עוד מעט סילבסטר..(: איזה יופי..3> כבר ישלכם עם מי לצאת?
R ronchok1 New member 22/12/07 #3 נצל"ש ר'ק לי האתר של הצופים עושה בעיות? לא מראה תמונות וכל מיני דברים בסגנון?
ד דורסבג New member 22/12/07 #5 זה לכולם ככה, צוות האתר משדרג דברים במערכת האתר...הם שמו הודעה על זה...זה בטח יחזור בראשון ככה
G gorck New member 23/12/07 #20 אני אפסיק מה שאני רוצה להפסיק!!!! ולא החלטתי מה אני רוצה להפסיק ולכן לא אפסיק דבר בינתיים... חוץ מלקרוא את החטא ועונשו....עם זה סיימתי
אני אפסיק מה שאני רוצה להפסיק!!!! ולא החלטתי מה אני רוצה להפסיק ולכן לא אפסיק דבר בינתיים... חוץ מלקרוא את החטא ועונשו....עם זה סיימתי
R rliss New member 22/12/07 #10 הסילבסטר זה חג של נוצרים, י'כופרים!!! סתם נו אני אישית חושבת שהלחץ הזה של "אויאיו מה אני אעשה?! אין לי עם מי לצאת בסילבסטר" קצת מיותר, אבל.. הו וול. תהנו בכל מה שלא תעשו בחצות 1.1.08
הסילבסטר זה חג של נוצרים, י'כופרים!!! סתם נו אני אישית חושבת שהלחץ הזה של "אויאיו מה אני אעשה?! אין לי עם מי לצאת בסילבסטר" קצת מיותר, אבל.. הו וול. תהנו בכל מה שלא תעשו בחצות 1.1.08
ע עזרא היחידה New member 22/12/07 #11 זה חג של נוצרים!!!!! אבל אם אפשר לצאת עם מישהו אז סבבה ואם לא יהיה אז אפשר לנצל את זה ולחגוג משלנו :]
זה חג של נוצרים!!!!! אבל אם אפשר לצאת עם מישהו אז סבבה ואם לא יהיה אז אפשר לנצל את זה ולחגוג משלנו :]
T trigotrigo New member 23/12/07 #26 זה ברית המילה של ישו! מסכן הבחור, גם יהודי וגם אנחנו עושים לו נאחס?