עוד מישהו שם לב

לא התכוונתי שהוא ישן כל יום עד

2 בצהריים אלא שהוא לקח "חופש" מהעין הציבורית כמו שצריך לקחת כל אומן מצליח שלא רוצה "לשרוף" את עצמו. נ.ב כתבתי 90 אחוז=לא כולם

Psycho BuZZ

New member
עוד משהו קטן בנושא...

אמינם אמר בראיון שהוא הגיע לנקודה בקריירה שהפופולריות שלו היא יותר מדי גדולה בשבילו. הוא אמר גם שיש לו כבר כמעט את כל החומר בשביל אלבום חדש, רק שהוא לא רוצה להוציא אותו בקרוב, ואולי רק בשנה הבאה, כי הוא רוצה להדגיש יותר זמן ללייבל שלו "Shady Records", כלומר לעסוק יותר באלבומים של החברה שלו כמו אובי טרייס, 50 סנט ופרוף שהאלבומים שלהם אמורים לצאת השנה!

Syndrome

New member
הממם לא קשה לשים לב לזה...

הסיבה הפשוטה שקלטתי רק אחרי שקראתי משהו שאמינם אמר היא הפלואו... שאלו אותו איך ואם הוא התפתח באלבום השלישי (EMINEM SHOW) מהשניים הקודמים? והוא ענה שהוא למד לשבת על הביט טוב יותר. אמר שבראשון זה היה קטסטרופלי, כי הוא כאילו "שיחק תופסת" עם הביט (ועד כמה שזה היה מגניב, יש בזה משהו אם חושבים על זה), בשני הוא קצת עידן את זה, ובשלישי הוא פשוט יודע לשבת עליו מושלם. אז מה שיש לנו זה אמינם שיושב אחד-לאחד על התופים, ובגלל זה הוא נשמע זהה, זה אותו פלואו בדיוק, והאופציות שלו לשחק עם זה מוגבלות. לדעתי במארשל מאת´רס אל.פי, כשזה היה באמצע בין הפלואו המטורף שהיה לו פעם לבין עכשיו הפלואו היה ברמה מעוררת התפעלות (Kill You לדוגמא)...

Psycho BuZZ

New member
כן, נכון...

אבל אפשר לראות בדברים שלו קצת צניעות, כי The Slim Shady LP היה אחד האלבומים הטובים בהשוואה לאלבומים ראשונים (הכוונה לאלבומים מסחריים) של ראפרים שונים. אני נותן לאלבום הזה (כאלבום מסחרי ראשון) 10/10 מבחינת ליריקה והפקה (טוב נו, דרה לא חדש בתחום אבל עדיין).

InTo YoUr SoUL

New member
אההההה יש כמה שירים שכן..

ויש כמה שירים שלא.. אבל בכלליות... נכון...

multi

New member
אמרתי את זה כבר ממזמן

לוז יורסלף נשמע כמו סקוואר דאנס ויש עוד דומים

Psycho BuZZ

New member
כל השירים של ביגים זהים...

אם אתה אומר ש-"Lose Yourself" נשמע כמו "Square Dance"... וגם השירים של ג´ה אותו הדבר!

Psycho BuZZ

New member
אני רוצה להבהיר משהו...

לא התעצבנתי עכשיו בכלל... אם מישהו ראה בתגובה שלי שאני מעוצבן אז אני מאוד מצטער... הגבתי ריל...

מה היה אומר אמינם אם הוא היה יודע

שהמעריץ הכי גדול שלו במזרח התיכון(ממממ...סטן....מממ....) משווה אותו לג´א רול? אמינם לא צריך להיות כמו ג´א רול זו בדיוק הנקודה.ואני באמת חושב שיחסית אמינם לא חוזר על עצמו(אבל באמת לא תזיק לו הפסקה).

omritoto

New member
ד"א עכשיו סופשבוע אמינאם בMTV

היה עכשיו למשל על הסרט שלו, ועל הקליפים שלו, ממש מגניב..

sgold666

New member
האלבום של

אמינם לא ממוחזר הסינגלים שהוא שולח לאם טי וי אולי ממוחזרים וגם לא ממש לדעתי...

למעלה