עוד לילה עבר

עוד לילה עבר

היה שקט יחסית, ועבר דיי מהר. אני רק סובלת מאיטיות הנוראית של המחשב פה, אני גולשת מהפסקת פרסומות להפסקת פרסומות (כי עד שהוא מעלה כל דף שהו... נצח) עוד מעט המנקה יגיע, ואז אני אדע שנשאר לי רק חצי שעה.. :] בוקר לכולנו :]

../images/Emo9.gif זה בסדר,

אפשר גם לפתח נדודי שינה איזה כיף, ירד גשם...

כשלישון כבר לא היה בעיה

הייתי צריך לקום לעבודה ואי אפשר היה להישאר לישון. נרדמתי בדרך הביתה
(פעם ראשונה ששמתי לב שיש אייקון כזה) לפחות ירד גשם
והעיקר לא הרטיב לי את הספרים בתיק.

אני היה לי טרמפ ללימודים ובחזרה

איזה כיף... אבל לא הצלחתי לישון היום בבוקר (היה לי שלוש שעות ככה בין העבודה והלימודים), ככה שאני דיי ערה מאתמול.. אז עכשיו אני אלך לישון קצת, מעניין מתי אני אקום...

בוקר מצויין!

התעוררתי ממש מוקדם! אני אצל חברה שלי והיא גרה ליד נתב"ג והחדר שלה בגג אז המטוסים שעוברים נשמעים כמו טילים שעומדים לפוצץ את כל הבית אז אני מתעוררת עם כל מטוס שעובר! והגשם.......... איזה כיף!!!!!! אבל איך לעזזאל אני הולכת הבייתה עכשיו?? נקווה שיעצרו לי טרמפים..... יום טוב!

דנטל

New member
פעם ראשונה בחיים שלי שטלפון לא העיר

התעוררתי מהגשם לפחות פעמיים, התעוררתי מהאוטו זבל ומאנשי הזבל לפחות פעמיים, ובאופן כללי אני מתעוררת מכל פיפס. לא התעוררתי מפאקינג טלפון. קמתי באיזה שלב, לא יודעת למה, והסתכלתי בפלאפון לראות מה השעה ואני רואה את הסימן של שיחה שלא נענתה. בודקת וזו שיחה מעשר וארבעים (שזו שעה שחברים שלי בחיים לא יקחו סיכון להתקשר וזה היה ממספר חסוי) ואז נזכרת שחלמתי חלום ובחלום היתה שיחת טלפון. אני בשוק בעצמי. פעם ראשונה בחיים שלי שהטלפון לא העיר אותי.

למעלה