עוד מעט פרק 7! יש!! אני רוצה לחבר תקציר, נראה את יכולתי בזכירת השמות..
י יוני 18 היחיד New member 5/4/07 #2 אחלה פרק היה אהבתי נורא את הלחימה של פרייד ולקס..ולקס הזה חחח איזה שחצן מניאק הוא חחחח... ואבוני...כ"כ אבל כ"כ יפההההההההההההההההההההההה אני מקנא בבעלה איזה כיף לו... אוףףף אני אוהב אותה היא נורא מושלמת...
אחלה פרק היה אהבתי נורא את הלחימה של פרייד ולקס..ולקס הזה חחח איזה שחצן מניאק הוא חחחח... ואבוני...כ"כ אבל כ"כ יפההההההההההההההההההההההה אני מקנא בבעלה איזה כיף לו... אוףףף אני אוהב אותה היא נורא מושלמת...
ב בריי המדהים New member 5/4/07 #4 כולם כנסו.. מה המצב? ווואי פרק מעולה.!! מי זה זה שבתמונה עם אבוני ?שיש להם ילד?
מ מרטין טוניק New member 5/4/07 #6 המדהים. השאלה היא, אם מישהו יכול להזכיר לי, מה בעצם קורה בתמונה? מי התינוק, מי ומתי צולמה וכו'?
S Slow Cheetah New member 7/4/07 #10 ../images/Emo58.gifתשובה. זו תמונה של אבוני ובריי, עם תינוק מאיזה אירוע של המשפחה של בריי..
מ מרטין טוניק New member 5/4/07 #3 פרק טוב. מישהו יכול לתת קישור לפרק הבא ביוטיוב? אני לא מוצא שם שום דבר בסביבה.
P perfect for you New member 5/4/07 #8 יש את הפרק של היום ביוטיוב?... אני פיספסתי ומתה לראות.. אם יש אתה יכול לתת לי קישור?
ב בריי המדהים New member 5/4/07 #5 פרק 7... זה ממש מצחיק איך שכולם ברגע שנגמרת התכנית רצים לפה. חשבתי שאני היחידה.. ושוב..מי זה בתמונה של אבוני?
פרק 7... זה ממש מצחיק איך שכולם ברגע שנגמרת התכנית רצים לפה. חשבתי שאני היחידה.. ושוב..מי זה בתמונה של אבוני?
D dans girl New member 6/4/07 #1 ../images/Emo185.gif../images/Emo94.gifפספסתי את 6-7 אשיג אותם [../images/Emo123.gif../images/Emo11.gif] ואז אגיב../images/Emo9.gif.
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gifפספסתי את 6-7 אשיג אותם [../images/Emo123.gif../images/Emo11.gif] ואז אגיב../images/Emo9.gif.