עוד מעט בערוץ 10

Jen74

New member
גם ברדיו 103FM בין 9 ל-10 עם איריס קול

ידברו שם על אלביס. אני לא זוכרת שנה שדיברו ככה על אלביס כמו שבשבוע האחרון קורה.

Jen74

New member
אוי לא, הביאו את איציק טוויגי ויוסי מזרחי

ממליצה לבעלי הקיבה הרגישה והלב החלש לא לצפות.

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif צחקתי כמו מטורף !!!!

מזל שצפיתי בזה בישיבה, כי אחרת הייתי נופל ! חחחח זה פשוט לייאמן...חחח עד כמה אנשים אטומים חחח אעלק "אלויסים"...חחח האחד יותר פוץ מהשני ! משהו שממש לא היה טוב בכל זה זה איך הזכירו בכלל את נינט כשמדברים על אלויס?? מה הקשר בכלל? נינט היא בחורה מסכנה...(והמבין יבין). מי יזכור אותה ואת הדיס קלשה בעוד כמה שנים?? אני נותן לה מקסימום עוד כמה שנים בדרך למטה.. אין, הרגו אותי אם איציק ויוסי חחחחחחחח גאוני ! אני מקווה שהם לא יבואו אלינו היום?? אני מעדיף לרדת מהבמה!

Jen74

New member
כשאלי דיבר איתי על המופע אמרתי לו דבר אחד

תעשה לי טובה, בלי החקיינים. כי אני מכירה את יוסי מזרחי, איציקי טוויגי, הרצל שמעוני, יצחק כתובים ועוד כמה אנשים מאוד נחמדים שהם מעריצים מושבעים של אלביס אבל סליחה!!! הם ממש לא זמרים ולראות אותם מופיעים זה עונש. בפעם הראשונה זה מצחיק ונחמד. אחרי זה, זה ממש כבר לא כיף...

ז'ני, כמה שאת צודקת../images/Emo127.gif

מסכים בכל מילה - פשוט עונש ! אני שמח שהמופע שלנו לא יכלול חקיינים למינהם. כל-הכבוד לך אם זה היה ביוזמתך...
מופע מחווה עדיף על מופע חקיינים! במופע מחווה אנשים יכולים לשיר פי-1000 יותר טוב, בלי הבגדים.. אלה שעושים חיקויים על אלויס, לרוב כנראה רוצים לתפוס תשומת לב בגלל הבגד.. אני שמח שאין חקיינים במופע שלנו. מזל !

דניבויss

New member
האולם קטן יחסית ,אווירה דווקא נחמדה

והיה מתיש קצת ,,,כתבתי קצת למעלה ,,תקרא ,

Jen74

New member
אולם ל- 120 איש, למה ציפית?

אני חושבת שזה יותר קטן מצוותא בת"א, לא?

בכל זאת מעניין../images/Emo13.gif

פעם אחרונה שהופעתי באשדוד (לפני שבוע) זה היה מול 500 איש. אז אני יודע להבדיל את זה ל-120

A m i r א

New member
לא קטן מצוותא

במונארט יש מקום ל 150 איש לצוותא יש מקום ל 400 איש

Jen74

New member
אלי התייעץ איתי מההיכרות שלי עם ה"קהילה"

אני עוד מבין אלה שנהנית לראות מופעים של חקיינים, כל עוד זה נעשה בטוב טעם. לטעמי, יש 90 אחוז מהחקיינים שעדיף שיישארו במסיבות פרטיות ביתיות ושיופיעו לפני החברים שלהם ולא לקהל הרחב שמשלם עבור ההופעה וגם לא בבית קפה שאנשים יושבים ואוכלים שם.
מ- 10 אחוז הנותרים של חקיינים שהצעתי לאלי הוא בחר את מי שבחר וצירף אנשים נוספים שחשב לנכון לצרף ונראה לי שהבחירות שלו הן ממש טובות.
מלבד חקיינים הצעתי לאלי גם אנשים אחרים שאני מכירה ששרים יפה מאוד ושמשוגעים על אלביס
עכשיו נשאר רק לחכות לערב המופע ולקוות ששום דבר לא ישתבש ברגע האחרון

MissPop

New member
../images/Emo44.gifהיום בערוץ 8 בשעה 22:25

למי שלא ראה, חובה לראות - "אלביס של הפרסלים". צפייה מהנה. וכמו כן, ערוץ TCM הקדיש את החדוש לסרטיו של אלביס. ושוב - בערוץ 2 בתוכנית הבוקר של סיון רהב, בפינה "היום לפני"... הזכירו שהיום לפני 30 שנה נפטר מלך הרוקנרול. והנה בערוץ 10 הביאו את טוויגי. חח...
למה לא את ערן וליאור? אחרי שהם ערכו את הכתבה באופן לא מוצלח לא הגיע להם להביא אותם לתוכנית ולתקן את המעוות?

MissPop

New member
ובפנאי פלוס במדור המוזיקה

כתבה על הדיסק הכפול החדש essential elvis שיצא לכבוד 30 שנה.

news1974

New member
תוכנית רדיו

איך יוצרים איתכם קשר לראיון לרדיו? מי אוהב ויודע לדבר מבינכם Jen?

news1974

New member
אפשר לשלוח לי טלפונים?

ערן. השעה הבינלאומית. קול ישראל.

למעלה