עוד מישהו שם לב

baduist

New member
עוד מישהו שם לב

שאמינם מתחיל להשמע אותו דבר? אותו דבר? אותו דבר? אותו דבר? החלפנו תופים, השארנו את הפלואו:) כבר שלשה סינגלים רצוף....:) אני זוכר שפעם זה מה שהיו אומרים כל פעם שהיה יוצא שיר חדש של בריטני...מעניין אם לאמ. נגמר מה לחדש או שהוא פשוט קלט שהוא יעשה יותר כסף בשיטה של בריטני:)

baduist

New member
אגב,

לא אמרתי שהשירים לא יפים, הם פשוט נשמעים כמעט זהים. הוא עדיין ראפר כשרוני ומיוחד. רק שהוא גם (אוי ויי!!)...מסחרי

אני דווקא חושב ש..

"לוז יורסלף" נשמע אחרת משאר הסינגלים של אמינם(גם במסר המאד חיובי לשם שינוי) ובגלל זה השיר גם כל כך הצליח.

omritoto

New member
בסופו של דבר כולם ימחזרו את עצמם

כמה דיסקים אתה רוצה שהוא יוציא בלי להתחיל למחזר את השירים... זה בעיה שיש לכל אומן- מיחזור. גם טופאק ממחזר אם שמת לב...

NuckBunnies

New member
הוא תמיד היה ילד של טריק אחד

בואו נראה. אמא שלו - חרא. פופ (וסתם מוסיקאים שהוא לא אוהב) - חרא. הוא זבל לבן וגאה בזה, מודרפאקר. זין בכולנו. פיספסתי משו? הבעיה היא שבשנה האחרונה, השנה הכי מוצלחת שלו, הראפר שכנראה יהיה (אם לא כבר) הראפר הכי מצליח אי פעם, הוא שרף את עצמו אצל הרבה. אוהבים אותו, אבל די, אלבום, סאונדטראק, סרט, הופעות אורח - זה כבר יותר מדי. שיסתום קצת, כאילו, הוא מנסה להתחרות עם ג´י זי על תואר "הראפר שפולט הכי הרבה חומר ללא הפסקה"? ובזמן האחרון הוא שינה את השטיק שלו. הוא מקופח, הוא נלחם, הוא בא מהרחובות, בדיוק כמו ג´ני שבאה מהבלוק, אבל עדיין, אמינם נשאר אמינם, עם או בלי האיומים על מובי (ואלוהים, שיפסיק לאיים וכבר ירצח את המשקפופר המעצבן הזה). וLose Yourself הוא אחלה שיר. כמו רוב השירים שלו. רק שזאת הבעיה, זה כמו כל השירים שלו. זה אותו אמינם עוד פעם ועוד פעם ועוד פעם ואין לי כוח לזה. ופרט שולי אחרון - הוא תמיד היה ממוסחר. לא שזה גורע מאיכותו כאמ סי. NuckBunnies אלוהים בפונציה, נהג אוטובוס במציאות, ולכו לקרוא את אדגר קרת לפרטים נוספים.

NuckBunnies

New member
נראה לי שאמרתי כבר

אבל הנה ההסבר - אין יותר רשימת תפוצה, הודות לשיכלול פקטורים המורקבים בעיקר מחוסר זמן, חוסר יכולת להמליץ על שירים כל פאקינג שבוע, ועצלנות טהורה. מתנצל מקרב לב, והיה נורא כייף להמליץ, והיה נורא כייף שאנשים אהבו את זה. אם אתם רוצים המלצות מדי פעם כאן או משו, אין לי (ואני בטוח שאחרים יתרמו כמו כן) בעיה, רק תגידו כיוון ונראה מה אני יכול להציע. NuckBunnies אלוהים בפונציה, נהג אוטובוס במציאות, ולכו לקרוא את אדגר קרת לפרטים נוספים.

EmGee

New member
אם זה לא קשה לך אז תמליץ כאן כשיש

לך זמן, אני אישית מאוד אהבתי את ההמלצות שלך.

NuckBunnies

New member
הנה כמה זריקות מהראש

להוריד -כל שיר- שקרייג דיויד עושה לייב ואקוסטי. למה? כי לבן אדם יש את הפלואו הכי יפה עולם המוסיקה. נקודה. אין, כל הראפרס מודרפאקרס יכולים ללכת לשיר על אחותי, הוא ענק, הוא אלוהים, הוא בן 20 ואלוהים יודע שאני רוצה לשמוע ממנו עוד. הבעיה היא שבעוד שהפלואו ופרייזינג שלו מבריקים, ההפקות מדי פעם גורעות ומכבידות על הנ"ל, לדוגמא הסינגל האחרון שלו Craig David - What´s Your Flava שיצא פחות או יותר חמוד-אך-מעצבן-משו ובגירסה אקוסטית הופך למעולההה (כפי שראינו כאשר הופיע בטי אר אל). בכל מקרה, אם אתם רוצים לראות על מה אני מקשקש תורידו את: Craig David - Rewind Freestyle (Live Acoustic) נראה לי שזה מאמסטרדם. בכל מקרה, זה השיר שמדגים את הגאונות שלו. הוא עושה שם שתי פריסטיילים שמשאירים אותי עם פה פעור כל פעם מחדש. Craig David - Fill Me In (Live Acoustic) Craig David - Seven Days (Live Acoustic) ונעבור הלאה. מיסי אליוט ענקית. והפעם נמליץ על שיר מהאלבום החדש שלה, שאמנם לא הכי טוב, אבל הפתיע אותי נורא. למה? כי מתארחת בו ביונסה נואלס מדסטיני צ´ילד, האישה והתחת בכבודה ובעצמה. בדרך כלל היא ממש ממש מעצבנת אותי (משו בגישה והקול שלה). כאן היא יוצאת נחמד. וזאת מיסי. אין עלי מיסי. Missy Elliot - Nothing Out There For Me נראה לי שכבר דיברתי על השירים הבאים, אבל שיהיה: Sugerbabes - Stronger Swollen Members Featuring Nelly Furtado - Breath לאוהבי הנפטונס Clipse Featuring The Neptunes - Grindin` האמתי שבזמן האחרון אני שומע דברים הרבה הרבה יותר ישנים, והרבה פחות היפ הופ (לא בגלל חוסר אהבה, אלא בגלל שפשוט יש לי פחות משאבים בז´אנר כרגע ולכן אני מעמיק בז´אנרים אחרים). לכן, המלצה אחרונה: דיויד בואי. הכל. ביחוד האלבום המעולה The Rise And Fall Of Ziggy Stardust, שלקח לי חודש לקלוט איזה יופי הוא ולהתחיל לסגוד לו. David Bowie - Starman אגב, טור ההמלצות הכי טוב בארץ נמצא במוסף תרבות של מעריב בסוף השבוע, תחת פרי עטו של גל אוחובסקי. יש לו ידע מוסיקלי -עצום-, בכל תחום (כולל היפ הופ, למרות שהוא לא כותב על זה יותר מדי), וטעם משובח ביותר. שווה. NuckBunnies אלוהים בפונציה, נהג אוטובוס במציאות, ולכו לקרוא את אדגר קרת לפרטים נוספים.

אמינם בחור חכם

באלבום הקודם שלו היה "בום" לא פחות גדול ואחריו הוא לקח שנתיים הפסקה וחזר שלכולם כבר לא נמאס ממנו אבל עוד לא שכחו אותו.ככה הוא יעשה גם הפעם. ובמה אמינם יותר "ממוסחר" 90 אחוז מהראפרים אחרים?מוסיקה שחורה היא מוזיקה "ממוסחרת"(אם תרצו להודות בזה או לא).כלמור מוזיקה שמושכת אותך בביט יותר מאשר בליריקה.לא אשמתו שהוא לבן ועושה שירים שאנשים אוהבים.

NuckBunnies

New member
לא אמרתי יותר אלא כמו

ומיסחור בדרך כלל פוגע מעצם הגדרתו באיכות של המוסיקה כי הוא מוביל להתפשרות אומנותית, אבל יש מקרים שמיסחור לא פגע במוסיקה בכלל, ואולי אפילו שיפר אותה. NuckBunnies אלוהים בפונציה, נהג אוטובוס במציאות, ולכו לקרוא את אדגר קרת לפרטים נוספים.

תסביר לי את הקטע עם "מיסחור"

אם בן אדם יוצר שיר מהלב(לפי מיטב יכולתו) והרבה אנשים אוהבים את השיר זה עושה אותו "ממוסחר"??? לא קל לכתוב להיטים,אתה יודע.

NuckBunnies

New member
עצם הניסיון ליצור "להיט"

ולא שיר, מוסיקה, אומנות, כבר מעיד על הבעיה עם מסחור. אמני מוסיקה פועלים בשתי רמות בסיסיות לטעמי האישי. הבדרנים, entertainers, שהם עושים את המוסיקה כדי לבדר, כדי לגרום למאזינים להרגיש, וכו´. לא פעם הם גם חוצים גבולות ממוסיקה לכלל תעשיית הבידור ומופיעים בסרטים, טלויזיה וכדומה. ויש את האמנים, שעושים את המוסיקה כיצירת אומנות, מביעים חלק מהנשמה שלהם על האלבום, ללא התחשבות באיך שהדבר ישפיע על אחרים, ואם כן, אין הם מנסים לרכך או לעדן. היצירה היא שלמה וחזקה, טהורה משיקוליים לא אומנותיים. ההבדל כאן הוא לא בהכרח באיכות, אלא בתפיסה הבסיסית של משמעות ותפקיד המוסיקה, אם היא כלי בידורי או יצירת אומנות (אני מקצין קצת, כמובן שיש המון שטחים אפורים באמצע). מסחור זוהי תופעה שמשפיע בעיקר על אמני בידור. מיסחור מוסיקלי (בניגוד למסחור של בובות, פוסטרים, בגדים וכדומה שלא משפיעים בהכרח על הפן המוסיקלי) זהו בעצם שינוי המוסיקה בשביל להפוך אותה ליותר קלה לעיקול, ליותר ממוסחרת, ליותר מיינסטרימית. ברגע שבתפיסת האמן נכלל קהל המאזינים אז יש, בין אם זה קורה במודה או בתת מודה, התפשרות מסויימת. "איך זה ישמע בשבילהם". זה משפיע על כל אמן שמוציא אלבום, היום שלהוציא אלבום זה לא קל ועושים את זה כדי שאנשים ישמעו אותו. הבעיה היא שיש כאן בעצם התפשרות בין החזון הטהור של האמן לבין הטעם של קהל המאזינים של הבדרן. התפשרות זו לא פעם מובילה להדרדרות מוסיקלית ואיבוד יושר אומנותי בסיסי, חזרה עצמית מפחד משינויים וכו´. למרות זאת אני לא שופט אמנים בקונטקס של ממוסחר או לא. אין לי בעיה עם אמני ראפ ממוסחרים (99% כאמור), או אפילו עם אמני פופ ממוסחרים. מיסחור לא בהכרח משפיע על האיכות. אבל, אין מה לעשותף, אני תמיד יעריך יותר אמן שלא מתפשר, ושלא מפחד להסתכן. לא ש"להעריך" זה אותו גבר כמ "לאהוב", mind you. זו דעתי לפחות. NuckBunnies אלוהים בפונציה, נהג אוטובוס במציאות, ולכו לקרוא את אדגר קרת לפרטים נוספים.

אני מסכים עם כל מה שכתבת

אבל מה עם אומן שיוצר מהלב מתוך "אומנות" ועדיין יוצר להיטים?הוא גם ממוסחר? הרי ברמת העיקרון אפשר לטעון שכל מי שעושה ווידאו קליפ או אפילו מוכר את הדיסקים שלו בכסף "ממוסחר".למה לא לתת לכל אדם(גם עני) את האפשרות להנות מ"האומנות" שלך?

NuckBunnies

New member
מסחור זה דבר שנוגע בכל דבר

שנמכר, שמשווק, שאנשים משלמים בשבילו כסף. נקודה. השאלה עד כמה, מתי זה הופך להיות מדבר לגיטימי לדבר בזוי (ברמה הערכית). אמן שעושה "אומנות" ויוצאים לו להיטים זה לא דבר רע, ולא מסחור. בן אדם שמשנה את האומנות שלו בצורה דרסטית בשביל שיצאו להיטים, זה מסחור ברמה בזויה בעיני. NuckBunnies אלוהים בפונציה, נהג אוטובוס במציאות, ולכו לקרוא את אדגר קרת לפרטים נוספים.

NuckBunnies

New member
לאאאאא

הם ממוסחרים. זה שהם אף פעם לא הביאו חזון אומנותי זה פרט שולי. הם בונים את המוסיקה שלהם בהתאם לצרכי הקהל, וזה מיסחור. לא משנה מה בא קודם. נכון, הם לא "-הת-מסחרו" כי זה אומר שפעם הם לא היו, הם ממוסחרים.

Psycho BuZZ

New member
אני בטוח שמישהו תהה למה אני לא מגיב

טוב, כנראה שלא
... ובכל מקרה... כשאתם אומרים שאמינם ממוסחר אז תגידו במה... האמת אני לא מסכים קצת עם אני מקנא באנריקה כ לא כל הראפרים ממוסחרים... ואמינם לא לקח הפסקה לשנתיים, הוא ייסד את השיידי רקורדס אחרי The Marshall Mathers LP, עשה אלבום ל-/עם די 12, כלומר הפיק אותו והשתתף כמעט בכל השירים! בקיצור הוא הוציא את די 12 לאור. וגם הצטלם בסרט! אולי עשה הפסקה מאלבומים שלו, אבל בהחלט לא עשה הפסקה בכללי!

למעלה