עוד מאמר מYNET

Guid

New member
נחמד לראות כאלו דברים!

צריך להגביר את המודעות של המדינה לז'אנר הקומיקס, כדי שיפסיקו להתייחס אליו כאל ציורים לילדים.
זה לפעמים ממש מתסכל להסביר לאנשים שקומיקס זה לא רק סדרות מצויירות בערוץ דיסני...

מדינה זה קצת גדול

בוא נתחיל עם המשפחה והחברים. חייב לציין שהתמוגגתי ביום שישי בצהריים שהייתי צריך לחכות בתור בקו"י ושהיה מגוון מטורף של גילאים. זה מתחיל לחלחל.

mulon1984

New member
וואלה?!

שישי זה תמיד יום עם תנועה, אבל היה משהו מיוחד שהיה כל כך צפוף?

יכול להיות ששמעו שהגעתי

אבל אם אהיה רציני לרגע (לשם שינוי). הרשים אותי שחוץ מכמה בני תשחורת שקנו קומיקסים בעברית ואמא שקנתה קומיקסים לילדים שלה היתה גם גברת לא מבוגרת אבל בהחלט לא ילדה שהפגינה בקיאות מרשימה, ידעה להמליץ וממש הפתיעה אותי לטובה.

mulon1984

New member
טוב,

הקהל בירקניה מאוד מגוון גילאית. אני מכיר שם אישית חבר'ה באמת מכל גיל.

shacharx5

New member
וואלה?

ת'אמת עוד לא יצא לי לבקר בCAV או קומיקאזה (דרך אגב יש סיבה שאני כמעט ולא רואה פה שמזכירים את קומיקאזה כמו שאני רואה את CVN בקיצור אם אתם חושבים שהם יותר טובים?)
ובטוח עכשיו עם כל הסרטים שיוצאים לאחרונה זה מעלה את המודעות לזה
אם YES או HOT יקנו את המתים המהלכים זה גם בטח יעלה את זה אבל לא נראה לי שזה יקרה :(

Guid

New member
אני לא חושב שיש יותר ופחות טובים.

אני, למשל, מנוי לקומיקס חודשי אצל CNV, אבל מוצא את קומיקאזה עם מבחר גדול יותר של אוגדנים זמינים לרכישה.
מבחינת איכות- אין על מה לדבר. שתי החנויות מתוחזקות על ידי אנשים בעלי ידע נרחב בקומיקס, ובשתיהן יצא לי לדבר לא מעט עם המוכרים ולגלות שהם אנשים ממש טובים ושממש כיף לדבר איתם על קומיקס ולקבל מהם המלצות!

בקיצור- אם עדיין לא היית בחנויות האלו, רוץ מהר. זו חוויה שחבל לפספס

ו... המתים המהלכים לא משודרת ב-YES?

shacharx5

New member
באמת?

וואלה לא טרחתי לבדוק,
מקווה שזה מצליח שמה
והבנתי שלעשות מנוי זה פשוט שאתה בוחר כמה קומיקסים מסוימים שאתה בטוח רוצה לקנות בכל חודש ואז אתה מקבל עליהם הנחה
גם בקומיקאזה יש משהו כזה?

Guid

New member
הבנת די נכון.

(לפחות לגבי CNV)
מנוי חודשי ב-CNV זה אומר שאתה נותן לחנות רשימה של כותרים רצים שאתה מעוניין לקבל מדי חודש את החוברת החדשה שלהם, והם פשוט שומרים לך אותן בצד. אתה יכול להגיע מתי שבא לך ולקחת את החוברות ששמורות אצלם בשבילך, או פשוט לסדר איתם שבסוף כל חודש יישלחו אליך הביתה החוברות שנצברו במהלך החודש. (שזה מה שאני עושה כי אני גר רחוק מהם)
חוברות שנקנות במסגרת מנוי חודשי הן זולות יותר מחוברות שנקנות בצורה פיזית ממלאי החנות הקיים.
לא יודע למה, האמת, אבל אני פשוט מודה להם על שזה עובד ככה

אין לי ניסיון עם קומיקאזה בעניין הזה, כך שאני לא יודע לתת לך תשובה מדוייקת לצערי...
אבל מה שקומיקאזה מכריזים זה שברגע שהם יעברו לחנות האינטרנטית אז תהיה הוזלה משמעותית בעלויות של חוברות.

mulon1984

New member
הסבר

ההנחה עבור מי שעושה מנוי היא כדי לעודד אנשים לעשות מנוי. מנויים עבור החנות זה אומר לקוח קבוע, זה אומר שהם מזמינים חוברת והיא לא תשב על המדף אלא נמכרת ברגע שהיא מגיעה לחנות.
חשוב לציין שהם לא רק שומרים בצד, אלא גם מזמינים במיוחד עבור המנוי את החוברות אחריהן הוא מבקש לעקוב.

מבחינת הלקוח,
לעשות מנוי זה אומר 2 דברים חשובים:
1. תוזמן לך חוברת וכך תהיה בטוח שתקבל אחת (לפעמים חוברות אוזלות מהמלאי בחנות. מנוי מבטיח לעצמו עותק)
2. המחיר יהיה נמוך יותר

חשוב להבהיר שמה שכתבתי כאן הוא לא תשובה רשמית של CNV, אלא רק מה שידוע לי מידע כללי

למעלה