עוד מכה לשמאל הרקוב מבוגדנות , מלשנות וחבירה לאויב.

הנשיא ייתן חנינה לסחבה חרף האיום הברור של השמאל לנשיא שהקריירה שלו תיגמר ברגע שהוא ייתן חנינה לסחבה מבלי שהסחבה יודה בהאשמות נגדו.
הם איימו עליו שימחקו אותו מדפי ההיסטוריה אם ייתן חנינה לסחבה העלוב התבוסתן.
ולכן עוד תבוסה חרף השליטה של השמאל בעליון .
דקה אחרי ה"חנינה" יודיע נתניהו זאת לא חנינה כי אני לא אשם בשום אשמה ואין לחון אדם כל עוד לא נפסק דינו בבית משפט והוא חף מפשע.
זאת הפסקת ההליך השיפוטי נגדי יטען הסחבה ובצדק.

evglev1

Well-known member
מנהל
הנשיא ייתן חנינה לסחבה חרף האיום הברור של השמאל לנשיא שהקריירה שלו תיגמר ברגע שהוא ייתן חנינה לסחבה מבלי שהסחבה יודה בהאשמות נגדו.
הם איימו עליו שימחקו אותו מדפי ההיסטוריה אם ייתן חנינה לסחבה העלוב התבוסתן.
ולכן עוד תבוסה חרף השליטה של השמאל בעליון .
דקה אחרי ה"חנינה" יודיע נתניהו זאת לא חנינה כי אני לא אשם בשום אשמה ואין לחון אדם כל עוד לא נפסק דינו בבית משפט והוא חף מפשע.
זאת הפסקת ההליך השיפוטי נגדי יטען הסחבה ובצדק.
זאת לא חנינה אלא סגירת משפט. אם הדבר נכון ביבי הוא הראשון שגם יקבל חנינה וגם לא יהיה במעמד של עבריין מורשע, מין ייצור כלאיים שרק המוח היהודי-ישראלי יכול להמציא.

DANIAVNI

Well-known member
זאת לא חנינה אלא סגירת משפט. אם הדבר נכון ביבי הוא הראשון שגם יקבל חנינה וגם לא יהיה במעמד של עבריין מורשע, מין ייצור כלאיים שרק המוח היהודי-ישראלי יכול להמציא.
חנינה שכזו פירושה דבר אחד
ישראל איננה מדינת חוק
או שיותר נכון
החוק קיים אמנם, אבל רק לחלק מן האזרחים
אתה ואני נישפט ונשלם גם על זוטות.

הנה, לזה אין "חנינה":
נסעתי באוטובוס ולא הספקתי לתקף רב קו
כי האוטובוס התחיל לנסוע( נגד החוק שדורש שהנהג יחכה שאתקף ואשב) ישבתי ורציתי לתקף כשהאוטובוס ייעצר, בינתיים עלה כרטיסן בתחנה הבאה וכשתיקפתי טען שתיקפתי מכיוון שראיתי אותו ולכן לא הכיר בתיקוף וקנס אותי .

מאז אני לא מתקף בכלל כי לשיטתי הסיכוי ליפול בשמירת חוק גבוה יותר שהרי יכולתי אז באותה נסיעה לברוח מהאוטובוס במקום לתקף ולהיקנס למרות בתיקוף.
חוץ מזה שעשיתי חשבון סטטיסטי שהכסף שאני חוסך מאי תיקופים כבר כיסה כמה פעמים כל קנס פוטנציאלי אני כבר מורווח פי 10 .

מה שרציתי להגיד בעצם זה שתחושת חוסר חוק וחוסר משילות תוביל לעוד ירידה בכיבוד ושמירת החוק.
איפה הגבול בעצם אם אני לא מפחד שיעצרו ויכלאו אותי ?
תהיה הידרדרות מוסרית, ולא תהיה שמירת חוק ששכרה עצם שמירתו של החוק וכיבודו.

evglev1

Well-known member
מנהל
ישראל איננה מדינת חוק
או שיותר נכון

הנה, לזה אין "חנינה":
כי האוטובוס התחיל לנסוע( נגד החוק שדורש שהנהג יחכה שאתקף ואשב) ישבתי ורציתי לתקף כשהאוטובוס ייעצר, בינתיים עלה כרטיסן בתחנה הבאה וכשתיקפתי טען שתיקפתי מכיוון שראיתי אותו ולכן לא הכיר בתיקוף וקנס אותי .

מאז אני לא מתקף בכלל כי לשיטתי הסיכוי ליפול בשמירת חוק גבוה יותר שהרי יכולתי אז באותה נסיעה לברוח מהאוטובוס במקום לתקף ולהיקנס למרות בתיקוף.
חוץ מזה שעשיתי חשבון סטטיסטי שהכסף שאני חוסך מאי תיקופים כבר כיסה כמה פעמים כל קנס פוטנציאלי אני כבר מורווח פי 10 .

מה שרציתי להגיד בעצם זה שתחושת חוסר חוק וחוסר משילות תוביל לעוד ירידה בכיבוד ושמירת החוק.
אבא שלי שמע שמאז העלו את מחיר הנסיעה דרך משישה שקלים לשמונה שקלים אנשים לא מתקפים אלא מסתכלים בכל תחנה אם נכנסים פקחים ורק אם רואים שפקח ייכנס מתקפים. אני לא עושה זאת ואני אפילו מסתכן ומתקף גם כשהאוטובוס נוסע תוך נקיטת צעדי מניעה כדי לא ליפול, אבל אכן הרפורמה של מירי רקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקב שרק הפריפריה נהנת מהסבסוד וההנחה בתחבורה ציבורית ותושבי חיפה ותל אביב שאינם חרדים, נכים או גמלאים לא נהנים מההנחות ומשלמים שמונה שקלים על כל נסיעה ובעיקר הבוכטות שמקבלים החרדים, שאנשים חושבים שמעלים את המחיר כדי לממן כספים קואליציוניים לחרדים, אז יש הרבה עלייה במשחקים של הפרת חוק כמו למשל לשבת ליד החלון ולבדוק בכל תחנה אם יש פקחים בתחנה ורק אם צפויה כניסה של פקח לתקף.

DANIAVNI

Well-known member
אבא שלי שמע שמאז העלו את מחיר הנסיעה דרך משישה שקלים לשמונה שקלים אנשים לא מתקפים אלא מסתכלים בכל תחנה אם נכנסים פקחים ורק אם רואים שפקח ייכנס מתקפים. אני לא עושה זאת ואני אפילו מסתכן ומתקף גם כשהאוטובוס נוסע תוך נקיטת צעדי מניעה כדי לא ליפול, אבל אכן הרפורמה של מירי רקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקב שרק הפריפריה נהנת מהסבסוד וההנחה בתחבורה ציבורית ותושבי חיפה ותל אביב שאינם חרדים, נכים או גמלאים לא נהנים מההנחות ומשלמים שמונה שקלים על כל נסיעה ובעיקר הבוכטות שמקבלים החרדים, שאנשים חושבים שמעלים את המחיר כדי לממן כספים קואליציוניים לחרדים, אז יש הרבה עלייה במשחקים של הפרת חוק כמו למשל לשבת ליד החלון ולבדוק בכל תחנה אם יש פקחים בתחנה ורק אם צפויה כניסה של פקח לתקף.
אז אתה מבין
זה לא שלאנשים אין את ה2 שקלים לנסיעה
זו התחושה של אי הצדק .

רוב הזמן נח

Well-known member
אבא שלי שמע שמאז העלו את מחיר הנסיעה דרך משישה שקלים לשמונה שקלים אנשים לא מתקפים אלא מסתכלים בכל תחנה אם נכנסים פקחים ורק אם רואים שפקח ייכנס מתקפים.
זה משהו מעניין. האם בחוק יש קביעה כמה זמן אחרי שעולים לאוטובוס צריך לתקף? האם יש זמן מינימום? למשל אחרי שעולים אפשר לשבת דקה ואז לתקף? או שחייבים מייד לתקף? ואם יושבים ופתאום מקבלים שיחה חשובה, אפשר לדבר 3 דקות ואז לתקף?

זה משהו מעניין. האם בחוק יש קביעה כמה זמן אחרי שעולים לאוטובוס צריך לתקף? האם יש זמן מינימום? למשל אחרי שעולים אפשר לשבת דקה ואז לתקף? או שחייבים מייד לתקף? ואם יושבים ופתאום מקבלים שיחה חשובה, אפשר לדבר 3 דקות ואז לתקף?
אין חוק,הבעיה שצריך כל הזמן להסתכל שלא מגיע פקח - ממש קשה. ניסיתי כבר...

רוב הזמן נח

Well-known member
אין חוק,הבעיה שצריך כל הזמן להסתכל שלא מגיע פקח - ממש קשה. ניסיתי כבר...
אומרים שצריך לתקף כרטיס בתחילת הנסיעה. או ברגע שעולים לאוטובוס. האם זה שנסעת נגיד 5 תחנות בלי לתקף ובשישית עם קשר או בלי קשר שראית שעלה פקח, רגע לפני שעלה אתה תיקפת את הכרטיס, זה משהו שחוקית אפשר לעשות?

יכולים לעקוב אחריך או לבדוק בדרך כלשהי ולומר לך שנסעת הרבה זמן מבלי לתקף ושזה כאילו לא שילמת?
או שכל עוד תיקפת בזמן כלשהו לפני שירדת מהאוטובוס זה מספיק?

זאת שאלה שצריך לשאול את מי שאחראי לנושא הזה.

אומרים שצריך לתקף כרטיס בתחילת הנסיעה. או ברגע שעולים לאוטובוס. האם זה שנסעת נגיד 5 תחנות בלי לתקף ובשישית עם קשר או בלי קשר שראית שעלה פקח, רגע לפני שעלה אתה תיקפת את הכרטיס, זה משהו שחוקית אפשר לעשות?

יכולים לעקוב אחריך או לבדוק בדרך כלשהי ולומר לך שנסעת הרבה זמן מבלי לתקף ושזה כאילו לא שילמת?
או שכל עוד תיקפת בזמן כלשהו לפני שירדת מהאוטובוס זה מספיק?

זאת שאלה שצריך לשאול את מי שאחראי לנושא הזה.
אתה סתם מסתבך.

רוב הזמן נח

Well-known member
אתה סתם מסתבך.
כל שיטת התשלום הזאת היא מתוסבכת. העיקר שהנהג כבר לא אחראי לתשלום.

כי אם הנהג היה נשאר קצת אחראי ומי שעולה לאוטובוס היה עדיין צריך לעלות מדלת הכניסה ושליד הנהג היה התיקוף של הכרטיס שהיה גם מודיע לנהג במסך שלו מי לא תיקף, זה היה מונע את הבלגן ואת הפסדי הכסף של החברה. גם ששמים פקחים זה בזבוז כסף ולא בטוח שמבחינה כספית הם מצדיקים את העבודה שלהם.

כל שיטת התשלום הזאת היא מתוסבכת. העיקר שהנהג כבר לא אחראי לתשלום.

כי אם הנהג היה נשאר קצת אחראי ומי שעולה לאוטובוס היה עדיין צריך לעלות מדלת הכניסה ושליד הנהג היה התיקוף של הכרטיס שהיה גם מודיע לנהג במסך שלו מי לא תיקף, זה היה מונע את הבלגן ואת הפסדי הכסף של החברה. גם ששמים פקחים זה בזבוז כסף ולא בטוח שמבחינה כספית הם מצדיקים את העבודה שלהם.
בבקשה שלח את הרעיון לחברות התחבורה,

מעניין איך זה יסתדר נהג כושי מאפריקה...

evglev1

Well-known member
מנהל
הפקחים בדרך כלל לא ממהרים להטריד את הנוסעים שעלו איתם או אחריהם ונותנים להם זמן סביר לתקף. אבל אף נהג מקפיד לתת זמן לנכנסים לתקף, ברגע שהוא רואה שאין נכנסים ואין יוצאים הוא מתחיל לנסוע ולא אכפת לו שהעולים צריכים לתקף תוך כדי נסיעה.

marabo

Well-known member
ישראל איננה מדינת חוק
או שיותר נכון

הנה, לזה אין "חנינה":

תרשה לי לחדש לך, ישראל כבר מזמן לא מדינת חוק.
בג"ץ כבר מזמן לא פוסק לפי החוק אלא לפי מה שסבירותי או חירטוטי או מה שהאדם "הנאור" אמור להחליט וכל מיני קשקושים כאלה

evglev1

Well-known member
מנהל
בג"ץ כבר מזמן לא פוסק לפי החוק אלא לפי מה שסבירותי או חירטוטי או מה שהאדם "הנאור" אמור להחליט וכל מיני קשקושים כאלה
אבל עכשיו חברי הכנסת של הליכוד מצטרפים לשמלאנים בתור פריבילגים שהם מעל לחוק ומותר להם להפר את החוק.

DANIAVNI

Well-known member
ישראל היתה מדינת חוק עם מערכת משפטית שזכתה לכבוד רב מצד מישהו בשם בנימין נתניהו
עד אותו יום מר ונמהר שבו התחילו תיקים וחקירות נגד נתניהו
מאותו יום קמה לה מקהלה שמזמרת מבוקר עד ערב על חסרונותיה של מערכת המשפט .
מאז גם החל להתרקם רעיון הרפורמה הדיקטטורית.

פתאום התעוררתם .

איפה הייתם עד משפטי נתניהו ?
למה לא מחיתם כשנתניהו שיבח את מערכת המשפט ?
למה עד אז אף אחד מכם לא קרה לרפורמה דיקטטורית ?
האם יצאתם אז בכזו עוצמה כמו עכשיו נגד אהרון ברק והאקטיביזם השיפוטי ?
איפה מחיתם כשפרופסור טליה איינהורן לא מונתה כשופטת ?
איפה מחיתם כשרות גביזון לא מונתה בטענה שהיא "חסרת מזג שיפוטי" ( מה זה ??)
איפה מחיתם שאין מספיק שופטים מן הימין ?

Harrington

Well-known member
מנהל
פתאום התעוררתם .

לא עקבתי אחרי הדיון ביניכם, אבל נראה שאתה לא עקבת אחרי הימין :). בניגוד לדבריך, במחנה הלאומי יוצאים נגד מערכת המשפט כבר שנים רבות. אין לזה שום קשר למשפט נתניהו. בניגוד לדבריך, בהחלט מחו שם כשנתניהו שיבח (בממלכיותו) את מערכת המשפט. בניגוד לדבריך, בהחלט קראו גם אז לרפורמה (לא דיקטטורית כמובן, כפי שהרפורמה כיום איננה כזאת). אכן גם אז יצאו נגד ברק והאקטיביזם השיפוטי.

בקיצור, הפסקתי לקרוא באיזשהו שלב, אבל עד אותה נקודה בדיוק 0 מדבריך נכון ותואם את התרחשויות עולם האמת, העובדות והמציאות.

evglev1

Well-known member
מנהל

פתאום התעוררתם .

ועוד איך מחינו שנתניהו שיבח את מערכת המשפט ולכן רוב הימנים בפורום הצביעו לבנט כשהיה בבית היהודי ותמכו במעשי איילת שקד כשרת משפטים.

אני אישית מחיתי כל הזמן כשבנט היה בימינה עם סמוטריץ' ורפי פרץ ואף טענתי שאני מצביע יותר נגד בג"צ מאשר בעד המפלגה.

וגם מחיתי כפיים לסרטון הבושם של איילת שקד בטענה שהיא צודקת שהשמאל ו"ליברלים" כמו בני בגין ודן מרידור מכנים פאשיזם הוא מה שאנחנו מגדירים כדמוקרטיה.

וזאת גם אחת הסיבות שאני נגד ביבי שהוא היה הפודל של אהרון ברק כפי שאהרון ברק הודה כשהציע עיסקת טיעון ורק עם כתבי האישום הוא שינה גישה, אז מבחינתי הוא כועס שהמפלצת שהוא האכיל מנסה לטרוף אותו ופתאום הוא שינה גישה, והוא גם לא הודה שטעה ב-2012 כשהגן על מערכת רקובה המושחתת, כך שאני לא מאמין שהיה תומך ברפורמות לולא כתבי האישום.

ולראשונה כשהמפלגה שלי לא עברה את אחוז החסימה הצבעתי לסיסמא של "בנט יינצח את החמאס ושקד תנצח על בג"צ".

ותמיד הזכרתי את הפסילה של רות גבינזון ז"ל כהוכחה שבג"צ הוא בית משפט פוליטי.

והצבעתי לימין החדש כשהסיבה העיקרית הייתה שלדעתי איילת שקד הייתה חייבת להישאר כשרת משפטים כדי שימונו שופטים ימניים.

ואם יש לך זמן תדפדף בדפים של הפורום מלפני 5-10 שנים ותראה בדיוק איפה היו חברי הפורום הוותיקים. רמז: לא תמצא אף ימני שמהלל את מערכת המשפט ומפרגן לנאום התמיכה של ביבי במערכת.

marabo

Well-known member

פתאום התעוררתם .

יקירי, התעוררנו עוד כאשר בג"ץ אפשר את ההתנתקות
כאשר מערכת המשפט עצרה ילדות בנות 12 עד תום ההליכים בהתנתקות.
התעוררנו כאשר בג"ץ מיסמס את הפרימטר בעזה.
היו לנו מספיק התעורריות, רק שאז לא היה מי שישמיע אותן

יקירי, התעוררנו עוד כאשר בג"ץ אפשר את ההתנתקות
כאשר מערכת המשפט עצרה ילדות בנות 12 עד תום ההליכים בהתנתקות.
התעוררנו כאשר בג"ץ מיסמס את הפרימטר בעזה.
היו לנו מספיק התעורריות, רק שאז לא היה מי שישמיע אותן
חוקי לגמרי ההתנתקות וטוב שעצרו את הבנות 12

לא יודע מה אתה רוצה.

למעלה