עוד מכתב שרשרת אחד,

שש שבע

New member
עוד מכתב שרשרת אחד,

אני ארביץ פה למישהו. מה כולם היו חיבים להעביר לי את הדביל התורן הזה? מה אתם מאמינים באמונות טפלות? כל חיי התעלמתי ממכתבי שרשרת פסיכיים, ותאמינו לי שלמרות שניבאו לי אסונות, רעידות אדמה, מחלות ועוד, אני חיה קימת בריאה ושלמה, ושום כלום ב"ה לא קרה לי. אז דחילקום....

mariana

New member
גם לי שלחו את זה

ואני לא מאמינה בשטויות כאלו אז ישר מחכתי

קדימה, תחבטו בי../images/Emo122.gif תפוצצו ../images/Emo59.gif

אותי. אבל היום אני קורעת את נוי. נוי
השמעי קול.............. הלכה עליך היום
(יש לך מזל שאת בחודש גדול כבר)

אלא מה? כולן מחכות לה כאן עם מבוט

גם אני במקומה הייתי יורדת למחתרת !!!!!!!!!!!!

12אניהיא

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אז מה מיכתב שרשרת מטומטם, שלחו חזרה לנוי

באמת חחחחחחה , מתה על התמימות

של נוי. נוי, שלחת אליי ואני העברתי לכולם ולכן את האשמה.

אז בגלל זה הן קבלו בכפולות../images/Emo3.gif

חחחחהההההההההההההה, גם אני וגם את הפגזנו אותן במכתב הזה. עכשיו אני מבינה את העצבים. אז הנה משהו חמוד בשביל להרגע. בני הקטן נכנס אל המטבח הערב, שעה שהכנתי את הארוחה. הוא הגיש לי פיסת נייר עליה כתב. לכן, לאחר שניגבתי את ידי על הסינור, קראתי אותה, הנה מה שנכתב: בעבור כיסוח הדשא, 5 דולרים בעבור סידור המיטה שלי השבוע, 1 דולר בעבור הליכה לחנות, 50 סנט בעבור ביביסיטר לאחי התינוק, 25 סנט בעבור ציון טוב בבית הספר, 5 דולרים בעבור ניקוי החצר, 2 דולרים הבטתי בו עומד שם בציפייה, ואלפי זיכרונות שטפו את מוחי. לקחתי את הנייר, הפכתי אותו ורשמתי: בעבור תשעת החודשים שבהם נשאתי אותך בתוכי, ללא חיוב. בעבור הלילות שישבתי לצדך, טיפלתי בך, התפללתי עבורך, ללא חיוב. בעבור הזמנים והדמעות, והעלויות במשך כל השנים, ללא חיוב. בעבור הלילות מלאי הפחד, ודאגות העתיד, ללא חיוב. בעבור עצה וידע ועלות האוניברסיטה שלך, ללא חיוב. בעבור הצעצועים, המזון, הבגדים וניגוב אפך, ללא חיוב. בני, כשתסכם את כל זה, המחיר המלא של אהבתי הוא, ללא חיוב.הוא סיים לקרוא, ודמעות עמדו בעיניו. והוא הביט אליי ואמר: "אימא, אני אוהב אותך". אז הרים את העפרון וכתב באותיות גדולות: שולם במלואו!"

למעלה