עוד מעט ירדו גשמים

danistar

New member
עוד מעט ירדו גשמים

עוד מעט ירדו גשמים נקיץ לימי החורף הקרים הבוקר מתמלא בריח סתיו כמה שאת חסרה עכשיו לאור דמדומי הקיץ החולף אוויר קריר בחוץ עוטף כשזוג אוהבים חבוק עובר רגש חיוכך פתאום חוזר עננים מכסים על הרקיע מבשרים שהיורה מגיע ברגע שמש אחרון פוחז הוא בגופה בחום אוחז עוד מעט ירדו גשמים נקיץ לימי החורף הקרים תמונות עולות מתוך השיכחה מאחורי וילון באפלה צחיחה ...

טאKילה

New member
הנה האביב הגיע..../images/Emo142.gif../images/Emo48.gif

הנה האביב הגיע,, פרחים בצבעים מרהיבים,, הבוקר מתמלא בריח מבושם,, אם רק תבוא עכשיו.. אוויר נעים יחדור לנשמה,, אהבה מחוייכת וחמה,, שמיים כחולים יבשרו אביב,, השמש תלטף בקרני זהב,, אם רק תבוא עכשיו.. אשזור לך אהבה בסרטים אדומים,, אלטף במילים חמות,, חבק אותי אחבק אותך גם,, אם רק תבוא עכשיו.. נשק אותי, עם בוא האביב,, אלחש לך שיר שחרזתי לכבודך,, אני וליבי ננגן לך באהבה,, אם רק תבוא עכשיו,,יקירי..

Mוניk

New member
דני-סטאר וטאקי../images/Emo24.gif

פשוט המילים שלכם זה שילוב מקסים אהבתי זה אמיתי}{

danistar

New member
מונייק מה שלום התוכים ??

ואגב ככה לאן נעלמה חן??????

תלתלית

New member
עוד מעט ה ../images/Emo42.gif תזרח עלינו..

דניאסטר אני קוראת אותך ומזדהה עם כל הרגש הזה, בייחוד בסופי שבוע, הסופש הוא היום הקשה ביותר.. הכתיבה שלך עדינה ורגישה ונוגעת ללב בבפנים. עוד מעט תזרח עלינו השמש תלטף אותנו בקרניה תקרנין מיופיה רק לנו ליטופי אושר קטנטנים של קרני שמש אט אט. עוד מעט תזרח השמש רק לנו ואלבש שמלת פרחים עם כתפיות ותגיד כמה יפה לי הקיץ ועיניך ינצצו ברק של חיוך בין גומותיך החבויות... עוד מעט תזרח עלינו השמש ישטוף אותנו קיץ אחר. חיבוק לך, תלתל..

danistar

New member
מה שנשאר לי לומר .. ../images/Emo140.gif

אחרי התגובה המרגשת שלך ( איך אמרו הגששים .. "איזה מילים" ..).. שיהיה רק טוב והכי חשוב שתשמרי על החיוך . אמרתי כבר כמה פעמים מי שלא חווה בחייו אכזבה ולב שבור לא ידע להעריך אהבה אמיתית כשהיא מופיעה ומי שלא יודע להעריך אותך לא שווה אותך ואולי טוב שהוא הלך ..

למעלה