עוד מישהו חושב שBURDEN IN MY HAND

JOE KALIBER

New member
עוד מישהו חושב שBURDEN IN MY HAND

זה השיר הכי טוב של סאונד גארדן? בעיקרון אני לא מכיר עד כדי כך הרבה שלהם אבל ממה ששמעתי הוא הכי טטוב

חולוני

New member
כן, סאונדגרדן התפרקו לצערי.. :-(

אבל הנה נחמה קטנה..הסולן שלהם, כריס קורנל הענק, מחליף בRATM את זאק דה לה רוסה.. אה, והם התפרקו ב 97. וגם אני חושב שבלאק הול סאן זה הכי טוב שלהם. שיר ענק. :)

נכון מה שאני אכי אוהב בו זה...

שהקליפ בעצם לימד את כל ה``פופ לוורים`` מה זה הרוק העכשווי ונתן תחושת גאווה למרות שעוד לא האבתי מטאל שזה רק יצא (הייתי בן 11 מה אתם רוצים) דרך אגב לי יש רק את הדיסק עם בלק הול סאן מישהו יודע על עוד דיסקים שלהם

.Metal_F

New member
***סאונדגרדן***

סאונדגרדן היום קיימים הרבה הרה לפני האלבום הממש מוצלח שלהם שממנו לקוח השיר שאנשים נוטים להגדיר כ`הטוב ביותר שלהם` (מה שלא נכון לדעתי) הלא הוא SuperUnknown. לפני האלבום הזה (שיצא ב94) יצאו חמישה אלבומים (כבדים יותר) והם: UltraMega OK Flower Louder Than Love Screaming Life/Fopp Bad MotorFinger לאחר ההצלחה של סופר אנ-נואון יצא בעקבותיו Alive In The SuperUnKnown שהיה מהלך די טבעי... ואחריו יצאו שני אלבומים. Down On The Upside והאלום האחרון שיצא ב97 A Sides.

ed547

New member
אני הכי אוהב את rusty cage ו pretty

nose... הם באמת היו להקה מצוינת. אבל אם קורנל יעבור להיות הסולן של רייג אז אולי ישתנה הסגנון שלהם מעט למרות שיש לו קול שיכול להתאים קצת למחאתיות של זאק.. בכל מקרה שמעתי שהם גם הולכים להחליף שם אז בכלל הלהקה משתנה..

ed547

New member
אגב מישהו שמע את הקובר שלהם ל..

come together של הביטלס?!?! הם עיוותו אותו לגמרי אבל יצא כבד ומגניב.. אחח נוסטלגיה..:)

למעלה