר קנינו אחד לשני מתנות ליום הולדת. אז החלטנו שלשנה שלנו סתם לקנות משהו סמלי, אני קניתי לו נר כזה מיוחד שכתובים עליו כמה משפטי אהבה רומנטיים וכמובן כרטיס ברכה חמוד.

צופה121

New member
ת'אמת?כל אחד לפי האופי שלו!כמעט לא שייך לומר

כללים-מה גבר אוהב וכו'!יש גבר רגשי,ויש קשוח.יש סנטימנטלי,ויש תכליתי,ויש...ויש... ממש לא שייך לומר מה כדאי לקנות! לפי איך שאת מכירה אותו-לכי לחנות מתנות,תתארי להם את הבחור שלך-ולהם יהיה כבר את הנסיון הכי חכם בכדי לייעץ לך!

למעלה