עוד מעט שנה :)

0LoVe GiRl0

New member
עוד מעט שנה :)

יש לנו בערך עוד חודש בעזרת השם שנה .. ואני ממש לא יודעת מה לעשות לו לשנה אבל אני רוצה שזה יהיה משהו שיפיל אותו מהרגליים D: חח קודם כול חשבתי לעשות לו אלבום מעוצב מתחילת הקשר עד השנה אבל לא יודעת עדיין ממשאיך לעשות אותו אבל אני אתחיל כבר לתכנן אבל מה חוצמזה ? וגם אני לא עובדת ויש לי דיי מגבלה בתקציב וזאת בעיה ! אין אי אפשר למצוא עבודה עכשיו S: בקיצור מה אתן ממליצות לעשות לו ? מה אתן עשיתן ?יאללה תזרימו רעיונות כמה שיותר מקורי יותר טוב :] תודהה רבה מראש

במבה92

New member
מזל טוב :) גם אנחנו עוד מעט...(1.8)

אממ... אני יגיד לך מה עשיתי/עושה/ חושבת לעשות מתישהו לקחתי תמונה ועיצבתי ואני רושמת במסגרת "שנה- 12 חודשים של אושר __ ימים של אהבה ___ שבועות של שמחה ___ ימים של חיבוקים" וכו'... כולל שעות ושניות חח יוצא ממש מתוק אבל את כבר עושה אלבום. אם תחליטי לא לעשות יצא יפה. או שעוד אלטרנטיבה חברה שלי עשתה לחבר שלה תמונה שלהם עם משפט וגילופי עץ וכזה לא יקר במיוחד סובב את ה-100 ומשהו שקל. אמ... את יכולה להזמין צימר לסופ"ש רומנטי שכזה. או לעשות בנוסף לאלבום עוד מלא דברים קטנים כמו מחזיק מפתחות חמוד עם תמוזה ומאחור ברכה (נשמע מעפן אבל יוצא יפה) ואת יכולה לעשות בנוסף גם את מה שאני עשיתי לחבר שלי עם הדיסקית (יש אתזה בפורום + תמונה בדף הזה או דף מאחור-יצא מדהים והוא אהב רצחחח ) את כמובן יכולה ללכת על אופציה של בגד 2 חולצות נגיד. או להכין קופסא עםםםם כלללללללל הזכרונות מהשנה כל מיני דברים שאיפיינו אותה וכו'. ו....... זהו להרגע נגמרו לי הרעיונות. מקווה שמשהו מצא חן בעינייך אם לא תגידי אני יחשוב על עוד.למרות שהאמת גם אני בדילמה מה לקנות חח

גלושה17

New member
קודם כל מזל טוב :)

אני מקווה שאני יוכל לעזור לך , את יכולה לעצב את כל התמונות שלכם ביחד במחשב אפילו בפוטו שופ . ולפתח את זה כפאזל ולכתוב על זה משו , חברה שלי עשתה לחבר שלה משו מהממם , באמת מהלב . היא לקחה אותו ליום כיף בספא ושהם חזרו כל החברים שלו חיכו לו בבית ( זה היה ליומולדת ) והיא עשתה מצגת מדהימה של כל התמונות שלהם מפעם , עם השיר שלהם ברקע ומלא ברכות . וקנתה לו שעון מדהים עם חריטה . וזה יצא מהממם . באמת

0LoVe GiRl0

New member
תודה:]

והתאריך שלנו זה 26.7 תודה על הרעיונות וזה ממש אחלה רעיונות אבל אני באמת לא יודעת ראיתי היום צמידים ממש יפים אבל זה עולה 400 ש"ח S: לאדעת יש לכן אולי רעיונות ממש מקוריים ?משהו נועז?או רומנטי ?

0LoVe GiRl0

New member
תכלס אם היה לי

ואני לא עובדת עכשיו אני מוכנה להוציא עליו המון אבל התקציב שלי מוגבל ואני יכולה פה ושם לבקש מההורים אבל עדיין זה לאאותו דבר כשיש לך .. לכן אני וצה משהו יותר מקורי ויפה ושיחמם לו ממש ת'לב מאשר משהו שקונים שגם זה אני רוצה להוסיף..

זה בסדר.אבל כמה?חח..

50? 100? נוכל להציע לך לפי המחיר. גם מ-20 שקלים אפשר לעשות משהו נחמד חח..עכשיו תגידי כמה יש לך להוציא:)

:) אז ככה..

לפי מה שהבנתי יש פארק ליד הקניון ברחובות.לא כזה שקט אבל מקום יפה.עדיף לא לעשות שם פיקניק או משהו כי יסתכלו עליך מצחיק. את יכולה לעשות איתו פיקניק בכביש העוקף יש שם חורשה. ויש באיזור התעשיה ברחובות הרבה מסעדות ובערב נהיה שם רומנטי כזה ושקט. את יכולה לקחת אותו לאיזו מסעדה טובה,לפי מה שהוא אוהב. אבל לא יכולה להבטיח לך שזה יעלה לך עד 100 הלהזמין אותו למסעדה. יש שם ארומה וארקפה באיזור תעשיה,אם את רוצה תזמינו לכם איזו ארוחה נחדה ותשבו,הבנתי שזה נורא נחמד לשבת שם בלילה.וזה גם יעלה לך לא יותר מ-100 אני מאמינה להזמין במקומות האלו. אם אדע על עוד אעדכן אותך:)

חוץ מזה

תבררי אולי יש הופעה באותו הערב!! מופע,סטנדאפ ,או כל דבר אחר...תבררי ואולי תזמיני כרטיסים מראש לשורות הראשונות,זה די נחמד לקחת אותו לשם. אם את מוכנה לסוע עד הבארבי תל אביב,אז תמיד יש שם הופעות וזה מקום קטן ונחמד,סתם לידע כללי:)

עזבי את העוקף, לכו לפארק המדע../images/Emo9.gif.

זה ה-מקום של רחובות. ארומה אין [יש בעיר, על הרצל] א-ב-ל יש: ארקפה בלאק סזאר [קצת צפוף אבל אומרים שהאוכל ברובו טעים] המבורג קפה ג'ו מילאנו [לא לשכוח לקנות קינוח- מילאנו מאונטן
] פפרדלה 3> תרזה [זול ביותר, אוכל פשוט אבל טעים. אם זה מתאים לכם. אני אוהבתD:] טוק טוק קפה קפה [תקנו ת'לימונענע גרוס שלהםםםםD: ] יש גם משהו עם אוכל מזרחי ששכחתי איך קוראים לו, צמוד לקפה ג'ו. [אם את רוצה תמיד אפשר ללכת לשיבר/לדיר/פלורה בר/הכבשה למעלה וכו' אם יש ליין שאתם יכולים להכנס אליו באותו יום
]

למעלה