עוד מכה קשה לנשיא גילה קצב: לעולם לא אעזוב את בעלי.
ש שפיגולו זולם בעבועים New member 3/11/06 #3 בעמט מקה כשה2 עוד עדות לכך שהנשיא התחרפן : גילה קצב (חשף הנשיא) `לעולם לא אעזוב את בעלי`. מה זה?
א א י ל ה New member 4/11/06 #4 שפיגולו אתה שחקן כדורגל ידוע מהעבר? <זה הסוד שלי. ארבע דקות ועשרים שאלות. גונג>
ש שפיגולו זולם בעבועים New member 4/11/06 #6 אבל למען האמת אני איש עסקים. עסקי נמצאים באירופה ובספרד.
P Pigulim New member 4/11/06 #8 טוב, אני חושב שאני מדבר בשם כל הבנות כאן כשאני אומר: "שפיגולו, תעשה לי בעבועים!" בהנחה שגם תזלום אותם, כמובן.
טוב, אני חושב שאני מדבר בשם כל הבנות כאן כשאני אומר: "שפיגולו, תעשה לי בעבועים!" בהנחה שגם תזלום אותם, כמובן.
ש שפיגולו זולם בעבועים New member 4/11/06 #9 הו איזה מזל נשאר לי כמה גרם של צומי מאתמול. בוא קח שפיגולים וחלק גם קצת לחברים.
א א י ל ה New member 4/11/06 #11 תרגיע ת'בנדוד שלך, פיגו. תמסור לו שלא היו לי נתונים להיות דוגמנית, אז העדפתי להיות מדענית אטום. <לא אטום לא קונה>
תרגיע ת'בנדוד שלך, פיגו. תמסור לו שלא היו לי נתונים להיות דוגמנית, אז העדפתי להיות מדענית אטום. <לא אטום לא קונה>
P Pigulim New member 4/11/06 #14 S'il vous plait: היי, הלו, שפיגולו (הג'יגולו עם השפיץ?) - אתה יודע שיש לה את הרווחים האלו והיא לא מתאימה לדוגמנות, אז למה אתה נוגע לה במקומות הרגישים? אתה לא יודע שעל דברים כאלו כועסים על אנסי קצב?
S'il vous plait: היי, הלו, שפיגולו (הג'יגולו עם השפיץ?) - אתה יודע שיש לה את הרווחים האלו והיא לא מתאימה לדוגמנות, אז למה אתה נוגע לה במקומות הרגישים? אתה לא יודע שעל דברים כאלו כועסים על אנסי קצב?
א אבנר אפי New member 4/11/06 #15 רפול אומר: אם נתונים כמו של צה"ל אצלנו כל חיילת יכולה להיות מדני"ת. ולאחר שאמר הדברים הנ"ל, הלך ורחץ במימי הנמל.
רפול אומר: אם נתונים כמו של צה"ל אצלנו כל חיילת יכולה להיות מדני"ת. ולאחר שאמר הדברים הנ"ל, הלך ורחץ במימי הנמל.
ז זיוי בת New member 4/11/06 #12 אז אם אתה במקרה מחר באירופה או בספרד, אולי אתה יכול למסור ד"ש ממני לאלון מזרחי?
ש שפיגולו זולם בעבועים New member 4/11/06 #16 הייתי אמור אבל האווירון לא ממריא. עניין של עיצומים בנמל.