עוד מוקדם לדבר

SnapDragon

New member
../images/Emo45.gif

אכן דיסק קאברים ו- הופעה. אני לא יכולה לחשוב על סיבות למה לא. כל ההכנסות יכוסו ומעבר. אנשים ממש צמאים לביצועים חיים שלו. שלא לדבר על קאברים וניגונים נדירים שצריך לדלות מעמקי הרשת בפינצטה, אם בכלל. אולי יהיה אלבום כפול? (עוד בשבריר השניה שזה עלה לי בראש ביטלתי זאת במחי יד דמיונית
).

בספיישל בגלגל"צ

הוא אמר שאשתו כל הזמן אומרת לו שיפסיק לעשות שירים עצובים... אבל זה לא ייקרה.
וואו, אני גם מקווה לנוכחות של צח! אבל אני חושב שדיסק הופעה זה די רע. הופעה זה הופעה ודיסק זה דיסק ולא צריך לערבב, ונראה לי שגם הוא חושב ככה...

TEENAGER1

New member
לא אשתו אמרה את זה, אלא רותי מרום היחצ"נית../images/Emo3.gif

כאילו, יש סיכוי שגם אשתו אומרת לו את זה, אבל הסיכוי שהוא יספר דבר כזה בספיישל רדיופוני הוא קלוש ביותר.

Walk Two Moons

New member
הייל צח! /tapuzforum/images/Emo45.gif

וכשחושבים על זה, מוזיקה שמחה מבית היוצר של אביתר יכולה להיות מעניינת מאוד!

../images/Emo6.gif

היה ראיון ב7 לילות בידיעות (עמוד אחרי הראיון המזעזע עם משינה), לפני כמה שבועות, עם דודו אהרון. והוא דיבר על זה שהעם לא אוהב את אביתר בנאי, ועובדה- אביתר בנאי לא עשה היכל התרבות אחרי שני אלבומים. ואז דמיינתי לעצמי את אביתר בנאי בהיכל התרבות עם שרשר וקוצים, שר: "מחיאות כפיים, כפיים, כפיים!"

shoham95

New member
../images/Emo6.gif

קראתי את הכתבה והתעצבנתי עליו- מה הוא חש?
וגם אני דמיינתי את אביתר בהיכל התרבות ככה וזה ממש הצחיק אותי

הייתי רוצה לשמוע

אלבום אירוח. כזה שישלב כמה אמנים יחד עם אביתר. אירוח שאני יכול לחשוב עליו כמאתגר הוא שולי רנד.

סליחה שנזכרתי רק עכשיו

אבל זה פשוט קפץ לי לראש ואני לא מבין איך לא חשבתי על זה קודם. אני כמעט בטוח שהאלבום הבא יהיה הזוי כמעט כמו שיר טיול. זה פשוט הרצון של אביתר לברוח מהמיינסטרים.

למעלה