עוד מעט חייל...

עוד מעט חייל...

הילד מתגייס ממש בקרוב,ואני ממש נרגשת-עצות וצידה לדרך יתקבלו ברצון,מי יודע מהן ההטבות אם יש בפלאפון ובבנק לאומי כמו"כ מה קונים הרשימות בחנויות לציוד מחנאי אין סופיות. שאלה נוספת וקצת מצחיקה :יש בצבא נעליים צבאיות במידה חמישים ו ח צ י ??

mikca

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

גם בבנקים וגם בפלאפונים יש מסלולי חיילים משתלמים, כדאי לעשות סקר. לגבי קניות, כדאי לבדוק בפורום מתגייסים. לגבי נעליים וואו, אני מקווה שבצבא יש. ולפי הנעל גם צריך מכנסיים ארוכים במיוחד
מתי מתגייס הבן ? הרבה בהצלחה לו ולכם

ל mikca

תודה על האיחולים וההדרכה בטח לדבר אחד אין ממש פתרון לפרפרים בבטן... הבן מתגייס בסוף החודש אני מתלבטת לגבי מסיבת גיוס,לא בטוחה אם הוא ממש רוצה בזאת?!

mikca

New member
בת יהודה

את מכירה את בנך הכי טוב ויודעת איך יגיב למסיבת גיוס. כדאי לעשות מה שהוא הכי יאהב. בכל מקרה, מסיבת/ארוחת פרידה משפחתית מומלצת. דווקא יש פתרון לפרפרים בבטן - "פורום הורים לחיילים". אנחנו תמיד כאן, לשמוע, לספוג קיטורים/מצבי רוח ולחזק ולחבק כשצריך. המון בהצלחה.

אימשל2

New member
כן הוא רוצה!

ברוכה הבאה. גם אם הבן ישמיע קולות של לא רוצה, תעשו מסיבה. מה שכן תעשו, זה לשקול את הפורום של הנוכחים במסיבה. אפשר מסיבה מצומצמת למשפחה הקרובה ו/או מסיבה לחברים טובים. זה בהחלט מרגש אותם ונותן להם טעם טוב לדרך, אם עושים להם מסיבה. יש ילדים שמסיבה עם כל החברים והחברות עושה להם טוב, אחרים מסתפקים במסיבה עם בני המשפחה האהובים עליהם ועם חברים קרובים. מנסיון, גם הבן שאמר שלא צריך מסיבה שמח כשהיתה כזו. אם אפשר לשאול, לאן הבן מתגייס?

oshiko

New member
בוקר טוב בת יהודה ../images/Emo42.gif

וברוכה הבאה! השאלה שלך היא אם יש נעלים במידה כזו גדולה, או אם יש מידות בינים של חצי? לגבי השאלה הראשונה, אני חושב שצה"ל צריך לספק כל מידה של חייל שמתגייס. לגבי השניה, לא בטוח. זה לא עסק כל כך מדוייק, יכול להיות שמה שבמעל אזרחית 50 וחצי זה 50 או 51 בנעל הצבאית. הוא לא יידע עד שימדוד. באיזה תאריך הבחור מתגייס? לאיזו יחידה/טירונות?

סמדר בנ

New member
שלום וברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

זה הקישור למאמרים בפורום מתגייסים. הציוד כמובן מותנה ביחידה אליה הבן מתגייס. 50.5?? היכן באזרחות מוצאים נעליים במידה כזו? ההתרגשות שלך מובנת - האם זה הבן הראשון שלך שצתגייס?

../images/Emo50.gifברוכה הבאה לפורום

כ..ו..ל..נ..ו הייהו פעם בשלב שאת נמצאת בו. אם תרצי או לא ,מהר מאוד תמצאי עצמך משופשפת. שיהיה לבן בהצלחה בגיוס

rivkaman

New member
כשאני הייתי בצבא לפני 35 שנה שלחו

אותי לבקום והכינו לי נעלים במידה שלי מספר 35 אז אין לך מה לדאוג לגבי בנך ידאגו לו לנעלים .

שויו

New member
ברוכה הבאה בת יהודה

אין תרופה לפרפרים בבטן, זה הכי טבעי שבעולם ... מה שכן, אנחנו כאן כדי להקל, להשתתף ולשתף וגם לתת כתף תומכת וחיבוק וירטואלי (ובמפגש הפורום גם אמיתי) לגבי רכישת ציוד אני חושבת שזה תלוי לאן הילד מתגייס (אם הוא בכלל יודע). הבן שלי ידע שלא יהיה קרבי בגלל הפרופיל, קיבל מגבת מיחודת , אולר , פנס והחזיר לחנות את הכל - שום דבר הוא לא אהב אפילו שיכול להיות שימושי. גופיות, תחתונים וגרביים קניתי לו בחנות להלבשה תחתונה שהמחירים בה זולים (מאותה פירמה שמוכרים בחנויות הנחשבות). באשר למסיבה - אני רציתי ,הבן שלי לא רצה. המפדפחה הקרובה הגיעה עם מתנות לברך כמה ימים לפני הגיוס. ערב לפני בילה עם חברים שגם ליוו אותו בבוקר לבקו"ם , איתנו כמובן. נראה לי שכדאי לשתף אותו בהחלטה אם לעשות ומי יהיה מוזמן. והכי חשוב, שיהיה בהצלחה רבה

לשויו היקרה

תודה לך וללכל מקבלי הפנים. הבן יהיה קרבי יש לו פרופיל גבוה,אבל עדיין לא ברור סופית ל א ן, ברור שאני לחוצה יותר ממנו -כנראה שככה זה אצל כולן-נכון?! הוא הראשון אצלי שמתגייס,מה שמעלה את מפלס הלחץ-הלא נודע...

oshiko

New member
בת יהודה היקרה ...

תגידי תאריך גיוס, אני אגיד לך לאן זה.

oshiko

New member
זה התאריך של ההשלמות

וגם של הבני"ש. אם הוא לא במקרה בני"ש, אז את צודקת - הוא יראה קצין מיון שישבץ אותו לפי מידת הביקוש של היחידות אחרי הגיוסים הגדולים. וד"א oshiko זה
לא
...

סמדר בנ

New member
מכיון שהבן

מיועד לקרבי - צריך הרבה גופיות בצבע זית וגרביים. הצבא לא ממש מנפק מספיק. למזלו הוא מתגייס בתקופה בה האקלים נוח - כבר לא קר מדי ועוד לא חם מדי. אצלנו האולר עם כמה פונקציות התגלה כמאוד שימושי. יש דברים רבים שיגידו להם בתחילת הטירונות לרכוש. לדעתי אין טעם להשתגע ולרכוש את כל הרשימה שהחנויות ממליצות עליה. הרשימות של פורום מתגייסים מכילות טיפים שימושיים. וכמובן שצריך תרמיל גדול להכיל את כל הציוד....

למעלה