עוד להקות...

thepoper

New member
עוד להקות...

איזה עוד להקות יש בסגנון של "אמריקקי" כזה? כמו: Millencolin New Found Glory Lagwagon - למרות שלהם יש רק 2 שירים יפים: Sick ו- Know it all בקטנה... ביי... צ´או... להית... תודה...

ALMIGHTY

New member
כמה הערות

מילנקולין הם בכלל שוודים ולגווגאן הם אחת מהלהקות החשובות של הפאנק רוק אז לקרוא להם קקי זו פשוט שתירק לאימא שלך בפרצוף. עכשיו, להקות כמו נפג: tha ataris simple plan bowling for soup fenix tx the movielife allister the starting line home grown something corporate

eb182

New member
הוא לא התכוון שהם קקי

הוא התכוון לאמריקקי כלומר אמריקאי(אני בטוחה שאתה יודע את זה) בלי רצון לפגוע בהם אבל בלי קשר הוא אמר שיש להם רק שני שירים טובים וזה אולי מה שיש להתלונן למרות שלכל אחד יש טעם משלו

HotPants

New member
________

להקות: Belvedere MXPX Glassgow Good Charlotte Biffy Clyro (אולי..) טוב זהו.

R E D E V I L

New member
רגע..

איזה להקות אנחנו אמורים לרשום פה? לא הבנתי.. יענטו להקות פאנק אמריקאיות טובות?

thepoper

New member
וואי, סליחה, אני ממש מצטער

מה? מילנקולן שוודים? לא ידעתי. תירגע עם הקטע של לגוואגן, לא התכוונתי קקי, זה סתם שם חיבה למוזיקה הזאת. הם אחלה להקה, אבל יצאו להם יותר מדי שירים ש...(אני ינסה לא לעצבן אותך) לא מוצאים חן בעיני. חבל על הלב שלך, על תתעצבן מכאלה קטנות... ותודה על הרשימה :)

OPERATi0N_iVY

New member
אשמח אם תסביר, מה עושה את לאגווגון

לאחת הלהקות החשובות של הפאנק רוק

doh doh

New member
המממ..

Homegrown stanic surfers no fun at all bigwig randy אחלה להקות www.burninghearrecords.com www.badtasterecords.com חברות של להקות שבדיות כמו מילנקולין

למעלה