עוד מישהו חוץ ממני?

H N 1

New member
עוד מישהו חוץ ממני?

יש פה עוד מישהו שמשתמש בגרסא 3 בטא? בתוכנת המצגות, בעבודה על מחשב חלונות, בכול פעם שאני מנסה ליצור תרשים טיפה יותר מורכב מסתם שתיים שלוש צורות - העסק קורס לי. לעוד מישהו זה קרה/ קורה? ====================== לייעוץ טכנולוגי איכותי - הכנסו לאתר

yossin

New member
לא

ראשית, האופן אופיס זו אפליקציה מרכזית בעסק שלי, ולכן לא יכול להרשות לעצמי לבזבז זמן על נסיונות כושלים שנית, בשביל זה יש בחורים אמיצים כמוך. זו המהות של בטא- לא? אגב, האם יש שיפורים משמעותיים ב BASE? או שלהשאר עם אקסס?

TheSamuraiJack

New member
בעניין השיפורים...

האם יש באמת שיפורים חדשים? יש הבדל בנפח הזכרון שהוא תופס בזמן ריצה? מהיר יותר? או שזה רק שידרוג חיצוני יותר? אם אוכל לקבל הפניה בלינקים לאתרים שיוכלו לעמוד על ההבדלים - או על ההתפתחויות (אם יש)... לא כלכך מצאתי כאילה - אולי סתם פספתי. תודה

H N 1

New member
עצוב

אף אחד בישראל לא משתתף בניסוי בטא כזה ו*גם* מגיע לפורום הזה? לגבי ה BASE - אני לא יודע לענות לך כי אני לא משתמש בו (ולמען האמת גם מעולם לא באקסס) אבל למה שלא תתקין ותנסה? כמו שכבר כתבתי בעבר - גרסא 3 יודעת לעבוד ליד גרסא קודמת מבלי להתנגש.... אם תרצה לערוך ניסוי מקצועי יותר - כמובן שנשמח לעזור. ====================== לייעוץ טכנולוגי איכותי - הכנסו לאתר

פגישה עם סופי גוטייה

במסגרת נסיעה שלי לצרפת, נפגשתי עם סופי גוטייה (מרכזת את פיתוח הפרוייקט הצרפתי באופן אופיס). היא הסבירה לי שבספטמבר מתוכנן הפצה הרשמית של אופן אופיס 3. בימים אלה עושים בדיקות איכות בשפות רבות. היא שאלה אותי אם יש אנשים בישראל שמשתתפים בניסויים אלה. אם מישהו מעוניין לדווח על תקלות, כרגע אוספים את הבעיות על מנת לתת מענה בהקדם. לגבי חידושים בגרסה 3: אופן אופיס יוכל לקרוא את מסמכי מיקרוסופט (אופיס 2007 ), אפשרות עריכת קובץ PDF . טרם קיבלתי דיווח על חידושים בכל התוכנות. ד"ש מצרפת

TheSamuraiJack

New member
תוספים מצויינים...

בייחוד העובדה שOOo אמור לקרוא גם PDF וממנו ליצור קובץ חדש - לא ברור לי עדיין איך - אבל כולי תקווה שזה יעבוד כמו שצריך, לפחות אחרי שלבי התיקונים. בכל מקרה, אותה שאלה ששאלתי עוד קודם, האם השיפורים האילו יוסיפו לנפח זמן הריצה של התכנה? ישפיעו על תגובת המחשב בזמן העבודה? האם יש שיפורי איכות עבודה מעבר לשיפור של הממשק החיצוני והתוספים - מכיוון שאילו הם נושאים שהם הרבה יותר חשובים מצורת הממשק, ראו ערך השיפור האחרון של FF (אין כמעט שינוי בממשק - אבל הם שיפרו בצורה משמעותית את יכולת ניהול המידע שלהם Cahce ,היציבות של FF ואת החיפוש בשורת הכתובות). אני לא מצפה שתוכלו לענות על הכל - אך אם תוכלו להפנות אותי ללינקים אחרים שמהם אוכל לשאוב מידע מבלי להתקין את OOo3 על הLaptop שלי - אודה מאוד

למעלה