עוד לגבי הסרט.

noaya

New member
עוד לגבי הסרט.

http://www.mtv.com/movies/news/articles/1503764/06082005/story.jhtml זה הולך ומתקרב אלינו.

GK_FF

New member
יהה קראתי..

איזה גדול!!
מחכה בקוצר רוח.. ^^

selotape

New member
trailer

אין עדיין איזה טריילר? אני צריך משהו מוחשי יותר! למרות שאני עדיין לא ממש מתלהב מהרעיון של סרט של סימפסון... עלילה...בעיה ופיתרון...פיסגה... לא צריך אותם בסיפמסון!

Tollan

New member
מה טריילר?

עושי הקולות העיקריים של הסידרה, קראו את התסריט. הם קראו אותו, למען השם! מה עוד צריך? אגב, רצות שמועות שאחרי התסריט, אחד מהם גם קרא את צופן דה וינצ'י.

GK_FF

New member
פששששש, שמועות חזקות!

ואם כבר סימפסונס וסרטים מישהו ראה את הסרט סיפורו של ילד רע..? (ששאלתי עליו כבר מספר פעמים פה בפורום) מארג' משחקת שם, אז.. שאלתי.

noaya

New member
ג'ולי קאבנר שיחקה בהרבה סרטים.

נניח, של וודי אלן וכאלה. גם אני חושבת שסרט של סימפסון יהיה רעיון גרוע.

Tollan

New member
היית צריכה לחשוב על זה...

לפני שאלה שעושים את הקולות קראו את התסריט...

roger4x4

New member
איך טריילר עכשיו?

כמו שכתוב שם, איפלו לא מצאו שם לסרט עדיין. שלא נדבר על חוזים עם הקולות, חברות סרטים, חברות הפקה, חברות אנימציה וכול הזבל האחר שצריך לעשות איתו סרטים. אולי בעוד איזה שנה/ שלוש רבעי שנה יהיה טריילר, אבל לא בקרוב.

roger4x4

New member
../images/Emo124.gif בחרו תאריך../images/Emo70.gif

אבל זה לא בטוח
בנובמבר 2008 אבל ביני וביניכם, לא נראה לי שיביאו את הסרט לארץ.

noaya

New member
ברור שיביאו אותו לארץ!

באמת, אין סיבה שלא יביאו לדעתי. 2008, אה? טוב, אני כבר אמות עד אז. אבל תהנו!

selotape

New member
יביאו אבל באופן לא מספק!

מתוך ניסיון...הניחוש שלי הוא שיביאו ויציגו רק בצהריים כאילו זה סרט ילדים קטנים! עשו לי את זה גם בבובספוג!! אילצו אותי להוריד אותו!

noaya

New member
אני דווקא חושבת שיביאו אותו באופן

נורמלי. לך תדע מה יהיה עד 2008. ואם יורשה לי לצטט - "First they hate each other, then they love each other? I don't get it!" "That's because you're a robot." כן, כן, אני יודעת שזה מ-2010, אבל הבנתם.

roger4x4

New member
אני לא בטוח עם הוא יגיע לקולנוע...

בכלל. רק כשיהיה אותו בDVD הוא יגיע לארץ. וגם כשהוא יגיע, אז בטח אפילו לא יטרחו לכתוב תרגום.

למעלה