עוד להקה אדירה אבל אני בספק שמישהו מכיר אותה כאן (אולי נעל) Iron Butterfly להקה אדירה משנות ה60.
ק קורט קוביין New member 14/4/01 #1 עוד להקה אדירה אבל אני בספק שמישהו מכיר אותה כאן (אולי נעל) Iron Butterfly להקה אדירה משנות ה60.
T Tiptip RuLeZ New member 14/4/01 #2 גם לי יש להקה מצוינת!!! היא לא הכי מוכרת אבל היא אחת המוצלחות! Portishead!! ואם אתם מתכוונים להוריד שירים שלה אני ממליצה על: sour times ו glory box מתוך הדיסק dummy
גם לי יש להקה מצוינת!!! היא לא הכי מוכרת אבל היא אחת המוצלחות! Portishead!! ואם אתם מתכוונים להוריד שירים שלה אני ממליצה על: sour times ו glory box מתוך הדיסק dummy
K kirk hammet New member 14/4/01 #3 למה הם דווקא כן מוכרים יחסית להקה שאני חושב שלא מכירים מספיק (בטח לא בארץ) white zombie להקה מצויינת לדעתי וגם munkafust או משהו כזה יש להם שני שירים יפים
למה הם דווקא כן מוכרים יחסית להקה שאני חושב שלא מכירים מספיק (בטח לא בארץ) white zombie להקה מצויינת לדעתי וגם munkafust או משהו כזה יש להם שני שירים יפים
B Black Star New member 14/4/01 #4 אני מתה עליהם... אני מתה על כל העולם כרגע... אבל זה לא קשור. אני מתה עליהם.