מה זה ליימר.. הממ, לפי זה אני גולשת בנט מאז שאתה היית בן 4. אז נראה לי שאני מכירה סלנג של הנט
A ailag New member 2/3/04 #35 מה זה ליימר.. הממ, לפי זה אני גולשת בנט מאז שאתה היית בן 4. אז נראה לי שאני מכירה סלנג של הנט
T TauraMan New member 28/2/04 #15 איזה כיף להיות מנהל,../images/Emo152.gif../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif אתה יכול למחוק את ההודעות שלך שאתה מתבלבל בין ע' ל-א'
איזה כיף להיות מנהל,../images/Emo152.gif../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif אתה יכול למחוק את ההודעות שלך שאתה מתבלבל בין ע' ל-א'
ס סירופ מייפל מקולקל New member 28/2/04 #18 אותה אני אוהבת!!! הוכחה חיה שטעית. חלק מ(תן)משטרת הל(יאור)שון בפורום מי(פעת)ץ תפוזים
ס סירופ מייפל מקולקל New member 28/2/04 #16 שאלוהים ימחל לך על הדברים שאתה עושה אז שגית... בני אדם טועים... אז לא רעננתי את הפורום. אז יש לי פרינט סקרין. נראה אותך עכשיו
שאלוהים ימחל לך על הדברים שאתה עושה אז שגית... בני אדם טועים... אז לא רעננתי את הפורום. אז יש לי פרינט סקרין. נראה אותך עכשיו
• •AnDaLu§iAn• New member 29/2/04 #28 ../images/Emo148.gif../images/Emo95.gif [URL='http://']גם אני כותב בכחול[/URL]!