עוד מכתב שלא יגיע

miny aha

New member
עוד מכתב שלא יגיע

למה צריך מורים??? אף פעם לא אהבת אותם אף פעם אני לא אהבתי אותם אפילו הם לא אוהבים אותנו והם תמיד רעים, עוקצים, חוקרים, יורדים, מתחקרים כדי שאחרי זה הם יוכלו להגיד שהם עשו הכל ושאנחנו פשוט דפוקים וזה מאוחר יותר או שזה בא מהבית. אני לא יכול לסבול שכולם רוצים שלהם אני יגיד שלהם אני יספר, כול המורים שפעם כול כך שנאו אותך שאשו לנו באיה, עכשיו אומרים כמה מדהימה היית, וטובה וכמה הם אהבו אותך. ועכשיו כמה שזה לא עוזר. הם לא יכולו לחשוב על זה כשעוד היית בחיים, שרון? אני בכלל חושב שאסור לריב ואסור לכעוס ולפגוע במישהו שאתה אוהב. צריך להוציא חוק נגד זה, כי אחר כך תמיד מצטערים וחושבים על זה וזה עורס את החיים, ובכלל כל מה שריב עושה זה רע. שרון, חשבתי, (באמת חשבתי, בדרך כלל אני לא עושה את זה, את זוכרת שתמיד היית צוחק עלי עם המשפט הזה כשהייתי אומר שחשבתי) איזה חיים היו למאיה כשתיגדל? היו בכלל חים? עז אז יכולים כל האנשים להשמיד אחד את השני, להרוג, לההרג, ועם לא ימותו כום אז מה היה? נגיד עם הטכנולוגיה תתפתח ותהפוך להיות כמו בסרטים גם אז לא היו לאנשים חיים, הם היו בבית בלי חברים, לא באמת יכירו אנשים, ולא באמת ידעו מה זה אהבה, למרות ששרון אני ניחבתי כמאט תמיד מהאהבה הזאת אני לא ביתרתי אליה זה אחד הדברים הכי מדהימים שיש. ואולי הכל ישאר כמו שעכשיו שכל יום נהרגים לפחות שני אנשים ביום ונפצעים בממוצע חמישים אנשים וזה בלי פיגועים, ורצחיםף רק תאונות. ואת אחת מה"תאונות" האלו. שרוני למה היית צריכה ללכת? את יודעת אני מבין שה' רצה אותך לידו אתהיה המלאכית הקטנה שלו במקום שלי. או שנולד ילד בלי נשמה אז לכחו אותך כדי למלאה אותו, בנשמה שלך. או שניגמר זמנך, נולדת רק כדי להוליד את מאיהולהמית אותי. או אולי זה לא היה אמור לקרות והכל היה באמת רק "תאונה", תעות טפוס,תאות בתאריך, או אולי אני הייתי אמור למות, ואת מתת בתאות. מה שאני יודע שרון, שאת לא תדעי מה קורה ומה היה ואיך צאיה תיגדל. אוהב שלך מייק

מייק אני שולחת לך חיבוק ענק../images/Emo24.gif

תחזיק מעמד,ליבי איתך,אבל אל תשכח שיש לך עוד חיים שלמים עם ילדתך ואני מקווה בשבילך ובשבילה שתתאושש,אני אספר לך משהו,במקום שאני גרה בו יש משפחה שאיבדה את בן הזקונים שלהם,הוא מת מסרטן בגיל 15 ובהתחלה גם הם הרגישו כמוך אבל הם ממשיכים הלאה למרות שהם לא שוכחים אותו,בינתיים נולדו להם נכדים,ככה שיש להם קצת שמחה,אני מקווה בשבילך שתתאושש ותמשיך הלאה,ותזכור ששרון תמיד תהיה בליבך "הרופא הכי טוב הוא הזמן".

mishele5

New member
מייק,שבת שלום.

כאבך הוא גדול וכבד, אובדנך לא ישכח לעולם, אך עליך להיות חזק מתמיד עבור ילדך,שכן גם היא איבדה את היקרה לה. כולי תקווה שהזמן יפחית את כאבך ולו במעט,על מנת שתוכל להקדיש את מיטב זמנך עבור ילדתך,ועבורך. היו חזקים.

m i c h a l i

New member
מצטרפת לחיזוקים ../images/Emo24.gif

מייק עליך להתאבל ככל שהחיים מותירים לך אך אל לך לשכוח שילדתכם תלויה בך עכשיו האובדן הוא שלה באותה מידה שהוא גם שלך והיא זקוקה לך עכשיו יותר מתמיד הייה חזק למענה למענך

למעלה