עוד מבט על המפגש

עוד מבט על המפגש

אז זה התחיל, כמו אצל כולם אני מניח, בלבטים רבים, אבל מרגע שנתקבלה ההחלטה שהולכים וזהו, מאותו רגע זה נהיה הרבה יותר קל... השיחה הראשונה היתה כמובן לסוכן הביטוח שלי. פוליסה מיוחדת לביטוח נגד גניבת טאסות, פרמיה מוגדלת וכיו``ב. אח``כ נעזרתי בשירותיהם של מורה דרך מיומן ושומר ראש מסוקס, כדי להגיע בביטחה למקום האירוע. אמנם אחרי חצי שעה של חיפושים שומר הראש נאלץ להגן על מורה הדרך מפני, אבל נעזוב את זה לפעם אחרת... והמפגש עצמו? איפה נתחיל... קודם כל מי היה... נתחיל בזה שהפטישון התגלה כטיפוס רך לבב ומסביר פנים עד מאוד. אמנם תכונות אלה הופנו בעיקר לאורחים ממין נקבה, אבל מי אני שאקטר... עוד בלטו בנוכחותן זוג הגראציות, שתיאמו מראש כנראה את מלבושיהן הכהים (שלא לומר שחורים). מסתבר אמנם שאורית 36 באמת מכירה כל נפש חיה, ורוב הנפשות החיות גם הכירו אותה... מישל בת 33 היתה עסוקה רוב הערב במפגשי הכרות כאלה או אחרים. לא פלא שהתעלמה ממני באלגנטיות, אבל בזה עוד נטפל פעם אחרת, חובבת מרעה שכזאת... מי עוד היה? אה כן, הרקדן שאינו רוקד, יפעת שאינה מתעייפת, קאט בלו שדמתה דמיון מפתיע ללי 28 (ואפילו מתלבשת די דומה!!!). תשומת לב גדולה ריכזה מרי-לו כמובן. לו היתה שומעת את חוות הדעת של מועדון המעריצים הצופים מן הצד, ודאי היו פניה עוטים את גוון מכנסיה תוך שניות מעטות... הפטריה הסגולה הסתובב לו בחדר כאובד עצות, חציו עימנו וחציו לא, נראה כמי שמשווע לליטוף של חיבה, והנה, הנה נכנס לו לחדר עוד טיפוס מוכר... מדוע קמו כולם? אה... מיק נכנס... חיוך רחב לשפתיו ומבט זחוח למדי. בזוית עיני, אי שם בקצה החדר אני רואה מישהי ש(עוד)לא מכירה אותו. בטח לא שייכת לחדר הזה...אין דבר, תוך כמה דקות הענין הזה יתוקן. ועכשיו כמה מילים על האוכל: היה אוכל. אלה היו כמה מילים על האוכל. אה, סקסו ידידי, הפסדת זוג ברמניות לעילא ולעילא... ראשה של האחת היה עטוי פיחלוסים מיני רסטאיים, והאחרת לבשה בלונד, ככה סתם בשביל החברה... והאווירה? נו, אני משער שכל אחד רואה את הדברים בצורה קצת שונה. מוזר שאפשר להגיע לאינטימיות מדהימה ממש ולחשיפה גדולה כשלא מכירים ממש את מי שעומד מאחורי הניק, ואילו כשרואים את הפנים יש מעין נסיגה בעומק היחסים. ואולי בעצם זה לא מוזר אלא מובן מאליו... ואיך אפשר בלי ההוא שלחש לאזני, לקראת סוף הערב, ``רואה את ההיא שם? אני לא מאמין שאיתה סייברתי... בא לי להקיא מהדברים שאמרתי לה...`` רק בשמחות...

Spiderwoman

New member
חהחהחהחה

רגע שאני אבין! אמרת מיק?! מיק היה? פששששש יפה והוא אמר שבחיים הוא לא ילך!

י פ ע ת

New member
ואני פיספסתי אותו....לא מאמינה

וואלה שחקת אותה!!!! ככה התחבאת ממני??? לא עוברת על זה בשתיקה! אני נקרעת מצחוק ממה שכתבת....היטבת לתאר מנקודת ראות שלך, כמו כן הסבת את תשומת ליבי לכך שיש ברמניות ולא ברמנים....מה איתנו? לא מגיע לנו גם להתמוגג? חחחחחחח במפגש הבא.....לא אתעלם....<בלי להתכוון כמובן> אלא אתעלק הלו...להירגע ...זה יהיה חד פעמי כפיצוי. חחחחחחחחחחחח

אילה.

New member
סופסופר...

היית שם ולא ראיתי??? איך זה??? מה, היה לי צעיף על העיניים??? אילה, שמה-זה מצטערת...

Cגל

New member
לא אילה יקירה...

את יודעת, אף אחד לא רוצה לחרוג ממנהג העולם ופתאום... לראות אותך! זו מדיניות ההבלגה, זו תורת החשיפה, זו דרך חיים, השקפת עולם, צורת חשיבה, אמונה בצדקת הדרך... אמאאאאאאאאאאאאאאאאא מה יצא לי כאן????? בורחת מעצמי....

אילה.

New member
בצדק C

בצדק בורחת... מה פתאום השקפת עולם? זה כשאיש העולם הגדול בא לעולם ורואה שעולם כמנהגו נוהג ולא מפסיק בעד שום הון שבעולם, כולם הופכים עולמות, מביאים ילדים לעולם, ממשיכים במקצוע העתיק בעולם, משתמשים בעולם החי ובעולם הצומח, מבקשים לראות עולם, מסוף העולם ועד סופו, קונים את עולמם לאט או מהר ובסוף... הולכים לעולמם... אז מה, אחרי כל זה, לא לברוח??? ביפ-ביפ

סו

New member
אוווווף אמרו לי שלא הגעת....

יופי יופי רשימת הפספוסים שלי רק הולכת וגודלת איך אחותי אורית 36 לא הכירה לי אותך???? שיייט טוב נו נתגבר סו...

סופר, היית מת... לא הפסדתי כלום...

כי בזמן שאתה הסתכלת על הברמניות ו``נהנית`` מהאוכל, אני כבר חטפתי שמשם את הנסיכה שסיפרתי לך עליה, למפגש של אחד על אחת ב``סטייק האוס`` בשד` רוטשילד, השדרה הכי יפה בתל-אביב. ורוצה לדעת מה היה שם? היא הורידה לבד שתי מנות שלמות של כבד אווז ברוטב מרסלה, שש פרוסות ענקיות של לחם זיתים מרוחות בחמאה ופלפל אדום (וטענה ``למה כל כך מעט חמאה...``, חצי בקבוק יין אדום נפלא בשם Rioja שיובא במיוחד עבורנו מספרד; וכשהמלצרית המדהימה שאלה אותה איזה סטייק היא תרצה, זאתי שואלת אותה ``מה הכי גדול שיש לכם...?`` וכל זאת - כשברקע מוסיקה ברזילאית, ואוירה אפלולית וקסומה. היא נפלאה הנסיכה הזו. ושיוווו... איזו פאדיחה הייתה שם. חצי סטייק השאירה בצלחת, לא התביישה לבקש שיעטפו לה אותו הביתה, וכשסיימה לנשנש בכדורי הסורבה שהוגשו לקינוח, מול עיניי המשתאות, שלפה מראה והתחילה למרוח את שפתיה בליפסטיק... ועוד לא אמרתי כלום על ה``נעל`` שהיא נעלה... מעשה ממש קרימינלי, אה? תגיד, את שתי הברמניות האלה... הזמנת אותן לשבוע הבא? סקסופון

אורית 36

New member
סקסי סקסו ...

איך, תגיד לי איך סטייק הופך תחת המקשים שלך להיות סקסי. מולים כבר הבנתי,את החולשה המפורסמת למלצריות גם כן. עם היין גם אין בעיה אבל, סטייק ???? ואני עונה רגע בשם הסופר הברמניות האלו.... הן לא יהיו שם. שולחת לך חיוך ענק הבוקר חבר שלי אורית 36

אז ככה..

בימים הקרובים אני מנועה מלהגיב, סתם כי אני עסוקה בגידול כבשים, ואתה ידידי שמכירא אותי לא רע בכלל (בלשון המעטה), יודע מה קורה למיש שהיא נוטלת על עצמה משימה כלל לא פשוטה.... ועוד להאכיל את הכבשים ?????.. תגיד, זה שלחש לך באוזן על ההיא מהסייבר? התכון אליי אתה חושב?? יאלההה הולכת לעזור לרועה שלי, חשוך שם לבד... מישל

The ofer

New member
אוףףףףףףףף גם אני הייתי.....

מה אגיד לך פה סופר אותי לא הזכרת וזה לא פייר מקוה שנהנת...שהיה לך כיף פה (וגם בבוסטון) כבר חצות וחצי ואני מתעופף

אוף

זה הרושם שקיבלת ? אובד עצות ? חבל שאני כזה . הלוואי שיכולתי להיות מישהוא אחר .

למעלה