עוד מעט יוצא הפאטצ' 7.0.1..

raul1802

New member
עוד מעט יוצא הפאטצ' 7.0.1..

מה לדעתכם יהיו השיפורים במשחק??

Benn Is Kane

New member
כמה דברים...

1. עידכון סגלים. 2. תיקון הבאג הקטן שכל פעם שהכדור יוצא מהמגרש ומחזירים אותו לשוער, הוא מחטיא את הכדור והולך להביא אותו, ולפעמים מחטיא אותו שוב. 3. לפחות בליגה הישראלית, השחקנים בקבוצה הצעירה יכולים לשחק, ולא רק השחקנים שאי אפשר לשחק איתם.

Benn Is Kane

New member
דבר אחד שעולה לי לראש...

הם הרכישות של ריאל מדריד, של מרסלו, ואולי בעתיד הקרוב מאוד גם גאגו וגאוויאן, הרכישה העתידית של באיירן מינכן (שהבטיחה רכש רציני בקרוב), ואולי קנייה כל שהיא של בארסה בעקבות הפציעות של שחקני הקבוצה.

sok777

New member
האמת?

פתאום בעונה הרביעית השחקנים הצעירים כן משחקים אצלי! לא עשיתי שום שינוי. רק דבר אחד שאני חושב עליו. עונה לפני זה שאלו אם אני נרשם לליגה ואמרתי לו. השנה אמרתי כן וזה פועל.

SiC

New member
באג הזימונים הבינלאומיים

שמזמינים לך חצי מהסגל למשחק בין לאומי ואז יש לך משחק ליגה ואתה יכול לשתף רק שחקנים אפורים :\ נמאס מזה.

SiC

New member
תשובה

הבאג- יש לך משחק השלמה, הוא נקבע למועד שיש בו ממשחקים בינלאומיים כמו לדוגמא מוקדמות אליפות אירופה. 14 שחקנים מהסגל שלך נקראים לדגל ואתה *עדיין* משחק בתאריך ולא מקבל דחייה נוספת

X Slider

New member
טרליון באגיםםםם

כמה באגים כל יום אני מוצא אחד חדש.. עכשיו היה לי לתת הוראות ידידות לחביאר סביולה (מארסנל) ואני בכלל בביתר ירושלים! XD העניין הוא שVITTI החליף אותו בנחברת ארגטינה אז זה התבלבל.. XD

למעלה