ישראל היתה מדינת חוק עם מערכת משפטית שזכתה לכבוד רב מצד מישהו בשם בנימין נתניהו
עד אותו יום מר ונמהר שבו התחילו תיקים וחקירות נגד נתניהו
מאותו יום קמה לה מקהלה שמזמרת מבוקר עד ערב על חסרונותיה של מערכת המשפט .
מאז גם החל להתרקם רעיון הרפורמה הדיקטטורית.
פתאום התעוררתם .
איפה הייתם עד משפטי נתניהו ?
למה לא מחיתם כשנתניהו שיבח את מערכת המשפט ?
למה עד אז אף אחד מכם לא קרה לרפורמה דיקטטורית ?
האם יצאתם אז בכזו עוצמה כמו עכשיו נגד אהרון ברק והאקטיביזם השיפוטי ?
איפה מחיתם כשפרופסור טליה איינהורן לא מונתה כשופטת ?
איפה מחיתם כשרות גביזון לא מונתה בטענה שהיא "חסרת מזג שיפוטי" ( מה זה ??)
איפה מחיתם שאין מספיק שופטים מן הימין ?
ועוד איך מחינו שנתניהו שיבח את מערכת המשפט ולכן רוב הימנים בפורום הצביעו לבנט כשהיה בבית היהודי ותמכו במעשי איילת שקד כשרת משפטים.
אני אישית מחיתי כל הזמן כשבנט היה בימינה עם סמוטריץ' ורפי פרץ ואף טענתי שאני מצביע יותר נגד בג"צ מאשר בעד המפלגה.
וגם מחיתי כפיים לסרטון הבושם של איילת שקד בטענה שהיא צודקת שהשמאל ו"ליברלים" כמו בני בגין ודן מרידור מכנים פאשיזם הוא מה שאנחנו מגדירים כדמוקרטיה.
וזאת גם אחת הסיבות שאני נגד ביבי שהוא היה הפודל של אהרון ברק כפי שאהרון ברק הודה כשהציע עיסקת טיעון ורק עם כתבי האישום הוא שינה גישה, אז מבחינתי הוא כועס שהמפלצת שהוא האכיל מנסה לטרוף אותו ופתאום הוא שינה גישה, והוא גם לא הודה שטעה ב-2012 כשהגן על מערכת רקובה המושחתת, כך שאני לא מאמין שהיה תומך ברפורמות לולא כתבי האישום.
ולראשונה כשהמפלגה שלי לא עברה את אחוז החסימה הצבעתי לסיסמא של "בנט יינצח את החמאס ושקד תנצח על בג"צ".
ותמיד הזכרתי את הפסילה של רות גבינזון ז"ל כהוכחה שבג"צ הוא בית משפט פוליטי.
והצבעתי לימין החדש כשהסיבה העיקרית הייתה שלדעתי איילת שקד הייתה חייבת להישאר כשרת משפטים כדי שימונו שופטים ימניים.
ואם יש לך זמן תדפדף בדפים של הפורום מלפני 5-10 שנים ותראה בדיוק איפה היו חברי הפורום הוותיקים. רמז: לא תמצא אף ימני שמהלל את מערכת המשפט ומפרגן לנאום התמיכה של ביבי במערכת.