עוד מוקדם לדבר

TEENAGER1

New member
עוד מוקדם לדבר

אבל אחרי שבפעם הקודמת זה עבד לי ממש לא רע (חוש נבואי? אינטואיציות נשיות? מי יודע) - יאללה, זרקו ניחושים לגבי האלבום הבא (החמישי במספר
). סגנון מוזיקלי, תכנים, השפעות.. כל מה שעולה לכם לראש. אני יודעת שזה עוד רחוק, ועוד לא שמענו אף שיר ממנו - אולי אפילו לא נכתב עדיין אף שיר ממנו, אבל זה רק הופך את זה ליותר מעניין. (אני אשמור את השרשור במועדפים עד שנת 2018 כדי להשוות כשהאלבום באמת ייצא
)

תודה שהזכרת לי להתבאס מזה שיש כל כך הרבה זמן

לא, סתם, שאלה יהיו הבאסות שלי. מאה אחוז שיהיה לפחות טקסט אחד מולחן מתהילים, בגלל שאני חושב שאביתר תמיד רצה לעשות את זה אבל משהו עצר אותו, אולי הפחד להפוך לדוס עם קרניים
. בכל מקרה מזה הוא כבר בטוח לא פוחד. אני מתפלל שיהיה יותר פסנתר, שזה הדבר היחיד שחסר לי בלכ"י... מה שכן, אני מעריך שמבחינה מוזיקלית לפחות, האלבום יהיה קרוב יותר לראשון ולש"ט (גם את ראשי התיבות האלה לא המצאתי, נכון?), בגלל שבשלב מתקדם יותר של החזרה בתשובה היחס לעבר יהיה פחות מבולבל, יותר פייסני אולי. מן הסתם אביתר יחזור למקומות ה"אפלים" והמסתוריים, כי גם לו וגם לאמיר, ואני מצטט- יש "משיכה טבעית אל מקומות מורכבים ואפלים". בלכ"י היה רצון ליצור משהו נקי. עכשיו, אחרי שהוא יצר את המשהו הנקי הזה, הוא יכול לחזור למשיכה הטבעית שלו. קיינד אוף- נורא כיף לטייל בעולם אבל מדי פעם צריך לחזור הביתה למלא מצברים, שזה מה שקרה בלכ"י, פחות או יותר.

SnapDragon

New member
יאוזה.

טוב, אני לא ידועה בתכנוניי ארוכי הטווח, ואני גם חוששת להתיימר לנסות. מה גם שעוד כמה שנים זה יחזור לי כבומרנג בפני הדור הבא (פלאש-פורוורד מבעית: חיי בשנת 2018). נתחיל בזה - סחה על האינטואיציה (כח נשי, אחותי) הנ"ל. ותיקון קטן: באחד הקישורים בחודש האחרון (ע"ע:http://www.elinati.com/zach/) צח צוטט כאומר: "רק לפני שבוע הוא זרק שיש לו הרבה שירים שמרחפים באוויר והוא צריך להוריד אותם..." - וזה היה בדצמבר. ייפי קאי יאיי... אז קבל עם ועדה, או במילים אחרות קוראיי ישראל היום, ניצנו בזעיר אנפין של האלבום הבא הוצא מהארון ! או שמא מהמגירה. ונמשיך; שקט יקירי, ואם נקרא לילד בשמו - מתיתיה, הרבה אנשים ממלמלים "לו יהי" בקריאת החלק האחרון של תגובתך. האמת? אני הייתי אחת מהם, אבל אז התנפצה הבועה. זה לא ממש יקרה...(ולגבי החלק הראשון- עדיין לא פיענחת את ה-"זאב-זאב"? בוא ננסה משהו אחר - אתה הילד שמושך לדת בצמה. מתקרבים עכשיו?). אני מאמינה, גם אם נאחזת חזק מידי בציפורניים באמונה הזאת, שיהיה שונה מ"לילה כיום". חייב להיות שונה, נכון? לא 180 מעלות. גם לא 100. אבל לפחות 65. מה יהיה שונה? הו, קטונתי. אין נביא בעירי. אבל שוטו, ידידיי.

הי, שקט זה אני!

הבנתי את הזאב זאב
זה די מדויק
אבל טיפה יותר מורכב... בהזדמנות. מושך לדת בצמה זה כבר יותר מתקרב
אבל כאן זה ממש לא שייך. אלף, כי בחיי, לכ"י הוא (תהרגו אותי) עדיין האלבום שאני הכי אוהב. אין כאן שאלה של לו יהי, ואם אביתר לא ילך לכיוון הזה, זה לא יהיה בעיניי פחות טוב מאשר אם הוא כן היה הולך. אני פשוט חושב שזה שלב כלשהו בתהליך. ודווקא הקטע של הדת לא שייך כאן בכלל, כי המקומות האפלים קשורים לדת בדיוק כמו המקומות הנקיים... מה זאת אומרת לא 180 מעלות??? ברור שזה יהיה 180 מעלות, מהעובדה הפשוטה שברגע שזה יהיה פחות מ180 אביתר לא יסכים לצאת עם הדיסק הזה!

shoham95

New member
אני כבר אהיה זקנה כשהאלבום יצא ../images/Emo7.gif

למרות שאני עדיין מקווה שעוד שנתיים כבר יהיה אלבום. מותר לקוות... בטח יהיה לפחות פיוט אחד באלבום [ואני מקווה שרק אחד]. ואת האמת- חוץ מזה- אין לי שום ניחוש. זה נראה לי קשה מדי לפענח מה אביתר יעשה
ואחרי שאמרו לי שאביתר אמר שזה לא יהיה דיסק שכולו פיוטים- אני רגועה. אני סומכת על אביתר שהוא יוציא אלבום מעולה, כמו שהוא יודע
ומקווה שזה יקרה כמה שיותר מהר.

אני דווקא לגמרי מוכנה לתת לו זמן

שדברים ייתעכלו, שיעברו עליו עוד דברים, שיתחדשו המחשבות וההרגשות. אני סקרנית לאן הוא הולך מכאן, בחיים ולא רק במוזיקה. בחיים, וכתוצאה מזה גם במוזיקה. המקום של עכשיו זה קרוב מדי למקום של הדיסק האחרון, ולא שיש לי התנגדות לשמוע עוד ממנו, בלבונטין חשבתי שהקלישאה "הוא אפילו יכול לשיר את ספר הטלפונים" לגמרי נכונה לי במקרה שלו, תמיד טוב לשמוע, תמיד מרגש, אבל מה שבאמת מסקרן אותי זה מה יהיה, ובשביל זה נראה לי צריך קצת זמן. אבל אם לחשוב על מה הייתי רוצה, אז נדמה לי שכבר אמרתי את זה פעם, עוד שיר טיול אחד.

Walk Two Moons

New member
התקווה היחידה שלי בקשר אליו,

היא שלא אמיר צורף יפיק אותו. אבל אני סומך על אביתר בהכל.

רעוּת

New member
התקווה שלי שיחזור בשאלה,

אבל אני אשתוק לפני שיסקלו אותי

odery

New member
התקווה שלי שימשיך לעשות מה שהוא חושב

הוא עשה אתזה מצוין עד עכשיו

Walk Two Moons

New member
בגלל שעם כל הערכתי הרבה

- שלא לומר סגידתי - להפקה המוזיקלית המצויינת שלו בהופעות בסיבוב הנוכחי, נראה שבעוד שבהן הוא מרשה לעצמו להתפרע ולאתגר, הפרפקציוניזם והמקצועיות שלו הפכו את "לילה כיום יאיר" ליצירה סטרילית וחפה מכל זיוף, ולאוסף שירים שכמעט חולפים ליד האוזן מרוב שהם צלולים. צריך ממש להתרכז כדי נגיד להתרגש מהם.

SnapDragon

New member
לא מאמינה שזה נכתב ממני,

אבל אני חושבת שאני מבינה את מה שאמרת.
. אבל אני לא יודעת איזו השפעה אחרת תהיה למוזיקה ככה. זה צריך להיות מישהו מחונן מוזיקלית. ויותר חשוב - נייטרלי, מבחוץ. לא דתי (אויש, נדבקתי מהשקט
)(אבל יש בזה משהו).

תמותי ../images/Emo3.gif

וואו, אבישי, אני כל כך מבין אותך, אבל בעיניי דווקא הפרפקציוניזם הזה הופך את האלבום למדהים... לא יודע, אולי כי זה אני פרפקציוניסט בעצמי. בכל מקרה, אביתר אמר בראיון במקור ראשון שהיה כאן ניסיון ליצור משהו נקי.

Evi Virus

New member
... מעורר מחשבה, יש בזה משהו.

(יש בזה המון משהו אפילו.) (אני מסוגלת להגיד את זה רק בסוגריים כי עוד לא החלטתי סופית מה דעתי...)

אין לי מושג

אני רק מקווה שתהיה בו נוכחות ערה של האדון צח דרורי יש ראיון אחד איתו בגלגלצ כמדומני שהוא אומר שהוא רוצה לעשות מוזיקה שמחה ושהוא באמת מנסה , אני מאוד מקווה שהוא לא יצליח .... וחוץ מזה אני חושבת שהבחור צריך לשקול להוציא דיסק קאברים ו/או דיסק הופעה

TEENAGER1

New member
הוא אמר את זה בספיישל בגלגל"צ כשהדיסק יצא

אבל זה היה חצי בצחוק, שהוא רוצה לעשות מוזיקת חתונות קצת, והוא אמר בעצמו ש.. נראה לו שזה לא יקרה.

TEENAGER1

New member
אלא מי?../images/Emo9.gif

גלגל"צ טרם הקדישו ספיישל לצח דרורי..

למעלה