עוד להקות...

MONSTERMAN

New member
עוד להקות...

איזה להקות אתם עוד שומעים חוץ מלורדי? אני שומע גם את: KING DIAMOND , HAMMERFALL , STRATOVARIUS הם כולם ניחשבים POWER METALL אבל אני שומע רוב הזמן את לורדי !!!! LORDI RULEZ!!!!!!!

AngelicPaige

New member
עונה

AFI, Lacuna Coil, Negative, HIM, Children of Bodom, Sonta Arctica, Korn, Nirvana, Dir en Grey, Malice Mizer, Pierrot, Despairs Ray, Metallica משינה, תיסלם, כוורת וכמובן לורדי =)

TillsWIFE

New member
יש לי להקות אם

עתיקות יותר מלורדי! רמשטיין (אהבת חיי), אייסברשר, שאטרהמל, אומפף, אן-אקסטרמו, אליס קופר, איל ניניו, אינסלייבד, אקסיס, קצת הים ונירוונה. אממפ וכמובן גם הרבה לורדי

AngelicPaige

New member
הוספה XD

שכחתי להוסיף גם את Alice Cooper, Ill Nino ו-Iron Maiden היי מירי, שלחתי לך אס.אם.אס היום, קיבלת אותו?

AngelicPaige

New member
עוד הוספה >.<

בגלל שזה בלתי אפשרי שאני ארשום את כל הלהקות שאני אוהבת בלי לשכוח מישהו >.> Nightwish, Within Temption, Epica and The Gathering

יא ווראדי יש המון

HammerFall Children Of Bodom Sonata Arctica Symphony X Ill Nino Vader ManOwaR MetallicA MegadetH Iron Maiden Dream Theater Slayer Sepultura Salem Orphaned Land Silverchair AC/DC Steel Dragon Blind Guardian Within Temptation Rammstein Rob Zombie Opeth Pantera Pentagram Norther NeverMore Steve Vai Drowning Pool Edguy Fozzy Death Disturbed Arch Enemy Body Count הרשימה לא תיגמר אם אמשיך.

MONSTERMAN

New member
יפה יפה..

גם אתה מכיר את HAMMERFALL? להקה שולטת!!!!! יש להם סיגנון שאין לאחרים...

MONSTERMAN

New member
הם לא ממש גלאם..

הם יותר פאוור מטאל.. זה מה שכתוב... ומה שאני אוהב אצליהם זה שיש להם 2 גיריסטים ואחד באס- בסך הכל 3 גיטרות...- זה לא סטנדרתי- וזה טוב... כי בדרך כלל יש אחת חשמלית ואחת באס..-כמו ללורדי...

כתובים הרבה דברים על להקות

גם ראיתי אתר שטוען שקריידל זה דום מטאל ושצ'ילדרן הם דת', אל תתייחס למה שכתוב, תתייחס למה שאתה שומע, ועם מה ששמעתי מהאמרפול, הם מאוד הזכירו לי להקות גלאם אחרות - משמע הם גלאם. לא חסרות להקות עם מעל לגיטריסט אחד, כמו מטאליקה, מגדת', AC/DC ועוד, זה מזמן יצא מהטווח של המונח "לא סטנדרטי"

TillsWIFE

New member
היה כתוב שצ'ילדרן הם דת'?? ../images/Emo12.gif

אממפ בתור מעריצת דת' מטאל (בהמות סגידה
) וגם של COB זה כל כך מוזר לשמוע שזה מה שכתבו עליהם.

בדיוק

צ'ילדרן מאוד רחוקים מדת', ואני בנאדם ששומע גם את ז'אנר המוזיקה הזה (מתבטא ב-Amon Amarth, Vader, Aborted ועוד)

למעלה