עוד מטבע מעניין ב-GlobeCoins.com

dobo

New member
איפה אני מוצא רשימת הטבעות של סובריין?

אני מחפש את רשימת ההטבעות/מיטבעות של הסובריין (אדוארד וריצ'ארד) בחלוקה לפי שנים.

תודה

romania1964

New member
סוברינים

אפשר לשאול בתור אחד שחדש בתחום :מה יתן לך מידע זה ? לפי מה שהבנתי אין למטבע ערך אספני או שאני טועה? תודה מראש על התשובה

dobo

New member
לרובם יש ערך אספני

אבל ההפרש בין הערך האספני לערך הזהב לא תמיד גדול במיוחד.

בכל זאת יש כמה נדירים קצת יותר והערך שלהם גבוה יותר.

גלעד133

New member
סוברינים....

עניין של מחיר המתכת ורוח התקופה והאופנה וכמות הדרישה של בני דודינו. לפני 3 - 4 שנים ניתן היה לקנות סוברינים רגילים של גורג או אדוארד באחוזים בודדים מתחת למחיר המתכת. היום הגלגל התהפך. מה יהיה מחר - הנבואה ניתנה לשוטים.

romania1964

New member
מחיר הסוברין

למה כל אחד שמוכר סוברין חושב שמוכר מטבעה נדיר ? ודבר לא פחות חשוב למה המוכרים חושבים שהקונים מוכנים לשלם כל מחיר ? איפו הכבוד שהיה פעם : יש מחיר מבוקש ומחיר המכירה נסגר בין המוכר לקונה לאחר משא ומתן מכובד לא כך? מזה הנורמה החדשה הזאת לא לענות למאיל או להצעה ?איפו פה הכבוד של הקונה שבידיו הפפלינוס?תשובהֱֱ הפראיירים לא נ
גמרים רק מתחלפים !סוברין במחעיר 1270 שח ! 50 פזו במחיר 15000 שח ועוד מלא דוגמאות ביד 2.חברים המחיר מופרז לא מתאים לשלוח את המוכרים למכור בשטחים ולא להתפשר על מחיר הוגן משא ומתן מכובדֱ!איפו אנחנו הכסף לא צומח על העצים

powo

New member
תנסה אוביקטבי להיות בצד המוכר

המוכר בטוח שיש לו משהו מאד יחודי.והמסקנה הראשונה למקסם את המכירה.וכדי להיות בטוח הוא שואל ומתעניין לפחות אצל עשרה אנשים.ולבקש הוא מתחיל במקסימום .ולאט לאט מתגמש.אז תבין אותם גם
ואין שום צורך לכעוס

romania1964

New member
הכל ברוח טובה

היות ואני לא מוכר לא מכיר את הענין .הנקודה היא בדרך יותר ולא בתוצאה .קיבלתה מאיל ולא מתאים לך ?לא תודה זאת גם תשובה לכל דבר .קיבלתה מאיל מרגיז ולא מכובד תשאיר את השולח ללא תשובה גם זה בסדר .הכל מקובל לא ,כן,לא מתאים,לא מעונין ,לזה התכונתי גם לא רק למחיר הרי אנחנו יהודים כן?סליחה אם העלבתי אדם כל שהוא מכותבי הפורום ! אתה יודע מה עוד" מרגיז "? המשפט "כמה זה שווה" כאשר כותה או זה שמעלה את השאלה יודע טוב מאד שווי והמשפט לפחות בעיני משמש דרך בדית יושרה יותר מאשר דבר אחר .אתה היתה נחמד וניסיתה לתת הסבר למחיר ועל אני חייב לומר תודה .אמתין לעוד תגובות של אנשי הפורום תודה שוב

powo

New member
דרך אגב..........

הכניסה הראשונה שלי בפורום הזה היית.........בשאלה.......... כמה זה שווה.ומאז אני פה כבר כמה שנים.ומשתדל לתת תשובות .לכמה זה שווה

למעלה