עוד מעט מתגייסת...עצות..

XxMidnightxX

New member
עוד מעט מתגייסת...עצות..

אני מתגייסת עוד 22 יום בדיוק!... קצת בלחץ..מי שהתגייסה שתיתן עצות!!...חובה!...חחח מי שעוד לא...מתי אתן מתגייסות?

GrowingMadness

New member
D:

לאן את מתגייסת?

GrowingMadness

New member
והטיפ הכי גדול שאפשר לתת לפני גיוס-

קחי את הכל בקלות, תזכרי שכל הקטע הזה של המפקד-פקוד הוא הצגה, ושהמפקדות שלך סתם צעירות עם שרוך ירוק.
בהצלחה

xenadream

New member
חח הטיפ שלך יכול להוביל לצרות

הכל נכון והכל אמת אבל בטירונות את צכה לעשות מה שה"צעירות" האלה אומרות (ואגב, לא יפה הזילזול, הן עשו קורס לא קל בשביל השרוך הזה) או שתשלמי בשעות ביציאה או אף חמור יותר, בכל היציאה הבייתה P: הכי חשוב זה להעביר הכל בקלות. אני בכיתי כל יום בטירונות שלי ועדיין מתגעגעת ובקשר טוב עם הבנות

GrowingMadness

New member
קורס לא קל?

לא יודעת איך זה במקומות אחרים, אבל ספציפית במקרה שלי המפקדות היו רכזות בדיוק כמוני [רק שהן היו במרכז שירות כלומר ענו לטלפונים כל היום], ואז עשו להן איזה השלמה כזאת של חודש מסכן, ונתנו להן שרוך. חוץ מזה שבטירונות לא צריך להיות צהובים! אני גרתי איזה 6 שעות מהבסיס ועשיתי כייף ולא אכפת לי בכלל על השעות ביציאה האלה

XxMidnightxX

New member
אני עושה קודם קד''צ

של סייעת לרופא שיניים..ואז אני עושה טירונות של...אממ נראה לי 01 או 02..

GrowingMadness

New member
רגע רגע רגע,

יש קד"צ, שזה קורס קדם צבאי שהוא לפני הגיוס עצמו וגם לא נחשב על הפז"מ, ויש קד"צ שהוא איתור איתור קדם צבאי שזה לדוגמא מה שהיה איתי, מתגייסים > טירונות > קורס ואז סדיר. אם את עושה את הדבר הראשון- אז את לא מתגייסת עוד 22 יום, את רק מתחילה את הקורס... הקורס לא על מדים או משהו וכמובן שעוד לא עוברים שרשרת חיול, אחרת לא היו קוראים לזה "קדם צבאי"- כי זה לפני הצבא.

XxMidnightxX

New member
אני עושה קורס על מדים..ממה שאני הבנתי..

הם כל כך בילבלו אותי...חחח...עוד לא היה לי זמן להתקשר לשאול..

Queen nuli

New member
../images/Emo57.gif../images/Emo39.gif

סייעות זה לא קד"צ... את תעשי כנראה טירונות בבה"ד 10.. ואת הקורס תעשי שם בוודאות... ואם תגיעי למרפאה תמסרי לחובשים ד"ש מרותם שהיתה במרפאה
ותהני!

GrowingMadness

New member
אז זה אומר

שאת הקורס תעשי אחרי הטירונות, שאותה תעשי אחרי השרשרת חיול במיטב [
].
בה"ד 10- אחלה מקום. שמרתי שם.

ענבאך

New member
לא נכון,

אחותי עשתה קד"צ, וכל הקורס שלה היה על מדים, והיה לה חוגר [כזה של שוחרים] ודיסקית והכל... רק מדי א' לא היה לה כי היא לא עברה שרשרת חיול עד אחרי הקורס. אבל חלק מהקורסים של הקד"צ כן עוברים על מדים. ובכל מקרה המשמעת שם די נמוכה, כי אי אפשר להעלות למשפט לפני הגיוס...

GrowingMadness

New member
תקשוב? איזה מוזר ../images/Emo12.gif

לא יודעת, למדתי בקורס על הקקי הזה, אפעם לא שמעתי על קד"צ שעושים על מדים ומסתובבים עם דיסקית וחוגר של שוחרים. יש להם בכלל חוגר שונה?

למעלה