עוד לילה נגמר...

• פותח הנושא THC Y
  • פורסם בתאריך

THC Y

New member
עוד לילה נגמר...

ואני לא נגמר איתו. "חבר, אתה לא הדבר היחיד שחסר". מתוך AM 6. מצאתי את זה כשחיפשתי משהו.

eviv

New member
זה לא כל כך מדוייק מהסיבה הפשוטה

שאנחנו כנוער מרצ וכעצמי לא באנו לכיכר כדי לקחת חלק במזבח האישיות הזאת נכון באנו לשם בגלל התאריך רצח של יצחק רבין אבל באנו לשם כדי להראות שהרצח הפוליטי הבא קרוב ושהכתובת כבר על הקיר כמו שהיה לפני כשבוע שהתגלתה כתובת המאיימת על יוסי שריד וטומי לפיד באנו לשם גם כדי לפעול למען האידיולוגיה שלנו לצעוק נגד הכיבוש חולק חומר שלנו ופעלנו למען הרחבת שורותינו יש כאלה שבאו בגלל האדם עצמו ויש כאלה שבאו בגלל הדרך שיצג כל אדם בחר למה לבוא אם בכלל אגב הדבר הכי עצוב זה היה שבדרכי לאוטובוס עמדו 4 אנשים ליד האנדרטה ואמרו איזה יופי שהרגו אותו... חבל שאנשים לא מבדילים בין טוב ורע בין פסול ובין מותר נקווה שאנשים ילמדו משהו לעתיד כדי שההיסטורי לא תחזור על עצמה

pelegs

New member
לא נראה לי שהבנת את הרעיון כראוי

הדברים נאמרים על כלל ציבור הנוער ה"שמאלני"(אהבתי את הכינוי שמאלני הכורסא), ובעיקר על אותו יום מזבח לאותו קדוש מעונה העונה לשם יצחק רבין(שבו אינני מזלזל, אבל אני מסכים בהחלט עם הנאמר על מה שהפך אותו יום אליו).

זה נכון,

לצערי אני נאלצת להסכים עם פלג ולומר שהדברים באמת נאמרים בגלל זה. אני לא אוהבת שהופכים את רבין למין קדוש מעונה שעשה רק דברים טובים בחייו. כי זה לא נכון,ביום להרצחו הלכתי עם אנשים מסניף ר"ג ושרו שירים לזיכרו ליד האנדרטה ווהיתה מישהי נדמה לי בת 16 שענדה דיסקית עם המספר האישי של רבין- דברים כאלו אני לא אוהבת. דברים כאלו הופכים את רבין לקדוש מעונה.

למעלה