עוד מישהו חושב...

SaberTooth

New member
עוד מישהו חושב... ../images/Emo35.gif

עוד מישהו חושב כמוני, שהסידרה נוצרה ע"י אישה שממש ממש שונאת גברים
כאילו, האישה עוסקת בכוח השלוש, שלוש נשים חזקות (מכל גבר) שמתרתם להביס לבדן את הרשע
הסידרה גם אומרת שאוב הנשים [יש את השדות וכוהנות האופל (מאקניל
)] טהורות וטובות, ומתרתן לעזור לעולם, ולעומת זאת כל הגברים (חוץ מליאו ודריל) רשעים ומושחטים ומתרתם להרוס את העולם ולכפות עליו רשע, כי כל רוב הגברים (חוץ מה"תמימים" שמהם יש ממש מעט) היו או מכשפים טו שדים שכל הקיום שלהם סובב סביב חיסול האחיות המכושפות. לא ראינו אפילו גבר אחד (טוב טוב... יש את ליאו ודריל) שעזר לבנות

PopPy

New member
לחשוב? יותר מדי בשבילי...../images/Emo85.gif

אני כן יודעת שדה פאוור אוף טרי הוא פמיניזם, לא שנאת גברים
GO תסריטאים!

Ophel McNeil

New member
אתי צודקת וטועה.

(וכן, זה תורך לעשות חידה). קודם כל, תנו לי להפריך לכם טענה - הסדרה ממש, ממש, אבל ממש לא פמינסטית. רוב הזמן רצות על המסך שלושה בנות "כוסיות" חצי ערומות, וכפי שאמרתי כבר בעבר - פמינסטית כמו בלונדינית ערומה ברחוב שמדברת על זכויות הנשים להצביע. אבל מצד שני, הסדרה גם לא שונאת גברים. עובדה, שהבנות, לא משנה כמה הן חזקות, ממש לא הולך להן בחיי האהבה, והן כן זקוקות לגבר לצידן, ומחפשות אהבה. ודווקא לא חסרים "חפים מפשע" בנים, ומכשפות רעות שהן בנות. איך הגעת למסקנה אחרת?

SaberTooth

New member
אז למה...?

למה אין מכשפים טובים
למה יש רק מכשפת טובות
מה, כל גבר שנול להיות מכשף נגזר עליו להיות רשע
למה יש רק נשים יכולות ליבחור בן טוב לרע

Ophel McNeil

New member
סליחה, אין מכשפים טובים?!

זה שאתה לא יודע עליהם, לא אומר שהם לא קיימים! מה אם מקס מהעונה הראשונה? ואנדרו מהעונה הרביעית? אם תשים לב, בסדרה לא מוזכרים הרבה מכשפים טובים בכלל - בלי קשר למינם. לפעמים מוזכרות בנות, ולפעמים בנים, מה שמשרת יותר טוב את התסריט. אתה ממציא עובדות, ופשוט מאמין בהם.

Woogyman

New member
גם פיבי אמרה בפרק 11 של העונה ה3

"ראיתי מכשף (Warlock) הורג מכשף זכר (Male Witch)". Warlock - מכשפים (לא שדים) רעים, מכל המינים. Male / Female Witch - מכשף / מכשפה טוב/ה משני המינים.

הוגו

New member
מה זה???

מה זה 4X20 או 4X3 מה זה עונה ופרק תענו לי ?????????

Woogyman

New member
4X20 = עונה 20 פרק 4

הגיוני? לא. לא כל כך קשה להבין איזה מהם זה עונה ואיזה פרק...

הוגו

New member
נירא לי גם אתה היתבלבת

לא עונה 20 פרק 4 ההפך עונה 4 פרק 20 לא?

Woogyman

New member
זה היה ציני...

רשמתי לך שזה לא הגיוני אז ההגיון אומר שזה עונה 4 פרק 20...

Cole cohen

New member
פעם אחת ולתמיד!... הספרה מצד ...

שמאל של הX היא מספר העונה הספרה מצד ימין של הX היא מספר הפרק...

הוגו

New member
אולי דיי../images/Emo70.gif בנתי!

הבנתי הבנתי דיי כבר!!!!! דוגמא 3X6 = פרק 6 עונה 3 הבנתי!!!!!!!! דיי עם זה פעם אחת הבנתי אני ידעתי מה זה רק לא היתי בטוח!

As I Am

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo103.gif

אולי זה היה כי המשהו הזה הכיל ספוילר בלתי מסומן?!?!?! את כתבת ספוילר, ורק אח"כ שמת סימן של ספוילר - ואח"כ עוד ספוילר. זה לא הולך ככה, סורי.

למעלה