עוד מעט קט

עוד מעט קט

לא יודעת לומר כמה בדיוק , אורזת את המחשב וכנראה אפגש איתכם רק מחרתיים. ת´אמת? יהיה לי קשה ועצוב בלעדיכם אנשים . תשמרו לנו על הפורום ומבטיחה להיות בקשר ברגע שיתאפשר לי.

המורה הלכה אפשר להשתולל../images/Emo6.gif../images/Emo8.gif

בצחוק נשמתי אשמור עליו כמו על המחשב שלי המון כוח יקירתי צאי לדרך חדשה והשיגי את שמגיע לך בכל מכל

../images/Emo6.gif את יודעת שאני קטנה ושובבה

ויכולה להסתתר בכל פינה חחחחחחחחחחחחחח איזו מורה ? חכי חכי אני אגיד אותך לאמא ככה עשיתי למורה שלי בכיתה א´ הבאתי לה את אמא שלי ז"ל וחיממתי את אמא שלי כל הדרך לבית הספר אבל אמא שלי בסוף הבינה שהמורה הזאת פשוט מסכנה....
ואת מורתי אתגעגע אליך באמת באמת

ophra

New member
בהצלחה ניצתי....

שיעבור קל שיהיה כיף ונעים במעונך החדש אנחנו פה נשמור ונתגעגע...

*יערית

New member
../images/Emo121.gifבהצלחה יקירה../images/Emo73.gif../images/Emo82.gif

זה הזמן מוצאת להתנגח אחת בשנייה
יש התבוששות בנות בבוץ....ישששששששששש
הגיע הזמן שנשתה קפה יחד!

שחף 1

New member
יעריתתת

מתי זה קורה אני מת לראות את זה פעם אחת שמעתי שזה מדליק

שחף 1

New member
../images/Emo68.gif

ניצנץ שיהיה לך בהצלחה ולכם חברים וחברות יקרים אנא בואו נשמור על כללי הפרום ובבקשה בלי
יום טב לכולנו

התחלה חדשה

חותמים פרק אחד ופותחים דלת להתחלה חדשה כי כל סוף הוא התחלה וכל התחלה היא טובה יותר מקודמתה המון המון בהצלחה לך ולך, השיר הבא שתדעי שיש לך כאן חברים/ דודו ברק; יוני רועה (ביצוע שייקה לוי) חבר אחד לימד אותי לשיר חבר אחד לימד אותי לשמוח גם חברתי הציעה לי לקחת קצת אויר ואת הרע מהר מאד לשכוח היה מי שלימד אותי לבכות היה מי שעזר לי גם לסלוח מכל הלטיפות העלבונות והמכות נשאר לי רק אל תוך עצמי לברוח מכל החברים שלי קיבלתי את הטוב את החיוך נתן לי החבר הכי קרוב מכל החברים שלי קיבלתי את הטוב את החיוך נתן לי החבר הכי קרוב קיבלתי מכולם את המיטב את הכנות ואת מגע האושר קיבלתי קרן שמש וירח וכוכב את קו הרחמים את קו היושר עכשיו אני פוסע לי לאט ומעלי זורחת לה השמש חשבתי לי לתת פה לכולם אחד אחד את מה שחברי נתנו לי אמש מכל החברים שלי קיבלתי את הטוב את החיוך נתן לי החבר הכי קרוב מכל החברים שלי קיבלתי את הטוב את החיוך נתן לי החבר הכי קרוב

חברים

כן גם אני והשיר הזה יכול להתאים לכל אחד ואחת מאיתנו אני "אימצתי" לי קרוב קרוב ללב שתי שורות במיוחד מכל החברים שלי קיבלתי את הטוב את החיוך נתן לי החבר הכי קרוב

תודה חברים יקרים - מתלבטת שיר

נפלא. ותודה מיוחדת לך שחף על האיכפתיות והשמירה.

למעלה