עוד מעט אמא חדשה

3ברבי

New member
עוד מעט אמא חדשה

שלום לכולם, אני חדשה ובקרוב מאד פחות מחודש אמא חדשה הייתי רוצה לדעת מנסיונכם מה עושים במידה ורוצים לחזור למסגרת של עבודה בתום חופשת הלידה לא מצאתי שום משפחתון תינוקיה לגיל 3 חודשים אני גרה ברמת השרון ואומרים לי כולם שעדיף מטפלת מה באמת כדאי מטפלת ישראלית לא ישראלית משפחתון? אני ממש חסרת אונים במחשבות זה נחשב צעיר לעזוב אותו??? בחרדות תמידיות. תודה מראש על התיחסותכם.

דנה888

New member
שלום לך

העצה הטובה ביותר שאני יכולה לתת לך היא לא ללמוד מנסיונן של אחרות כי אולי הנסיון שלהן, העשיר ככל שיהיה, לא יתאים לך...אל תחשבי על העניין עכשיו אפילו.. אחרי הלידה, תהיי עם התינוק בבית וכשיתקרב מן ההחלטה - תחליטי...אין לך מושג כרגע ויכולת לדמיין איך יהיה עם הקטן או הקטנה המתוקים בבית... קחי את המן שלך ותהני עד כמה שניתן מסוף ההריון...אם יש משהו שאני למדתי הוא לא לסמוך על המלצות של אחרים בנוגע לילד שלך- רק את תדעי מה טוב....לידה קלה ובהצלחה

אפרתש

New member
ברוכה הבאה

ואיזה כיף לך! אני בעד מטפלת אחת על ילד אחד, בגיל הזה. אני אישית בעד מטפלת ישראלית, אבל מכירה אנשים שמאושרים עם מטפלות זרות. כמו שאמרו לך - כשתהיי עם הילד תראי יותר. תטיילי איתו ותתרשמי (בדרך כלל אפשר לפגוש בבקרים מטפלות עם בני טיפוחיהן). ככה גם תוכלי לשמוע על משפחתונים/מטפלות בסביבה. אימהות רבות חוזרות לעבודה כשהילד רק בן 12 שבועות. אם יש מטפלת טובה ואוהבת - יהיה לו טוב.

Shellylove

New member
אולי תחכי ותראי?

הרבה נשים מגלות שאחרי הלידה היחס שלהן כלפי העבודה משתנה וגם הרצונות והן פתאום רוצות להיות בבית. תלדי ותראי מה ואיך את מרגישה, איך התינוקי שלך (רגוע/עצבני) ואז תחליטי. בכל מקרה, שיעבור בקלות ובשלום.

למעלה