טונה מכילה המון כספית../images/Emo10.gif../images/Emo19.gif../images/Emo128.gif
ואני כבר הוצאתי את הטונה ממגוון המזון, כבר בשנה שעברה, עקב שני מאמרים שקראתי שהזכירו את הטונה (שהיא דג ענקי, הסופג הרבה רעלים וכספית, דרך המזון שהוא אוכל בים), כמקור ראשי לכספית ומתכות כבדות נוספות. היות ובארץ לא מפרסמים ולא בודקים באופן שגרתי את המרכיבים והרעלים האלו במזון
אני נאלצת לעשות אלימינציה בעצמי... על הקשר בין אוטיזם, חיסונים, כספית ומקורות נוספים דובר כאן לא מעט ואגב, גם מסתימות מהשיניים, של האם,דולפת הכספית אל התינוק בהריון. וזוהי עוד עובדה לתזכורת העצובה, שחלק גדול מהילדים שהופכים אוטיסטים, נושאים את המום בכבד, שאינו מאפשר פירוק רעלים ומתכות כבדות, כך שהם ניזוקים כבר בשלב ההריוני...
וזו עוד סיבה שאאלץ לוותר על תיקוותי להביא בת בריאה אחרי שני הבנים שלי... (ויש לי לא מעט סתימות בשיניים), כי המום הזה לא קשור לתאחיזת מין (כרומוזום X)..
ואני כבר הוצאתי את הטונה ממגוון המזון, כבר בשנה שעברה, עקב שני מאמרים שקראתי שהזכירו את הטונה (שהיא דג ענקי, הסופג הרבה רעלים וכספית, דרך המזון שהוא אוכל בים), כמקור ראשי לכספית ומתכות כבדות נוספות. היות ובארץ לא מפרסמים ולא בודקים באופן שגרתי את המרכיבים והרעלים האלו במזון